Noen ganger kan et hårklipp være kjedelig. Samme gamle stil hver gang kan være kvalmende, og dermed er kreativitet nøkkelen til et vakkert hår. Frisyrer med barberte sider er den nye avtalen i dag, med så mye unikhet knyttet til dem. Nesten alle ønsker å ha en barbert hårklippning. Så, uten mye snakk, la oss få stilene i gang.

Beste barberte sider frisyrer for menn og kvinner med bilder:

Her er de 9 mest populære barberte sidefrisyrene i 2018. For å prøve disse frisyrene får du det unike utseendet på mengden.

1. Man Bun Fade:

Mann bolle visne

Hvis du vil ha en hårklipp med langt hår, bør du ikke lete lenger. Sidene langs hodet er perfekt barbert til perfeksjon, med fin buzz barbering. Du trenger også et moderat langt topphår for å avslutte denne stilen. Det øverste håret blir deretter stylet sammen til en hestehale og deretter bundet på baksiden av hodet, og skaper en vakker mannebolle. Faktisk en av de mest fantastiske barberte frisyrene for menn.

2. Regulering Hårklipp:

Regulering Hårklipp

Hvis du elsker fine barberte hårdesigner, vil denne hårklippet gjøre deg glad. Denne frisyren har fin militær stil, med barberte sider rundt hodet, med avsmalnende mot toppen. Håret deles deretter oppover sammen med en skillelinje. Denne kuttet gir et veldig robust utseende, og den vil også passe folk med krøllete hår. Definitivt en av de mest stramme frisyrene med barberte sider du kan tenke deg.

3. Rotete Pompadour med barberte sider:

Rotete pompadour med barberte sider

Hvis du vil ha langt hår med barberte sider, så få denne frisyren. Sidene er nesten skallet barbert, med den øverste delen av hodet stylet med moderat lange hår, med en fin oppadgående form mot fronten. Dette snittet ser flott ut med et godt formet skjegg og kan derfor være din favoritt hårhårbarbert hårstørrelse for menn.

4. Buzzed sider med langt hår og skjegg:

Buzzed sider med langt hår og skjegg

Dette er virkelig en av de mest fantastiske frisyrene du har sett på en side. Den ene siden av hodet summer av med den øverste delen av håret feid mot den andre siden. Det øverste håret er langt og ser flott ut med et fint langt skjegg. Dette snittet vil gi deg det perfekte maskuline utseendet du alltid har ønsket deg.

5. Kort hårklipp med Mid Drop Fade:

Kort hårklipp med Mid Drop Fade

Hvis du absolutt elsker korte barberte frisyrer, er denne for deg. Dette hårklippet har middels fade langs sidene av hodet, kombinert med tykt og strukturert hår på toppen av hodet. Dette hårklippet kan også gi deg en flott quiff foran. Snittet ser veldig kult og lett å vedlikeholde.

6. Mid Fade med Line up Haircut:

Mid Fade med Line up Haircut

Dette er et unikt utseende kort hår barbert sider hårklipp. Dette skarpe hårklippet har en veldig høy fade sammen med en line-up som ser bra ut. Den øverste delen av hodet er stylet i krøllete hår. Dermed er denne kuttet best for folk som har krøllete hår. Dette er en veldig fin og kreativ hårklippsstil.

7. Halvbarbert hode med langt hår:

Halvbarbert hode med langt hår

Hvis du alltid har drømt om å ha barberte frisyrer for kvinner, så er dette din beste innsats. Dette hårklippet har den ene siden av hodet som er barbert, mens det lange håret dekker den andre siden. Dette hårklippet ser veldig feminint og vakkert ut. Dette er definitivt den dristigste utseendet på hårklippet kvinnelig stil med barberte sider.

8. Bolle i beskyttende stil med halvbarbert hode:

Bolle i beskyttende stil med halvbarbert hode

Dette er en av de mest forskjellige barberte frisyrene for svarte kvinner. Sidene rundt hodet er perfekt barbert av, med fine design rundt dem. Håret er helt krøllet sammen til toppen av hodet, og skaper en fin bun på toppen på midten av hodet. Dette kuttet vil definitivt få noen øyne til å rulle.

9. Pompadour Haircut:

Pompadour hårklipp

Hvis du liker hårklipp på barberte sider, kan denne frisyren passe ditt utseende. Sidene av hodet er perfekt barbert med en avsmalnende berøring mot toppen sammen med den øverste delen av håret er stylet veldig vakkert og er kjemmet mot baksiden av hodet. Det fremre håret er hevet og gir det et veldig særegent utseende. Virkelig en flott utseende sidebarert frisyre for mannlig hårklipp.

Derfor kan vi lære av denne listen at det er så mange hårklipp med barberte sider å velge mellom. Enten det er ensidig eller rundt hodet, de ser alle veldig forskjellige og stilige ut. Absolutt hårklippet er at alle ønsker å ha fra menn til kvinner. Forhåpentligvis vil denne listen hjelpe deg med å velge en.