Hestehalefrisyrer på sidene minner oss definitivt om den ikoniske vintage 80- og 90 -tallet moteverden og frisyrer. Den gode nyheten er – de er tilbake i motebyen med et smell, og vi ser nå siden hestehale ser overalt. Fra Hollywood -kjendiser som har dem med røde tepper til moteuken i Paris og New York, de er alle rundt hjørnet.

15 vakre frisyrer med hestehale med bilder:

Hestehale i siden er super vakre og varme; de kan få deg til å se elegant ut uten for seriøse og dristige utseende. Slik kan du også prøve dem sømløst!

1. Flettet sidehestehale:

side hestehale

Den stilige sideponnien passer for alle anledninger. Braid er laget ved hjelp av det fremre håret og tatt opp til baksiden av det ene øret. Resten av håret blir deretter samlet og gjemt i en hestehale på den lave siden. Hvis håret ditt er veldig rett, legger små krøller til tekstur og sprett.

2. Løs hestehale for kort hår:

hestehale i siden

Dette er en enkel frisyre som kan lages på kort tid. Du må gre håret pent og lage en løs hestehale rett over øret. Det gir et rotete og stilig utseende. Hvis håret ditt er litt bølget, legger teksturen til det rotete utseendet.

3. Cool Side hestehale:

hestehale på høy side

Denne fancy hårklippet kombinerer lag og smell og slitt veldig vakkert med den høye sideponnien. Frynsene legger til dramaet og hårets fine tekstur gir ponnien et generelt voluminøst utseende. Fargen passer godt til stilen og legger til dybden på utseendet.

4. Ryddig hestehale i siden:

sideponnier

Denne sidehestehaleoppdateringen kan se nerdete ut på tynt eller fint hår, men passer godt til hår som har mye volum og sprett. Du kan gre alt ditt middels lange hår til den ene siden og lage en fin lav hestehale. Håret ditt vil sikkert forbli slik hele dagen.

5. Side hestehale hårbue:

frisyrer på siden av hestehale

Hvis du vet hvordan du lager en enkel sløyfe med langt hår, er dette en veldig stilig frisyre. Sørg for at håret ditt er rett og har glans og sprett for å legge til dimensjon og tekstur til stilen. I tillegg er langt hår et must for å forhindre at stilen ser rotete ut.

6. Hestehale med smell:

dyp sidedel hestehale

De som er glad i smell og har langt hår; dette er en nydelig frisyre som forsterker hårklippet ditt. Ponnien gjør det mulig å skryte av smellene og gjør det generelle utseendet veldig stilig. Skygger til håret legger til dybde i frisyren.

7. Hestehale for mellomlangt hår:

glatt sidefletning hestehale

Middels lengde ser ikke veldig voluminøst ut når det bindes til en ponni. Men dette er et annet utseende enn håret i middels lengde. Bølgene og krøllene får håret til å se voluminøst ut, og sidebåndet utfyller det generelle utseendet. Dette er en av de mest populære sidehestehaler for kvinner med en enkel vev.

8. Stige flettet side hestehale:

trendende hestehale

Fletter får alltid hestehalen til å se smart ut og gjøre håret håndterbart. I stedet for en vanlig fiskehale eller fransk flette, kan du prøve denne stigen som ser annerledes ut for et annet utseende. Den er lett å lage for langt og rett hår. Her er vevingen av sidehestehalen så naturlig og forlokkende også.

9. Twisted Side hestehale for bryllup:

krøllete hestehale

Stilen ligner den vanlige hestehale på siden, den eneste forskjellen er at før håret forsegles med elastikk, blir håret vridd fra begge sider for å gi håret tekstur og legge til sprett. Det er vanligvis egnet for alle hårtyper, men for langt hår. I dag bruker de fleste jentene også denne enkle frisyren i hestehale til bryllup.

10. Hestehale frisyre for voksne kvinner:

frisyre på siden ponni

Dette er en av de fineste frisyrene for asiatiske kvinner der ute. Mønsteret som denne frisyren sport på siden er ganske imponerende. Hestehalen kommer med eksperimentelle krøller og vil sikkert være bra for alle kvinner med tonede ansikter. Hestehalefrisyren kan brukes som en god brudefrisyre og vil sikkert hjelpe deg med å sette et merke for deg selv uansett hvor du bærer dette utseendet. Det beste med denne stilen er at den kan bæres ganske enkelt, og det er noe som vil imponere nesten alle og enhver som ser på håret ditt. Et rødfarget hår (lys rødt eller rødbrunt) vil gjøre denne frisyren enda mer attraktiv.

11. Quick Fancy Side hestehale frisyre:

hestehale på den ene siden

Denne spesielle hestehale -frisyren vil passe for modne kvinner, og den ser bra ut på avlange ansikter. Det er ganske enkelt og lett å vedlikeholde også. Hvis du ikke liker å investere mange timer i håret ditt, men fortsatt vil se forlokkende ut, vil dette være noe som passer for deg. Det krever ingen spesifikk ansiktsform. Hvis du har et tonet ansikt, lubben ansikt, rektangulært ansikt osv. Eller annen type ansikt, kan du bruke denne frisyren uten bekymringer.

12. The Blonde Side Hestehale Allure:

Celebrity Side hestehale

Dette er noe alle blonde kvinner vil finne passende for seg selv. Det ser bra ut med et smil, så hvis du vil se veldig attraktiv ut med denne frisyren, tenk på noe flott og smil. Håret kommer også med tunge lag. Hestehalen viser et bølget og tykt mønster, og det er en av de fineste egenskapene ved dette utseendet, noe som gjør det så forlokkende. Hvis du er ute etter noe nytt i kategorien hestehalefrisyrer, så vil dette være en av de fineste frisyrene for deg der ute.

13. Langsiden hestehale frisyre:

hestehale fra siden

Hvis du har tungt hår og er ganske langt, bør du vurdere å bruke denne frisyren på hodet. Det ser bra ut med all den fantastiske teksturen som er gjort på den nederste delen. Det er en av de frisyrene som lett kan få en kvinne til å se forlokkende ut. Hestehalen er sannsynligvis en av de beste tingene med denne frisyren, og det ser bra ut med en flott kjole. Hvis du er en tenåring med langt hår, så vil dette utseendet være perfekt for deg. Mange tenåringer kjendiser har denne siden hestehale frisyre i disse dager.

14. Den elegante hestehalefrisyren:

sideklippet hestehale

Vil du få motediva -utseendet? Her er noe som helt vil passe for blondt hår. Frisyren er en av de flotteste for alle kvinnene som ønsker å ha sitt beste image foran andre. Det er lagt mye arbeid i å klippe den nedre delen av håret. Det helt rette blonde håret beholder en standard lengde, og det er noe som får alle ansiktskvinnene til å se ganske forlokkende ut.

15. The Beach Ponytail Hairstyle Look:

søte hestehaler i siden

Dette er en av de beste frisyrene der ute som vil hjelpe deg med å oppnå det beach girl -utseendet. Mønsteret som denne frisyren sport på hestehaleenden er sannsynligvis noe av det beste med denne frisyren. De krøllete mønstrene er vakre, og det er noe alle kvinner med langt hår vil like å sporte. Dette er den siste på denne listen over de beste frisyrene i hestehale, men det er intet mindre enn de forrige i skjønnhetsaspektet.

Du kan kanskje ikke style håret ditt perfekt på en gang, men med vanlig øvelse kan du mestre disse enkle frisyrene i hestehale fra siden og bruke dem av og til eller regelmessig. De holder håret i riktig form og tekstur og ser veldig trendy ut. Det beste med sidehestehaler er at den er allsidig nok til å passe enhver anledning. Det flotte det tilfører ansiktet og det generelle utseendet er enestående og noe ingen rundt kan gå glipp av.