Herremote har snakket om motebyen, og de siste stilene har fått anerkjennelse verden over de siste årene. Med moteverdenen i stadig utvikling og endring, har vi i dag til og med frisyrer og makeover med kroppspositivt image og trender. Disse frisyrene for tykke menn er et eksempel.

Med smart utseende, kule og moderne stiluttalelser og trendy bevegelser, elsker vi hvordan disse hårklippene for tykke menn skiller seg unna mengden. De markedsfører ikke bare mote makeover og stilideer i pluss størrelse, men gir også ønsket og raskt utseende for menn som er på jakt etter det!

10 beste hårklipp for Duble Chin Face Guys:

Vi har samlet de siste og mest populære gode frisyrene for de med pluss-størrelse struktur, eller med lubne eller fete ansikter. Her er de siste favorittene som passer for gutter, menn og gutter på tvers av aldersgrupper!

1. Kort hårklipp for tynt hår:

Frisyrer for tykke menn

Hvis du har et lubben ansikt med fete ansiktstrekk, sammen med tynt hårtekstur, vet du at du fremdeles kan klare å se moderne og smart ut? Denne varianten av lett å gå, og likevel er de forfriskende korte hårklippene for tykke menn raske og passende for mange menn som elsker enkelt utseende. Sideskillingen av hår med lett skjegg forbedrer hele utseendet og får enhver mann til å virke stilig og edgy. Videre er denne frisyren lett å vedlikeholde og veldig behagelig på daglig basis. Det være seg for de i den unge aldersgruppen eller middelaldrende menn, utseendet er utvilsomt tidløst og her for å holde trenden lenge!

2. Afro-inspirert frisyre-idé:

Hårklipp for fete ansikter mann

La oss fortelle deg – det afrikansk inspirerte hårklippet i svart hår eller frisyre for gutter er evig og alltid i trend. Dette klassiske og levende utseendet kan også passe godt inn for de mennene som har fete ansikter eller kroppsstruktur. Her er et eksempel, denne happy-to-go frisyren kommer i fletninger makeover, og å legge skjegg kan forbedre utseendet ytterligere. Hele utseendet slanker ansiktsegenskapene og gir et lyst, edgy stiluttrykk.

3. Tykt hårklipp med skjeggmakeover:

Herreklipp for fett ansikt

La oss tømme en hemmelighet for dere! Hvis du har lubne eller “fete” ansiktstrekk, hva kan være det endelige målet for mange menn? Det handler om å se ung eller kjekk ut. Prøv en slik variant av hårklipp med tykt og tett skjegg, og vi satser på at det helt kan forandre måten du ser ut. Skjegg- og bart -utseendet kan dekke over lubbenheten i ansiktet og redusere rundheten i ansiktsstrukturen. Ikke bare det, men de skjeggete korte hårklippene for tykke menn er også alltid et klassisk utseende som gir et fantastisk flott utseende og en ideell stiluttalelse. Hva tror du?

4. Salt og pepper frisyre for eldre menn:

Hårklipp for fett ansikt menn

Borte er dagene da vi synes hvitt hår ikke er så kult! I dag ser vi ofte at menn omfavner dem og oppskalerer hele utseendet gjennom nye makeover -ideer. Her er en av våre favoritter! Det glatte rygghåret med langt skjeggutseende for de i den eldre aldersgruppen vil for alltid forbli i trenden. Som de sier, er det ingen alder for å se stilig ut, og denne for alltid for fete ansikter mann er for de mennene som alltid er tørste etter nye og dristige frisyrer. Det være seg for profesjonelle anstrengelser eller en festmakeover; dette hårklippet er passende og passer best!

5. Profesjonell hårklipp for menn:

Hårklipp for tykke gutter

Her er en av våre beste favoritt profesjonelle og forretningsmessige formelle hårklipp for menn. Hvis du har en ansiktsform med rund fett og foretrekker å se veldig verdig og profesjonell ut med passende ord, kan dette bølgete hårklippet være ideelt. Hårklippet er designet på en måte som det trimmede håret faller likt på begge sider av pannen på en pent kammet måte. Den dekker kinnbeina og de brede ansiktstrekkene passende, og gir det moderne, men pent og lyse utseendet uanstrengt. Det være seg for menn i 30 -årene eller for de i 50 -årene; denne formelle frisyren i dag kan være ideell!

6. Lang krøllete frisyre for fett ansikt menn:

Beste hårklipp for tykke menn

Det langhårige utseendet er en ny verdensomspennende trend i disse dager. Med det unike utseendet og den moderne stilen kan menn som foretrekker å ha et varmt og trendy utseende foretrekke denne makeoveren. Med krøllete hårtekstur og lengre hårlengde, prøv dette hårklippet sammen med det tykke og tette skjegget. Sett fra den reisende og boho vibed looken, elsker vi måten det handler om nytt, men stilig stilig utseende. Hva tenker du om det? Det være seg for yngre eller middelaldrende menn; Dette fete ansiktsutseendet til enhver mann kommer utvilsomt til å bli en betydelig hit på noen.

7. Quiff Haircut med Light Fade:

Hårklipp for fett ansikt Guy

Med denne lette quiff -frisyren og fade på sidene, kan denne enkle å administrere og komfortable frisyren også passe godt inn i de runde og fettformede formene. Vær hvis du har tynt eller mindre hår eller ønsker at et kort hårklipp skal passe i en allsidig hverdagsstil, dette hårklippet for menn som allerede er populært, kan passe best. Unge menn kan se kjekke, ungdommelige og stilige ut og er ideelle for uformelle utflukter, fester eller til og med kontorklær.

8. Mohawk med skjeggfrisyre:

Hårklipp for tykke gutter

Mohawk er trolig blant de mest etterlengtede og mest populære frisyrene i det nye årtusenet. Menn fra nesten alle land og regioner er oppdaget i sportstil, helt fra vanlig mann til kjendiser. Så desto større grunn til å passe best for en mann med et lubben eller stort ansikt. Her er en slik variant vi har kommet over. Mohawk sammen med et tett skjegg ser ut til å være en treffkombinasjon; vi elsker måten det ser ut ikke unikt, men også søtt med et nytt utseende. Det være seg mellom 20-30-årene eller 50-årene; denne beste menns frisyre for fett ansikt kan være en riktig og perfekt passform for de som ønsker å ha den eksperimentelle stilen!

9. Short Fade Haircut:

Beste frisyre for tykke menn

Dette minimale utseendet må inkluderes i alle våre lett vedlikeholdte hårklippelister. Med kombinasjonen av hudovergang til lys fade, kryss og tvers og kort trimmet hår, er dette en daglig look som ofte blir sett på menn over oss. Den samme typen skjegg er også sportet her som matcher med hårklippet, og vi elsker måten det forbedrer utseendet generelt for å passe best for menn med lubne eller fete ansikter. Spesielt hvis du er rundt 40 -årene, kan dette også være en ideell kontorfrisyre og hårklippside!

10. Medium lengde hårklippside:

Hårklipp for gutter med fete ansikter

Hvis du har en rektangulær til langstrakt ansiktsform med lubben utseende, kan du prøve denne middels lange hårklippningen. Med sidekammet stil og bølget tekstur som faller tvers nær ørene, ser dette hverdagslige utseendet varmt og smart ut med dagens moderne trender. Det være seg for semiformale eller formelle anledninger eller fester; dette hårklippet kan få hvem som helst til å fremstå som elite og sjarmerende i mengden. Denne menns hårklipp for fett ansikt er en ideell og perfekt match for de i de eldre aldersgruppene!

Vi håper du likte å utforske disse ideelle og moderne hårklippene og frisyrene for tykke menn. Det være seg med lubben utseende eller fett / pluss størrelse kroppsstruktur, disse moderne ideene kan passe godt inn i den nye moteverdenen, og vi vedder på at du kan skille deg ut og se trendy ut i mengden. Gi oss beskjed om hvordan du liker det, og hva synes du om det også; vi elsker å høre fra deg!