En vanskelig del handler alltid om den barberhøvelen. Selv om tykkelsen på den harde delen kommer ned til personlige preferanser, er dette virkelig en flott frisyre. Mengden forskjellige hårklippsalternativer du får er virkelig forbløffende. Og det er denne listen som er her for å gjøre deg vant til alle de fine hårfrisyrene som ser fine ut.

Beste hårfrisyrer for menn:

La oss se her med de nevnte topp 9 harde frisyrene som gjør utseendet ditt mer stilig.

1. High Skin Fade med Hard Part Comb Over:

High Skin Fade med Hard Part Kam over

Hvis du liker frisyre for hardt hår, vil du definitivt like denne stilen. Dette hårklippet har en høy fade sammen med en barberkniv som vil hjelpe deg med å forme håret. Sidene er nesten hudblekne, med det øverste håret kjemmet til perfeksjon. Hårets front løftes. Dette snittet ser virkelig elegant og stilig ut. Dette er definitivt en av de beste hårklippene for menn.

2. Pompadour med Hard Part og Mid Skin Fade:

Pompadour med Hard Part og Mid Skin Fade

Dette er definitivt den mest modige frisyren du kan se. Sidene har en midway fade, som også er hudbleknet, og det øverste håret er stylet til en pompadour. Vi vet alle hvor mye popularitet pompadour -hårklipp har i dag. Bruk av litt pomade eller hårblåser vil øke hårets volum. Denne stilen er virkelig en hard hårklipp.

3. Lav skallet fade med hard del og kam over:

Lav skallet fade med hard del og kam over

Hvis du leter etter hårklippning, trenger du ikke lete lenger. Dette hårklippet har en veldig lav fade på sidene, som er helt skallet, og delen er som vanlig gjort med en barberhøvel. Det øverste håret er lite og er kjempet veldig vakkert, noe som gir litt quiff foran.

4. High Taper Fade med Wave Cut og Hard Part:

High Taper Fade med Wave Cut og Hard Part

Hvis du er ute etter menns harde del hårklippsstil, så vil denne stilen definitivt interessere deg. Dette hårklippet har en veldig høy fade som ser ut og er avsmalnende til toppen også. Den øverste delen av håret er stylet på en slik måte at det gir et bølgelignende utseende. Den harde delen er som vanligvis gjort av en barberhøvel. Dette hårklippet ser absolutt rent og iøynefallende ut. Denne stilen ser også bra ut med skjegg.

5. Slicked Hard Side Part med High Fade:

Slicked Hard Side Part med High Fade

Dette er en av de mest flotte hårklippsstilene du kan se fra i dag. Sidene har en høy fade, noe som gir et perfekt supplement til hele utseendet. Hårklippet har en total glatt ryggstil på toppen som ser veldig pen og ren ut. Dette er et veldig fantastisk hårklipp.

6. High Bald Fade med krøllete hår og del:

High Bald Fade med krøllete hår og del

Hvis du er interessert i menns frisyrer harde kutt, så får du sikkert denne. Dette hårklippet har skallet falmede sider, som er veldig høye, og det øverste håret er helt krøllete. Avskjeden gjøres knapt av en barberhøvel. Denne frisyren vil definitivt ta pusten fra den overveldende.

7. Midtfade med hard side:

Midtfade med hard sidedel

Hvis du liker hårfade hårklippsstiler, bør du sjekke denne stilen en gang. Denne hårklippsfunksjonen blekner opp til middels høyde på sidene, med barberhøvel. Den øverste delen av håret feies deretter til den andre siden av avskjeden, noe som gir det hele en fin, kjemmet og slank finish.

8. Undercut med Long Fringe og Hard Part:

Underskåret med lange frynser og hard del

Hvis du ser på hårklipp for gutter, så vil dette klippet definitivt få deg til å smile. Dette snittet inkluderer en undersnitt som løper høyt, samt en barberhøvel som også går lenge. Håret på toppen er moderat langt; hele håret feies mot fronten, og gir det fine, men rotete utseendet.

9. teksturert krøllete hår med fade og del:

Krøllete teksturert hår med fade og del

Denne teksturerte frisyren er virkelig en av de mest fantastiske mennene med frisyrer med skjærdel. Sidene er som vanlig bleknet med en barberhøvel, mens toppen har virkelig flott, strukturert krøllete hår. Det krøllete håret er ganske langt nok og ser bra ut når du farger håret pent. Virkelig et av de beste alternativene du kan finne.

Å finne den riktige hårklippingen kan være vanskelig for alle. Etter det denne omfattende listen har gitt – ikke i det hele tatt. Denne listen går gjennom nesten alle hvis de beste og populære kuttene som tilfredsstiller Hard Cut -stilen.