Hijab -mode för barn har blivit allt mer populärt. Tilltalande hijabdesigner och mönster för alla tillfällen finns tillgängliga, vilket gör dem söta och verkligen islamiska. En mängd olika hijabdesigner för barn finns tillgängliga för att matcha deras knubbiga och rosiga kinder.

Bästa Hijab -samlingen för barn:

Topp 9 barnmode hijabdesigner är här för din granskning,

1. Hijab för barnbön:

Barnbön Hijab

Små muslimska barn uppmuntras inte bara att följa klädkoden utan också de islamiska traditionerna och ritualerna. Hijabklänningen i bomull för barn täcker från topp till tå och är cool och bekväm under böner. Bön hijab är avsedd att bäras över kläder i syfte att vara blygsam under böner.

2. Al Amira Hijab:

Al Amira Hijab

Denna stil Barn hijab är populär eftersom den är bekväm för vardagligt bruk för unga tjejer som precis har börjat bära hijab. Det är ett tvådelat huvudbonad som består av en keps eller ett extra stort pannband för att täcka huvudet n hår och en rörliknande halsduk som bärs över det för att täcka bröstet och axlarna.

3. Turban Hijab för barn:

Kids Turban Hijab

Denna turban i afrikansk stil är ett coolt och fantastiskt barn hijab -mode. Denna huvudbonad är stretchig, lätt och tät. Turbanens baksida har en elastisk remsa sydd för enkelhet och stabilitet. Denna allround-turban kan bäras som hel eller delvis huvudbeklädnad. Bär den som en hatt med håravfall eller stoppa in håret.

4. Kids Wrap Shaw Hijab:

Kids Wrap Shaw Hijab

Girls wrap sjal är en elegant hijabklänning för barn som är både praktisk och mysig att bära. Inget behov av att linda in, bara binda den på baksidan. De är lätta och enkla att bära, därför föredrar unga hijabis den här stilen framför halsdukarna. Tillverkad av extremt mjukt stretchigt bomullsmaterial, inga stift behövs.

5. Ninja Criss Cross Hijab Caps:

Ninja Criss Cross Hijab Caps

Dessa kryss-cross-hijab passar lite snyggare än andra mönster. Den har alla fördelar med den fulla halsduken med en skillnad att den passar runt halsen. Den är tillverkad i supermjukt viskos stretchmaterial som passar året runt och finns i många färger och trendiga intervall.

6. Barn under halsduk:

Kids Under Scarf Cap

Detta under halsduk på barns hijab hjälper halsdukar, huvor, slöjor och sjalar att hålla sig på plats och hindrar håret från att glida ut. Hijab -mössan i bomull har detaljerat broderi. Den är mjuk och stretchig med en polyesterfiberblandning som håller formen och minskar rynkor. Blanda n match med halsdukar för att öka dess tilltalande.

7. Abaya Child Hijab:

Abaya Child Hijab

Denna snygga abaya-kappa hijab-mode för barn är en enkel lös A-linrock. Denna skoluniform abaya med två sidfickor och sidoslitsar för enkel gång. Detta konventionella svarta mönster varierar från region till region, men det är coolt för daglig användning. Dess enkelhet ger det ett fascinerande utseende.

8. Kids School Hijab:

Hijab för barnskola

Hijab för skolflickor uppmuntrar känslan av enhet och följer de religiösa riktlinjerna. De är en enkel halsduk över huvudet, klämmer upp sidorna under hakan och vänder den runt axlarna och sprider båda ändarna för att täcka bröstet. Hijabklänning för barn måste matcha den klädkod som skolan/college föreskriver.

9. Trendiga barn Hijab:

Trendiga Hijab för barn

Hijab -mode för barn har blivit alltmer populärt. Attraktiva hijabmönster i flera färger får dem att se söta och lika islamiska ut. De flesta av de små följer sina förebilder- äldre i klädkoder. En bred samling av livfulla färgade, broderade, polka dots barn -hijab finns tillgängliga för att matcha de knubbiga kinderna och rosiga hakor.

Topp 9 -hijab -klänningskollektionen för barn har blivit allt populärare. Attraktiva hijabmönster i olika färger är designade för barn som får dem att se söta och lika islamiska ut. De flesta av de små tjejerna älskar att läsa sina äldste i klädkoder.