Elsker du glamouren til koreanske frisyrer for menn? Kan du ikke finne en lokal stylist for å vinke den opp som Arings eller An Jung Hyuns? Vel, ikke let lenger, for her er noen enkle trinn for å få frisky koreanske frisyrer for menn som vil bevege damen din nok til at du kan være hennes eneste! Lett å lufte og kan gjøres hjemme. Disse trinnene er risikofrie og raske. Så gjør deg klar for førsteåret, en uformell date eller kanskje et avgjørende firmamøte, ettersom vinnende hjerter bare ble morsommere.

15 beste koreanske frisyrer for menn med bilder:

Gitt nedenfor har vi de beste koreanske frisyrene for menn med bilder som er veldig interessante å gjøre med enkelhet.

1. Lange frynser:

koreanske frisyrer for menn

Dette ultimate Skrillex -utseendet på koreansk frisyre for menn er det nye. Få håret sjampoert og ha det helt foran, og etterlater sparsomt hår på den andre siden og baksiden. Gre den fremre biten for å få endene til å stikke ned og holde seg i form. Ser best ut på ansiktstyper som er litt ovale og har masse guttesjarm. Så få rockestjernen i gang!

2. Tousled Look:

Frisyrer for koreanske menn -Tousled Look

Å spille hardt for å få kan bli lettere med denne koreanske frisyren for menn. Del håret ditt fra venstre og pigg opp de første smellene fra oversiden. Sett håret på baksiden og behold den første delen gelete og fjærende. Hvis du har et tøft ansikt, er dette det beste utseendet for deg. Få det gjort, og damene kan komme løpende!

3. Shaggy Haircut:

Frisyrer for koreanske menn -shaggy

Dette er den koreanske øverste frisyren for menn med sidelegg. Er du velsignet med skulpturelle ansiktstrekk og hår til å dø for? Glamour det opp med dette raggete utseendet som ikke er for dab. Ser best ut på et magert ansikt. La håret bli skinnende og henge i alle de riktige retningene. Få smellet ditt feid til den ene siden.

4. Wispy Bangs frisyre:

Koreanske frisyrer for menn 4

Dette er den ultimate bad boy koreanske frisyren. Er du rolig og stille med et snev av ondskap? Spike det opp hele veien. Fønk håret og la det være uberørt eller ukomprimert, og la naturen gjøre sin magi på dagen din. Fungerer best med middels hår. Dette er en av de beste koreanske frisyrene for menn med slank og kort hår.

5. Voluminøse pigger:

Voluminøse pigger

Det ultimate kule utseendet for de tøffe i mengden. Klipp av baksiden som et mannskapskutt, og la det fremre smellet være fullt. Fønk den for en voluminøs effekt. Gel smellet og gå på villturene dine. Ser best ut på gutter med meislede kinn og et snev av tillit til å bære den riktig. Strekk den for en ekstra effekt. Dette er en av de flotteste frisyrene for koreanske menn med det runde ansiktet som sikkert tiltrekker kjæresten din, prøv det.

6. The Nerd Look:

Nerd -utseendet

Hvem sa at nerder er kjedelige? For alle nørdene der ute som ikke trenger å spille det kult, her er et tips til deg. Dette utseendet, best på et ansikt med en sterk kjeve, kan lett tas av. Lag striper og kjør dem ned med en skvett gel. Hold endene spisse og topp dem med de nerdglassene. Intelligens er sexy. Få det til å se slik ut.

7. Full Metal Funk Haircut:

Full metal funk

Dette er den fasjonable koreanske frisyren for menn med middels hår som gjør utseendet ditt så kjekk. Slipp din indre punk med dette nye utseendet. Hva er vel bedre enn denne funky forvirrede stilen for en kveld med klubb? Ta en håndfull gel og kjør den mellom fingrene. Spike smellet ditt og du er ferdig! Vugge gulvet! Utseendet ditt krever det!

8. Liten hestehale frisyre:

Frisyrer for koreanske menn -Hestehale

Hvis du tilfeldigvis har rett voluminøst hår med smell, er dette utseendet for deg. Ta den midtre delen av håret og bind det høyt. La smellet dekke størstedelen av pannen. Husker du folkeeventyrene der den tapper sverdmannen red bort til solnedgangen med håret bundet i en hestehale og skremte bort de beseirede fiendene? Dette er hestehalen for den nye bedriftsridderen!

9. Forheksede krøller:

Forheksede krøller

Første høyskoledag? Dagens inntrykk skal vare til siste semester. Grøt sengen og se etter disse forheksede krøllene. Krever bare en god vask og et par fingertrekk, og kaster den lett tilbake. Lett å bære av for menn med spisse ansikter. Denne typen koreanske frisyrer for menn er perfekt egnet for menn rundt 30 år med langt hår.

10. Den siste koreanske frisyren med front smell:

Koreanske frisyrer for menn 10

Dette er en av de frisyrene for koreanske menn som får de koreanske gutta til å se så søte ut i utgangspunktet, og det vil fungere for deg også. Hvis du har et lubben ansikt, så vil dette være en av de beste koreanske hårklippene du ser etter. Mønsteret som denne frisyren sporter i den fremre delen skjuler pannen og gir ansiktet en viss vinkel som får det til å se veldig søtt ut. Dette er ikke bare en koreansk frisyre. Den blir fulgt av amerikanske make -tenåringer og er en veldig kul ballfrisyre i disse dager. Alle asiatiske gutter og tenåringer vil se bra ut med denne typen utseende. Det får frem den slags guttete sjarm som alle ønsker.

11. Det rotete koreanske utseendet:

Koreanske frisyrer for menn 11

Dette er en av de fineste koreanske herrefrisyrene gjennom tidene. Mønsteret som denne frisyrsporten er virkelig attraktivt og vil passe for alle menn med middels hår. Bare ta det meste av håret foran og bruk en hårspray for å justere utseendet. Dette er igjen en av de frisyrene, som vil skjule pannen og få fyren til å se veldig attraktiv ut. Det er uten tvil et av de beste utseende for gutter der ute. Mønsteret er ganske kult, og selv om det er et shaggy -utseende, sportes det av menn som har på seg formal på jobben.

12. Siden korte koreanske frisyrer:

Koreanske frisyrer for menn 12

Koreanske tenåringer er som ambassadørene for denne koreanske frisyren for menn. Her er sidene kuttet korte og det er et trimmet dobbelt horisontalt mønster gjort på den korte trimmede siden. Mønsteret kan utføres på hver side eller på en side. Hele håret ser ganske funky ut og gir brukeren et punklook. På grunn av alle de fantastiske funksjonene, foretrekker de mannlige tenåringene og guttene å se på dette utseendet, og det kan sies å være et av de beste utseende for alle de koreanske guttene som er satt der.

13. Det formelle koreanske utseendet:

Koreanske frisyrer for menn 13

Her er en søt koreansk frisyre som passer for alle på kontoret. Mønsteret til dette hårklippet er noe i forhold til de forrige. Sidene er korte og toppen ser voluminøs ut. Hvis du er ute etter en av de mest trendy frisyrene denne sesongen, så kan dette definitivt sies å være en av dem. Hårklippet går hånd i hånd med en formell frakk eller en fest-smoking.

14. The Red Funky Korean Hairstyle:

Koreanske frisyrer for menn 14

Dette er en av de eldste koreanske frisyrene. Koreanske gutter pleide å bære dette utseendet mye, men det røde håret er ikke så mye verdsatt av de koreanske mennene i disse dager. Likevel er det noen få som kan finne ut skjønnheten i dette hårklippet og dyrke det med selvtillit. Den har en punk -touch festet til den, noe som gjør den så attraktiv i utgangspunktet. Hvis du er ute etter en av de beste frisyrene denne sesongen som faller i kategorien koreansk hårklipp, så vil dette være et av de fineste utseende for deg. Farg håret rødt og klipp det kort, og bruk en gel eller hårspray for å få håret til å se slik ut, og du er klar til å gå!

15. The Slick Korean Men Hairstyles:

Koreanske frisyrer for menn 15

Selv om dette er den siste på listen over fremtredende koreanske frisyrer for menn, kan det fortsatt sies å være en av de flotteste frisyrene for alle de koreanske mennene der ute. Fremsiden av frisyrene har noen skarpe sidelegg. Hårklippet vil være egnet for menn med perfekt tonede ansikter og middels langt hår.

Så her er vi med noen av de beste utvalgene av koreanske frisyrer for menn. Du kan velge hvilken som helst av de ovennevnte og få det gjort. Det kommer garantert til å se stilig ut og få hodene til å snu. Sørg for at det du velger, passer godt til ansiktsstrukturen din.