Celebrity Men’s Haircuts! Dessa topptrender och mest populära frisyrer som skryts av våra favoritkändisar är bland de måste-checka ut och måste-prova ut över hela världen. Om du har ett öga för modevärlden och skulle vilja experimentera och prova det kända utseendet, kommer den här ultimata guiden om kändisers utseende att hjälpa dig oerhört.

Från Hollywood världsberömda skådespelare till våra stiliga och heta Bollywood-kändisar, vi har täckt dem alla. Låt oss utforska kändisfrisyrer och frisyrer tillsammans och veta mer idag.

75 bästa hårklippningar för kändisar i Hollywood & Bollywood:

Oavsett om det är spikar eller pompader eller vågiga hårklippningar, tvivlade våra favorit- och stiliga kändisar aldrig på att prova det mest imponerande och vackraste utseendet – och hej, de ser helt fascinerande ut. Vi har arbetat runt för att sätta ihop några av de mest kända utseendena just för dig. De har allt från manliga kändisar med kort hår till långt hår och med ovanligt utseende från flätor till djärva blekna hårklippningar. Låt oss kolla in dem.

1. Lee Min Ho:

Den koreanska skådespelaren, sångaren och modellen är globalt välkända för detta fashionistiska djärva uttalande. Han prövar alla ovanliga hårklippningar men lyckas aldrig styra dem överallt med de bästa uttalandet. Vi har täckt några av de mest populära utseenden och kan inte släppa ögonen på dem – de är helt unika och vilda. Förresten, vi älskar hur han bär dem så sömlöst. Vad tror du?

Sidosvept frans:

Lee Min Ho

Skålskärning:

Skålskärning

Sidopartad frisyr:

Sidopartad frisyr

2. Ben Affleck:

Vår favorit Pearl Harbor och Argo superstjärna, Ben Affleck, har det mest subtila och ändå stiliga mjuka utseendet. Om du älskar något som inte är alltför vilt och föredrar ett mjukt tonat uttalande, vem mer än vår Ben att ta inspiration från? Det passar honom perfekt, och han misslyckas aldrig med att spika stiluttrycket sömlöst. Vilket är ditt favoritutseende från hans karriär? Vi älskar hans spikar och klassiska utseende.

Spikig frisyr:

Spikig frisyr

Pompadour:

Pompadour

Kort hår + underskärning:

Kort hår + underskärning

3. Salman Khan:

Vår Bollywood heartthrob, Salman Khan, är också känd för att experimentera med sitt utseende då och då. Han har etablerat trenden direkt från Tere Naam och hittills har vi aldrig lyckats imponera på oss på skärmen. Om du också älskar honom, vet du redan vad vi pratar om. Här är hans mest populära utseende. Från fransar till besättningsnedskärningar har han provat dem alla, och han verkar älska den mest värdiga och subtila besättningen och snygga korta frisyrer mest. Han är en av de mest älskade Bollywood kändis frisyrer man.

Fringe Look:

bollywood skådespelers frisyr

Spikar och bleknar:

kändis frisyrer män

Snyggt besättningssnitt:

Snygg Crew Cut

4. Ranbir Kapoor:

Vem älskar inte Ranbir Kapoor ?! Vi är alla hans fans. Ranbir är känt för att stjäla all uppmärksamhet med de hetaste och snyggaste blicken. Vi älskar honom i nästan alla utseenden, och hej, om du kommer ihåg har han också provat några ovanliga utseende. Men bland de mest har han tyckts tycka om snygg slank rygg och fransar stil mycket. Vad tror du? Av alla, vår favorit är kändis slickade tillbaka hår från Ranbir.

Angular Fringe:

bollywood hjälte frisyrer

Slicked frisyr:

kändis killar frisyrer

Långt texturerat hår:

Långt texturerat hår

5. Shahrukh Khan:

Bollywood King Khan, ingen mindre än Shahrukh Khan, har heller aldrig gått tillbaka för att experimentera med något unikt och djärvt uttalande. Hans experimentella trender har uppmärksammats många gånger. Vår kung Khan verkade dock ha älskat det sidosvepna och kammade utseendet mest som vi ofta ser. Han är definitivt trendig bland de bästa kändisfrisyrarna.

Långsvepad frisyr:

Hindi hjältar frisyrer

Spikar:

Spikar

Mulletvariant:

kändis frisyrer män

6. Ranveer Singh:

Vi håller alla med om att Ranveer Singh är bland de mest energiska skådespelarna för närvarande i B-town. Hans stil, rörelser, skådespeleri och allt är fyllt med passion, stil och utseende. Hans senaste frisyrer har växt till att fånga människors uppmärksamhet, och vi älskar dem också.

Fontän hästsvans:

manliga skådespelare med kort hår

Långt hår:

manliga kändisar med flätor

Dreadlocks:

Dreadlocks

7. Shia Labeouf:

Den amerikanska skådespelaren och filmskaparen Shia Labeouf -frisyrer är också populära. De är alla milda och mjuka, perfekta för män som inte vill ha stora experiment men ändå vill hålla sig till nuvarande trender. De är dessutom superbekväma och ändå fashionabla. Är det inte ett komplett paket? Vad tycker du om dem? Här är de mest populära utseenden från hans sida.

Militär Buzz Cut:

superhjälteklippningar

Korta lockar:

skådespelare kort hår

Långt hårborste tillbaka:

Långt hår borste tillbaka

8. Jared Leto:

Jared Leto är kanske inte särskilt populär på kändislistan just nu i världen. Ändå är hans stiluttalande att uppskatta. Han har möjligen provat allt, från snygg slicked frisyr till den super djärva och samtida mohawk -frisyren. Här är hans mest kända och kända utseende från och med idag.

Långt frisyr med partiellt hår:

bästa kändis manliga frisyrer

Snygg Slicked Back:

kändis frisyrer man

Mohawk frisyr:

Mohawk frisyr

9. Arjun Kapoor:

Machokungen Arjun Kapoor i Bollywood är känd för sin hethet och superpassa kropp. Har du någonsin observerat hans frisyrer och utseende? Han har djärvt testat flera statemet -utseende, inklusive några väldigt ovanliga, och vi slår vad om att de är galna och snygga. Arjun misslyckas aldrig med att ge mål till en ultramodern, kantig look, och här är några vi oerhört älskade.

Hawk And Undercut:

bollywood manlig frisyr

Texturerat och Pompadour med blekning:

bollywood kändis frisyrer man

Bakåtslickat:

Bakåtslickat

10. Fawad Khan:

Även om han har arbetat inom indisk film en kort stund, misslyckades Fawad med att sätta sin prägel på biografen Bollywood och Hindi. Hans snygga utseende, stiliga stil och de mest rena och värdiga utseendena lyckades aldrig imponera på oss. Här är några av Fawads signaturfrisyrer vi har sammanställt. De sträcker sig från den eleganta quiffen till det vackraste och snyggaste borstad utseendet också.

Pushed Back Hairstyle:

Hollywood skådespelers frisyr

Quiff frisyr:

Quiff frisyr

Texturerat hårklippning med sidoseparering:

Texturerat hårklippning med sidoseparering

11. Aamir Khan:

Män åldras aldrig. Aamir är ett verkligt exempel på detta citat. Han misslyckas aldrig med att se smart och snygg ut, och en av huvudkomponenterna är hans makeovers. Aamir Khans frisyrer är ganska trendiga, och han experimenterar ständigt med nytt utseende. Från spikar till lockar har han gjort dem alla. Här är några av de mest moderna och lättanvända Aamir Khan-frisyren.

Spikes frisyr:

Spikar frisyr

Borstat tillbaka långt hår:

Borstat tillbaka långt hår

Snagg:

skådespelare med kort hår i bollywood

12. Ashton Kutcher:

Ashton är känd för de mest ovanliga frisyrer. Ashtons fjädrade och långa frisyrer är ganska trendiga för de män som älskar djärva och väldigt vilda utseende. Om du också är sugen på att prova unika stilar, tjänar hans utseende verkligen stor inspiration. De är helt stilrena och moderna; det finns ingen förnekelse i detta!

Beskuren fjädrad frisyr:

kändis herrklippningar

Mellanpartad lång frisyr:

Mellanpartad lång frisyr

Frisyr med mjuk lugg:

Frisyr med mjuk lugg

13. Varun Dhawan:

Varun Dhawan är känd för sina desi -avatarer och indiska klassiska utseende. Han är känd för det populära romantiska utseendet och stiluttalanden, och på samma sätt är de flesta av hans frisyrer subtila och milda med charm och smarthet runt omkring. Varun försöker oftast de kortaste frisyrerna mest, och inte konstigt att de är superbekväma. Här är några att kolla in i hans senaste utseende. Vi älskar Varun hos manliga kändisar med stökigt hår.

Rörigt vågigt hår:

bästa manliga kändisfrisyrer

14. Tiger Shroff:

Tiger Shroff har provat nästan många gånger med hårklippningar. Från korta hårklippningar till de långa vågiga frisyrerna och hästsvansarna har han gjort dem alla. Mycket få inom filmindustrin har arbetat med sådana vilda utseende, och vår tiger är en på listan. Han bär alla blickar så enkelt att de aldrig misslyckas med att imponera på oss.

Crew Cut med Slicked Back:

bästa kändisfrisyrer hane

Spikar:

Spikar 2

15. Shahid Kapoor:

Shahid Kapoor gör alltid en poäng att förändra sig själv före varje film. Han prövar olika utseenden för var och en av sina filmer och är alltid smart och imponerande. Rätt med långa tjocka texturerade hårklippningar till kort buzz och besättningsnedskärningar har Shahid försökt dem alla utan ansträngning. Här är hans mest populära utseende att kolla in. Och vet du, han är känd bland sportar kändis man bullar i fältet.

Voluminös volang look:

bästa kändisfrisyrer hane

16. Joe Keery:

De främmande sakerna berömmelse, Joe Keery, medan vi alltid är vana att se honom med det fina vågiga fjädrade utseendet, chockade han nyligen sina fans med en skålskärning. Tja, vi förstår dig – du skulle också vara splittrad. Men så här är Joe – han ändrar och ändrar sitt utseende mest djärvt, och vi älskar det i hans makeovers.

Skålskärning:

Skålskärning 2

Messy Voluminous Haircut:

Joe Keery Haircut medelstort hår

Långt vågigt hårklipp:

kändis frisyrer man

17. Park Seo Joon:

Park Seo Joon är en sensation i de östasiatiska länderna för sina nya stilar och moderna utseende. Medan de flesta män här inte arbetar stilar avslappnat, har han visat sig annorlunda. De flesta av hans frisyrer är ganska bekväma och ändå moderna och samtida. Här går vi med de trendiga och kända blicken från Park Seo Joon.

Kam över frisyr:

kändis frisyrer män

Sidoslip med fransar:

Sidoslip med fransar

Underskärning:

Park Seo Joon frisyr

18. Keanu Reeves:

Oftast räknar vi ut Keanu Reeves med frisyren med långt hår. Men vet du att han innan detta har testat ett varierat utbud av frisyrer? Ja, du hörde oss rätt! Bara en kontrast till en lång frisyr, Keanu har också arbetat med buzz -utseende. Tja, det är hur oförutsägbart hans frisyrer blir. Här är de mest populära och kända efter Keanu Reeves frisyrer och frisyrer.

Långt hår med mittdel:

Långt hår med mittdel

Messy Textured Haircut:

bästa kändisfrisyrer hane

19. Allu Arjun:

Den sydindiska superstjärneskådespelaren och Tollywood -hjälten, Allu Arjun, är en av de få i filmindustrin i Syd som aldrig lyckas fortsätta med sina förvandlingar. Allu Arjun har helt och hållet arbetat runt de flesta av de djärva och branschens favoritfrisyrer över tiden. Och glöm inte, han har burit dem så enkelt också.

Frisyr med långa fransar:

Allu Arjun Medium frisyr

Spikar:

Allu Arjun pigg frisyr

Långt vått hår:

Allu Arjun lång frisyr

20. Akshay Kumar:

Akshay Kumar föredrar en avslappnad och ren look i de flesta frisyrer. Som vi ser gillar han kort hår bättre och försöker göra små förändringar inom dessa hårklippningar. Här är några anmärkningsvärda i hans utseende från det senaste förflutna – från korta spikar till quiff, Akshay har provat dem i sin egen komfortzon och ändå spikat dem!

Pompadour:

Pompadour Akshay Kumar

Quiff:

Akshay Kumar Quiff frisyr

Korta hårspikar:

Akshay Kumar korta hårspikar

21. Matthew McConaughey:

Hollywoodstjärnan Matthew McConaughey är en hjärtkärle. Ingen skulle förneka det. Tänk dig hans frisyrer och stil uttalande i detta fall ?! De är alla snygga, moderna, samtida och supersmarta. Här är listan över de mest favoritklippningarna från hans samling som vi sammanställt.

Bakåtslickat:

Slicked Back Matthew Mcconaughey

Faded Crew Cut:

Matthew McConaughey kort frisyr

Långt vågigt hårklipp:

kändis frisyrer manlig

22. Hrithik Roshan:

Hrithik Roshan spikar helt sitt utseende och framstår som super smart och het under det senaste förflutna. En av de mest omtalade i Hrithiks stil är hans frisyrer. Han är känd för att spika de robusta och smarta stilarna med en tidlös och ändå modern blandning av mode. Från krullar till en hästsvans ser Hrithik helt snygg ut i dem alla.

Messy Curls:

Hrithik Roshan frisyr

Sidosvept borstad frisyr:

kändis frisyrer män

Man Ponny:

Man Ponny Hrithik Roshan

23. Jeremy Renner:

Jeremy Renner -frisyrer handlar om det djärva och moderna dagens utseende. Han har alltid varit bland de kändisar som försöker topptrender och unika utseende ganska ofta, och han ser bra ut i dem. Från nedskärningar till tunga blekningar, Jeremy är helt fantastiskt lika bra i dem.

Pompadour And Fade Haircut:

Jeremy Renner frisyr

High Fade With Slicked:

kändisar med blekna hårklippningar

Spikar:

Kändisskådespelare kort hår

24. Grant Gustin:

Grant Gustins modeuttalande har utvecklats över tiden, redan från några år tillbaka. Han har förändrats genom åren och ser bra ut för närvarande mer än någonsin. Hans hetaste och smarta utseende finns här just nu, och vi kan inte komma över hur fantastisk han ser ut i dem. Ta en titt!

Avsmalnande snitt:

kändis frisyrer manlig

Spikes And Fade Cut:

Spikes And Fade Cut

Pompadour:

kändis killar frisyrer

25. Leonardo DiCaprio:

Från barnskådespelaren till den Oscar-vinnande superstjärnan har Leonardo DiCaprios skådespeleri, talang och stilar också ökat med tiden. Han har en rad frisyrer och ser ut att ställa ut under så lång tid, och vi har lyckats ta tre av de mest fantastiska framträdandena. DiCaprio har felfritt och sömlöst spikat dem alla – direkt från bullen till snyggt och borstat utseende. Vi älskar alla hans bästa kändisfrisyrer hane.

Man Bun:

bästa kändisfrisyrer hane

Elegant sidosvept:

Leonardo DiCaprio frisyr

Voluminiserad kamborstad look:

hjälte hårklippning

Vi hoppas att du har haft och utforskat dessa världsberömda Celebrity Mens-frisyrer. Dessa inspirerade utseende och frisyrer är verkligen unika och måste-prova. Låt oss veta vilken som är din favorit och vilken stjärna, enligt dig, löper framför allt i hans håromvandlingar. Vi älskar att höra från dig.