Vill du sporta en pompadour? Men lite rädd för hur man tar hand om det eller fortsätter att skapa den stilen för dig? Ingen svett, vi har allt täckt angående pompadour -frisyr. Från dess typer till att ta hand om plus hur du kan förbättra din pompadour – vi har täckt allt här. Så, utan att slösa mer tid, låt oss fördjupa oss i den vackra och kreativa världen av pompadourhårstyling. Du kommer inte ångra detta.

Pompadour frisyrer för män

30 moderna Pompadour -frisyrer för män 2021:

Tja, vi kanske inte svarar exakt på hur en rätt och perfekt en pompadourfrisyr kan se ut! För det finns inget rätt och fel i pompadour -trenden, med tanke på att utseendet alltid varierar. På det hela taget kan dock pompadour särskiljas med andra stilar – de ser voluminösa och långa/svullna ut på framsidan och avtar på sidorna och baksidan. Här är de nya och enkla världsberömda utseendet som trender just nu, vilket kan hjälpa dig att välja rätt och lämpligt för dig själv!

1. Brad Pitts Pompadour:

Brad Pitts Pompadour

Vår favoritskådespelarkändis, Brad Pitt, har också haft denna härliga snygga pompadour -look i många evenemang. Med den eleganta stylingen genom pomadvax och värdigt stiluttalande kan vi inte ta bort ögonen! Var det för formella fester eller cocktailevenemang, prova den här frisyren och vi slår vad om att du kan se snyggare och smartare ut samtidigt.

 • Män med oval och rund ansiktsform kan prova den här moderna frisyren med pompadour
 • Bär detta för dig med rak och vågig hårstruktur.
 • De i 40-50 -årsåldern kan se snygga och uppfriskande ut i detta stiluttalande.

2. Chris Brown i en kort Pompadour:

Chris Brown i en kort Pompadour

Vi älskar absolut hur Chris Brown har haft denna korta pompadour utan ansträngning. Med blekna vibbar på sidorna och bohovibed look, handlar pompadourfrisyren om snyggt, trendigt utseende och moderna nyanser. Denna frisyr kan passa perfekt för alla fester eller utekvällshändelser, med tanke på hur det ser ut som modernt och jobbigt för alla. Vad tycker du om det?

 • Män med långsträckt och oval ansiktsform kan vara idealiska i detta utseende.
 • Prova denna frisyr för dem med vilken hårstruktur som helst; det kan passa vem som helst enkelt.
 • Män i slutet av 20 -talet till slutet av 30 -talet kan vara oroliga och smarta i denna frisyr.

3. David Beckhams Messy Pompadour:

David Beckhams Messy Pompadour

David Beckham är alltid känd för att ha de senaste stilarna och trenderna utan att missa. Denna röriga pompadour var en sådan, och hans fans gick på gaga på denna nya unika frisyr. Den perfekta blandningen av stökig touch med pompadour och sidotrimmat utseende är något vi alla älskar att ha. Det ger utan problem så uppfriskande och hett utseende för alla män! Lägg till den robusta skäggkombinationen för att höja modenivåerna till nästa nivå!

 • Män med oval och rektangulär ansiktsform kan vara perfekta i denna frisyr.
 • Prova den här stilen för dem med vågigt hårstruktur för det sömlösa och idealiska stilmeddelandet.
 • Alla män som är över 40 -årsåldern kan enkelt se ungdomliga ut i denna frisyr.

4. Johnny Cash’s Classic Pompadour:

Johnny Cash’s Classic Pompadour

Om du inte känner Johnny Cash, måste du – med tanke på hur hans pompadour ser ut som en av de mest klassiska pompadourtrenderna, som har markerat sig som en av början i trenden. Sett på honom runt 1950- och 1960 -talet är det estetiska och vintage -utseendet som levereras i denna frisyr oslagbart. Med puffig framsida och en snygg rygg i ändarna kan vi inte hålla med om att denna traditionella pompadour är en tidlös trend som alltid kommer att förbli i modevärlden!

 • De med vilken ansiktsform som helst kan prova denna frisyr snabbt.
 • Män med vågigt och lockigt hår textur kan arbeta på denna pompadour enkelt.
 • Om du är över mitten av 40-50-årsåldern, prova det här vintage-utseendet för att se uppfriskande ut.

5. Bruno Mars i en Pompadour:

Bruno Mars I En Pompadour

Bland kändisfrisyrtrenderna är denna Bruno Mars -pompadour också en av de mest anmärkningsvärda trenderna. Varianten går genom tjock kammad framsida med snyggt trimmade kortsidor och vaxat utseende i håret. Detta är en ganska mångsidig pompadourstil – som den kan passa vid flera tillfällen – från formella möten till fester eller utflykter! Det ser super snyggt och stiligt ut och kan utformas i enlighet därmed på flera sätt.

 • De män med oval och långsträckt ansiktsform kan prova denna idealiska utkik.
 • Bär denna stil för män med vågigt hårstruktur – eftersom det kan vara den perfekta passformen!
 • Arbeta med det här utseendet för män i 30 -talet till början av 40 -talet för att se kantiga och smarta ut!

6. Pompadour Fade:

Pompadour Fade

Denna frisyr är starkt beroende av att pompadour bleknar. En blekningsstil är förknippad med många frisyrer av människan. Denna popularitet kommer från pompadourens förmåga att ge stabilitet och renhet till en rörig stil. Den kombinerar alla huvudstilar med avsmalnande kanter av den klassiska designen. På grund av den korta längden ovanför öronen kommer det att skapa ett utseende av att ha mer vikt och volym ovanpå.

7. Quiff Pompadour:

Quiff Pompadour

Denna pompadour fade skapar ett mycket elegant utseende. Den kombinerar både pompadouren och quiffen. Det ger en hel del volym ovanpå huvudet. Det ser väldigt vackert ut också. Quiffen kan också göras enkel genom att göra den mindre eller större. Denna rena quiff ser väldigt stark ut jämfört med en messigare quiff som verkar mjuk.

8. Mini Pompadour:

Mini Pompadour

Denna mindre än korta pompadour skapar en pompadourfade. Det kallas också mini pompadour. Detta är bra för män som har kort hår och därmed inte kan göra den klassiska pompaden. Denna typ av pompadour kan avnjutas av dessa människor och kan vänta när håret börjar växa. Även om denna frisyr inte kommer att få mycket uppmärksamhet, är den fortfarande bra för den moderna mannen.

9. Rak Pompadour:

Rak Pompadour

Denna typ av pompadourfade skapar ett mycket skarpt och klassiskt utseende. Även om denna frisyr kan göras på vågigt hår, uppnås de bästa resultaten på raka hårstrån. Så om du inte har vågigt hår kan du prova detta. Ser också mycket professionell ut och sportar också ett mycket rent, snyggt utseende.

10. Modern Pompadour:

Modern Pompadour

Även om pompadour är en tidlös klassiker, får den en twist från 2000-talet att se ut som en modern pompadour. Detta ger det ett mer elegant, fantastiskt och kantigt utseende. Så länge man har självförtroendet kan han ta bort den här blicken. Denna version av pompadour är mer definierad än originalversionen och kan därmed få ansiktet att se längre ut. Personer med runda ansikten är också lämpade för detta. typ av moder

11. Pompadour och skägg:

Pompadour och skägg

Detta är en typ av modern pompadour -look där den kombineras med ett skägg för att ge det ultimata utseendet. Denna kombination kommer verkligen att vända huvud och ögon. Det är dock inte lätt att dra av. För det första bör skäggets storlek vara i form med din pompadour, annars skulle det verkligen se konstigt ut. Regelbundet underhåll och trimning är också mycket viktigt för att hålla det vackert.

12. Pompadour med en längd:

Enlång Pompadour

Numera handlar herrpompadour om underskärningar. Men vissa visar fortfarande längre sidor. Denna enstaka pompadour skapar ingen skillnad mellan längden på sidorna och det övre håret. Detta ger ett mer klassiskt utseende. Hårets sidodelar kan också tas för att skapa pompaduren. Detta utseende ger en mycket polerad glans, men hårets höjd är mindre här. Sidodel kan också läggas till, om det behövs, till denna stil.

13. Full volym Pompadour:

Full volym Pompadour

Detta är en typ av herrpompadour där hårets hela volym testas och används. Det handlar om att ta det ursprungliga konceptet till en helt ny nivå, genom att öka bredden och längden på pompaduren. Detta utseende kan sportas av vem som helst, men den som har det tjockaste håret kommer att gynnas mest. Du kan raka sidan för att skapa ett totalt pompadour -utseende, och även använda en hårtork samt den nödvändiga produkten för att få de önskade resultaten.

14. Texturerad Pompadour:

Strukturerad Pompadour

Denna typ av pompadour innehåller en pompadour -underskärning på ett mycket elegant sätt. Denna texturerade stil kommer att ge lite struktur och integritet till det hela. Detta är idealiskt för både kontor och efter kontorstid. Denna textur är lätt att skapa också. Men om du har rakt hår kan det vara svårt att dra av det här utseendet. Därför rekommenderas användning av texturizer.

15. Asian Pompadour:

Asiatisk Pompadour

Denna asiatiska pompadour har en pompadour underskärning. Denna frisyr ser fantastisk ut på olika typer av människor. Det snygga och mörka utseende asiatiska håret är helt lämpligt för att göra pompadour. Det kommer att se väldigt fantastiskt och underbart ut. Om hårvolymen är stor kan du enkelt uppnå pompadour. Men om håret är tunt kan hårvolymen ökas med användning av olika produkter.

16. Elvis Pompadour:

Elvis Pompadour

Den klassiska pompaduren hade sitt ursprung redan på 1700 -talet, men det var inte en populär frisyr förrän den användes av rockkulturen på 1950 -talet och Elvis Presley själv. Bara på detta sätt tog pompadourens popularitet fart. Under de föregående dagarna brukade pompadour vara elegant och helt rak, medan det idag handlar om volym och textur. För att få det här utseendet måste du använda olika produkter för att få den smidiga designen.

17. Slicked Back Pompadour:

Slicked Back Pompadour

Detta är en typ av klassisk pompadour, där om ditt hår är slätt och snyggt förtjänar du den här frisyren. Denna pompadour ser polerad ut jämfört med strukturerade. Det ger också en gammalskola, retro-look också. För att få detta vackra utseende rekommenderas det att använda vax eller hårgel eller till och med föna innan du fortsätter med stylingen.

18. Frånkopplad Pompadour:

Frånkopplad Pompadour

Denna pompadour frisyr manliga special är verkligen inställd på att introducera ett extra liv i ditt frisyrliv. Denna frisyr borde vara en väg till den spänningen. En bortkopplad underskärning kombineras nu med en snygg pompadour och ser därför perfekt ut för mannen från 2000-talet. Denna mycket snygga frisyr kommer också att vara väldigt iögonfallande.

19. Textured Relaxed Pompadour:

Texturerad avslappnad Pompadour

Denna avslappnade frisyr av manlig speciell typ av pompadour -frisyr får dig verkligen att känna dig trygg. Denna look kombinerat med en vanlig pompadour, den här frisyren kommer att visa andra definitionen av att vara en cool avslappnad finish. Detta är också bra för människor som har tjockt och vågigt hår. Om någon inte har tjockt eller vågigt hår kan användning av olika produkter hjälpa.

20. Pompadour med Shine:

Pompadour med Shine

Denna pompadour -frisyr för män ser väldigt blank ut. För att säkerställa att du har tillräcklig glans är detta ett kriterium för att göra ditt hår väldigt naturligt. Sedan måste du föna den och sedan använda pomade för styling. Efter det kommer användning av glänsande spray att öka glansfaktorn.

21. Pompadour med extra volym:

Pompadour med extra volym

Denna pompadour -frisyr för män behöver speciellt extra volym. Pompadour är redan en fantastisk snygg frisyr, men om du har mer hårvolym kan den skönheten bli mycket högre. Du måste använda olika produkter, inklusive användning av volymhöjande produkter, pomade, etc. Och slutligen kan du smaka på de slutliga resultaten.

22. Pompadour med blont hår:

Pompadour med blont hår

Tillsammans med en pompadour finns det också många olika saker du kan utforska mer. Du kan leka med storlek, textur och till och med hårets färg. Detta kommer att göra din pompadour mer fantastisk och snygg också. Du kan också använda hårpomade för att öka dess stil.

23. Pompadour Mid Fade:

Pompadour Mid Fade

Detta är en helt annan syn på pompadourvägen. Om du kombinerar den ursprungliga pompaduren med midfade, skulle det hela se bara spännande ut. Det har ett längre hår mitt på huvudet till det kortare håret runt det. Detta ger utseendet en mycket unik form och storlek. Detta kommer också att se väldigt skarpt och kantigt ut också. Du kan också använda hårpomade för att öka din stilfaktor.

24. Short Curly Pompadour:

Short Curly Pompadour

När ditt hår är lockigt är det här frisyren att få. Denna frisyr ger dig en lockig pompadour. Det här är också snyggt och vackert. Behöver också bara en bred tandkam för att styla ditt vackra hår. Du kan också använda pomade frisyrprodukter för att öka din stilfaktor. Om du vill ha extra volym är det bara att torka hårets rötter.

25. Kort Pompadour med High Fade:

Kort Pompadour med High Fade

Denna typ av pompadour-frisyr ger dig den militära stilen. Men kom ihåg att behålla proportioner också. För mycket blekning kan förlänga ansiktet för mycket, men en hög blekning med en kort pompadour kommer att se bäst ut. Använd också pomade frisyrprodukter för att öka stilkvoten.

26. Sidodel Pompadour:

Sidodel Pompadour

Detta är ett väldigt annorlunda tillvägagångssätt för pompadourfrisyr. Pompadour fokuserar främst på att baksidan kommer av håret. Här är det sidodelens dellinje som kommer att fungera som hårets bas. Detta kommer att ge ett mycket vackert utseende och kommer definitivt att se snygg ut. Det rekommenderas att använda en bra mattfärdig produkt som har en snygg konsistens. Sidohåret räcker med våt hårgel.

27. Kort Pompadour:

Kort Pompadour

Detta är en fantastisk pompadour -frisyr där du kan skryta med den med dina traditionella frisyrer. Det kan uppnås med kort hår och kan passa i nästan alla situationer. För att få ett modernt utseende är det lämpligt att styla håret från dellinjen. Dessutom, om du vill få ett rent utseende, skaffa en bra gel för vått hår.

28. Undercut Pompadour:

Underskuren Pompadour

Denna typ av pompadourfrisyr är bra att prova. Denna underskuren pompadour ser riktigt bra ut och ger mer effekt än bleka sidor. Toppen av huvudet blir volymtung vilket ger den en stark stil. Det har också mycket flexibilitet, så att du inte har tagit hand om mycket styling. Det längre håret ser också bra ut över sidorna.

29. Curly Pompadour:

Lockigt Pompadour

Pompadour -frisyr handlar inte alltid om lockigt hår. Allt handlar om rakt hår. Utseendet du får med rakt hår är helt omöjligt med lockigt hår. Ändå, med bra konsistens, volym och rätt snitt kan landa dig med en fantastisk lockig pompadour cut. Det kommer att se fantastiskt ut och kommer att omfamna den fantastiska snyggheten i pompadourstilar där ute. Du kan också inkludera underskärning eller kortsidor också.

30. Vågig Pompadour:

Vågig Pompadour

En klassisk pompadour -frisyr ger dig ett skarpt och kantigt utseende. Men den här vågiga kommer att ge dig glädje och full av ungdomlighet. Perfekt för mode eftersom denna stil inte tar sig själv på stort allvar. Det här utseendet är också lätt att närma sig och skapa.

Denna enorma lista gör oss tydliga om hur man formar en pompadour. Vi lär oss också de många typerna av stilar som är förknippade med en pompadour. Detta hjälper dig inte bara att bestämma vad som blir din nästa pompadour -frisyr utan gör dig också medveten om hur du regelbundet håller den under kontroll.