Teknologi har gjort ting tilgjengelige og enkle for oss, de vi kunne tenke oss å oppnå for et tiår siden. Og selv om vi gjorde det, ville det ikke vært en så enkel prosess. Blant dem er frisyre. Her er ni slike krøllete hestehalefrisyrer vi kan oppnå på kort tid.

Topp krøllete hestehale frisyrer:

1. Lav krøllete hestehale:

krøllete hestehale frisyrer

Dette er det enkleste av alt. Krøll håret ditt med et krøllejern, og børst deretter hendene gjennom håret for å oppnå ønsket intensitet av krøllene. Fest håret til en lav hestehale med et hårbånd. ta en liten del av håret fra bunnen av hestehalen, vikle det rundt hårbåndet. sikre den med en bobby pin.

2. Rotete krøllete hestehale:

krøllete hestehaler2

For denne frisyr børst håret med hendene. Fest håret i en løs hestehale med en klar strikk. Ta en del av håret fra bunnen av hestehalen og vikle det rundt hårbåndet. Nå bruker du en krølltang, den bakre delen av hestehale og gjør noen bølger på den fremre delen for å gi det et rotete utseende.

3. Høy krøllete hestehale:

krøllete hestehaler3

For denne frisyren, plag den fremre delen av håret og fest det med et hårbånd. lag noen løse krøller på resten av ponnihalen ved å bruke forskjellige seks fat. Dette vil få frisyren til å se mer naturlig ut. Spray også litt hårspray for å holde stilen intakt i lange timer.

4. Sidekrøllet hestehale:

krøllete hestehaler4

I denne frisyren, del håret på den ene siden av hodet og fest håret med et hårbånd, under øret. Nå bruker en krølltang krøll, håret i forskjellige størrelser for å gi det volum. For å gi det et mer naturlig utseende, løsne hårbåndet og la det henge løst.

5. En flettende vanvidd:

krøllete hestehaler5

Denne frisyren er som en rotete flette. Bruk et krøllejern til å krølle håret til krøller. Nå børster du håret med hendene for å løsne det litt. Ta håret til den ene siden og begynn å flette håret ditt. Trikset er å ikke flette tett. Fortsett å flette til slutten, og fest den deretter med et hårbånd.

6. Fet og vakkert:

krøllete hestehale6

For å gi håret et elegant, men sterkt utseende, bruk et hårbånd nær pannen. Plag nå hårets bakside med en hårbørste. Fest deretter håret løst i en ryggponni. Ved å bruke en krølltang, krøller resten av håret i myke krøller for å fullføre utseendet.

7. Half Up Half Down:

krøllete hestehaler7

Denne hestehalen gjør at håret ditt ser voluminøst ut. Del håret i to seksjoner. Plag den øverste delen av håret og bind det opp for å gi det volum. Nå bruker du krøllejernet til å lage løse krøller i den nedre delen av håret ditt sammen med hestehalen i den første delen. Dette vil gi håret et ekstra volum.

8. Flettet hodebånd:

krøllete hestehaler8

Vil du ha et elegant utseende? Dette er frisyren å gå for. Ved å bruke den ene siden av den fremre delen fletter du håret helt til baksiden av øret. Sikre området med bruk av bobby pins. Gjenta prosessen på den andre siden. Ta nå resten av håret og bind det for å lage en hestehale. Krøl resten av hestehalen og bind håret med et bånd for å fullføre utseendet.

9. Hiedi-Tail:

krøllete hestehaler9

Ta håret til den ene siden av hodet. Ta en bred del av håret ditt og del håret i tre ujevne deler som starter fra tinningen. Nå fletter du håret ditt i Heidi -stilen i forskjellige størrelser og fest hver flette med en bobbypinne. Krøll nå resten av håret i løse krøller. Fest den på siden bak øret. Løsne hårbåndet for å gi det et mer naturlig utseende.

Dette er noen av stilene der du kan oppnå en krøllete hestehale. Med de tilgjengelige verktøyene kan man lage og krig så mange stiler man kan lage.