Har du noen gang lurt på hvordan du skal beholde en bestemt frisyre i håret over lengre tid? De permanente frisyrene for menn kan være en god idé. Disse stilene, også kalt permanente frisyrer, handler om å bruke kjemikalier og stoffer i håret for å sette og velge en bestemt hårtekstur som kan holde seg i lengre perioder. Disse frisyrene, men som navnet antyder, er kanskje ikke virkelig permanente. Imidlertid kan de forbli på plass i flere måneder sammen.

I dag vil vi behandle deg med topptrender, og siste perm -frisyre og frisyrer på motemarkedet. Disse permene kan endre og endre hårets tekstur ved å lage bølger eller krøller i prosessen. Her går vi!

10 moderne perm -frisyre for gutter:

Hvis du ønsker å få perms gjort, har vi noen ideer og stiler for deg. Disse permene inkluderer stram krøll, fade og bølger for menn.

1. Curly Top Perm:

Herre perm frisyrer

Kan du noen gang tenke deg å ha krøller med rett eller glatt silkeaktig hår? Eller har du lyst på langvarige krøller på hårklippet ditt? Du kan i dag gjøre det mulig, takket være teknologien og prosessene knyttet til permfrisyrer og prosesser. Denne krøllete toppfrisyren med et strukturert utseende og falmet stil er et slikt ikonisk utseende som mange menn liker, og du kan få det også, uansett hvilken hårtekstur du har.

 • Menn med ovale og langstrakte ansiktsformer kan se stilige og kjekke ut i dette perm -koniske fade -utseendet.
 • Prøv denne stilen for menn i begynnelsen til midten av 30-årene for å se smarte og kule ut.
 • Dette utseendet kan være ideelt for de som har noen hårtekstur.

2. Rotete krøller Perm:

Tight curl perm menn

Mens rotete hårklipp og ideer blir godt mottatt blant folk i disse dager, kan du også prøve en lignende perm -frisyre. Hva med denne? Den krøllete og rotete som kommer med lysere fades i ett lag for å gi et slank og tynt utseende på sidene. Match det med et tykt skjegg og lettere bart for å ha den generelle smarte og trendy stilerklæringen. Det være seg til fester eller uformelle hverdagstider; disse perm-frisyrene for menn kan være en god del moderne hårklipp.

 • Menn med ovale, langstrakte og trekantede ansiktsformer kan prøve denne.
 • Bruk dette for at mennene i 20 -årene skal se tidløse og stilige ut.
 • Hvis du har bølget eller rett hårtekstur, kan dette hårklippet være en god avtale.

3. Kortere perm med krøllete hår:

perm hår krøllete menn

Ikke bli forvirret over å lure på hvorfor vi har så mange typer permanente krøller på listen! Årsaken er åpenbar – i dag er de mest ettertraktede og ivaretatte ideen om hårklipp. Dette korte, krøllete håret med hudtoning på sidene og under kan gi et moderne og moderne uttrykk. For unge gutter og menn som elsker unike og fancy nye-dagers transformasjoner kan prøve denne perm-hårklippingen.

 • Menn med rund, firkantet ansiktsform og ansiktstrekk kan prøve denne perm -frisyren for gutter.
 • Denne hårmakeupstilen er best for de med bølget hårtekstur.
 • Prøv dette for gutta i begynnelsen til midten av 20-årene for de stilige dagene på college.

4. Tight Curls Perm:

Perm hårklipp mann

Du kan til og med oppnå stramme krøllfrisyrer med permanentprosessen. Nå kan du gjøre det mulig hvis du har glatt, rett hår også – og denne transformasjonen er ganske fantastisk. Med korte tette krøller på toppen og full fade overalt, kan dette robuste og trendy perm -utseendet for menn være ganske dristig og unikt å prøve..

 • Menn med hvilken som helst ansiktsform og ansiktsegenskaper kan prøve denne unike tight curl perm -hannen.
 • Denne stilen er bare bra for gutter og menn i de yngre aldersgruppene.
 • Hvis du har rett hårtekstur, kan denne transformasjonen være fantastisk og mulig for de tykkeste stramme krøllene som er mulig.

5. Krølltopp med hudfade:

Herre perm hårklipp

Hvis ditt naturlige hår ikke er krøllete i strukturen, kan det være utfordrende, men en morsom prosess å gjøre perm fra det. Denne krølltoppen med hudfade er en annen stil du kan prøve – den kan se moderne, moderne og likevel nydelig ut. For menn som foretrekker å se litt verdige ut med formelt utseende og profesjonelle forpliktelser, kan denne være en god match.

 • Menn med hvilken som helst ansiktsform kan enkelt prøve denne flotte herrepermfadeklippingen.
 • Prøv dette for menn på tvers av aldersgrupper, da det er et ganske allsidig hårklipp.
 • Dette utseendet er ideelt for menn med rett hårtekstur for å lage en perm.

6. Fullstendig krøllete rotete utseende:

Perm hårklipp for gutter

Dette er en annen av våre absolutte favoritt formelle og semi formelle frisyrer å prøve. Til og med et vakkert rot kan være deilig for de mennene som søker smarte og moderne utseende. Denne fantastiske perm-hårklipperen kan være en god match for kontormenn som liker å ha forskjellige utseende på en allsidig basis. Du kan la slike nydelige rotete løse krøller perm for menn se ut eller kam til en pen krøllete frisyre. Er det ikke kult? Dette er også populære og mest ettertraktede asiatiske mannlige permfrisyrer.

 • Menn med hvilken som helst ansiktsform kan prøve denne nydelige frisyren
 • Bruk dette for de som har krøllete og rett hårtekstur.
 • Menn over 30 år kan se tidløse, kule og moderne ut i denne frisyrideen.

7. Funky High Top Curls:

Herreklipp perm

For menn som søker permanent med funky, morsom og unik, dristig stilerklæring, kan dette være det. Denne ville frisyren kan ikke være lett å administrere, men det fortjener alt applaus for de ultramoderne vibber og utseende. Det være seg for festene, eller hvis du er i kunst- og musikkfeltet, kan denne perm -stilen for menn også passe best.

 • Bruk denne stilen for langstrakte og rektangulære ansiktsformer for best passform.
 • Menn i 20- til 40 -årene kan prøve denne funky frisyren.
 • Dette utseendet er kantete og kan være ideelt for de med bølget eller rett hårtekstur

8. The Vintage Classic Perm:

Perm hårklipp for menn

Hvis du elsker det plysj, kongelige og elegante utseendet for menn, kan dette være det. Denne smarte og vintage -fylte klassiske fargetoner kan være et godt alternativ for menn for de som leter etter et verdig utseende hver dag. Disse frisyrene for perm -menn er tidløse og kan være i trend for alltid, men klarer å se smarte og ideelle ut.

 • Menn med runde, ovale og langstrakte ansiktsformer kan passe perfekt her.
 • Bruk dette for de mennene som har bølgete og rette hårstrukturer.
 • Prøv dette utseendet for gutter og menn i slutten av 20- til slutten av 30 -årene for best utseende.

9. The Neat Mild Curls Perm:

Perm menn hårklipp

En annen av de vanlige frisyrene på kontoret eller høyskolen er her. Denne tette bølgete permerte frisyren kan være ideell for menn som elsker sjarmerende og plysj klassiske stiler. Dette er en ganske allsidig perms hårklipp for menn, som kan være ideell for både formelle så vel som uformelle og uformelle sammenkomster.

 • Menn med trekantede eller langstrakte med skarpe ansiktstrekk kan se fantastiske ut i dette hårklippet
 • Prøv denne stilen for de gutta og mennene i 20- og 30 -årene
 • Rett og bølget hårtekstur kan være bra nok til å prøve denne perm -frisyren.

10. Krøller med lett fade:

Curls With Light Fade Style for menn

Sist, men ikke minst, for tenåringer og unge som leter etter et moderne og lett å vedlikeholde krøllete utseende, har vi et annet med lett fade. Med fulle krøller rundt, lys falming på sidene og under og generelt tett og tykt hår stylingsteknikk, kan de som elsker milde og likevel moderne trender prøve dette alternativet.

 • Gutter med enhver form for ansiktsform kan prøve dette allsidige permhåret krøllete med en fade for menn enkelt
 • Bruk disse frisyrene for gutta i tenårene og begynnelsen av 20 -årene.
 • Dette utseendet er ideelt for de med bølget og rett hårtekstur for å smelte opp med krøller.

Med disse flotte og trendige permanente frisyrene for menn, håper vi at du har funnet utseendet. Gitt perms handler om vedvarende frisyre ideer for lenge, foretrekker mange å gå rundt med hårtekstur som er motsatt av den opprinnelige teksturen. Fra rett til krøllete eller bølgete til krøllete eller krøllete til bølgete, disse permene er stilige og likevel moderne. Prøv dem, og du vil elske det også!