Lider du av herdet avføring? Har du en treg følelse i magen? Dette kan være på grunn av en ubelastet masse i tykktarmen. Kolonrensing er en naturlig måte å kvitte seg med dette avfallet og avgifte kroppen din. Praksisen med tykktarmsrensing går tilbake til 1500 f.Kr. i det gamle Hellas. Tanken er å myke avføring og hjelpe til med bedre avføring. Det er også en fantastisk praksis å reparere fordøyelsessystemet og holde deg aktiv. Les videre for å vite hvordan du rengjør tykktarmen naturlig hjemme med noen enkle hjemmemedisiner.

Hjemmemedisiner for rensing av tykktarmen

Innholdsfortegnelse:

 • Fordeler med kolonrensing
 • Naturlige midler for rensing av tykktarmen
 • ofte stilte spørsmål

Fordeler med kolonrens:

Her er noen av de mange fordelene med kolonrensing:

 • Eliminering av giftstoffer
 • Forebygging og behandling av forstoppelse
 • Hjelper med vekttap
 • Redusert risiko for tykktarmskreft
 • Forbedrede energinivåer
 • Økt fruktbarhet priser
 • Bedre absorpsjon av næringsstoffer fra mat
 • Balansert pH i blodet
 • Generelt kroppens velvære

Naturlige rettsmidler for rensing av tykktarmen:

 1. Vann
 2. Yoghurt
 3. Fiberrik mat
 4. Sitronsaft
 5. Linfrø
 6. Aloe vera
 7. Ingefær
 8. eplejuice
 9. Grønnsaksjuice
 10. Sjøsalt
 11. Melk
 12. Psyllium frø
 13. Fennikel
 14. Poteter
 15. Ricinusolje
 16. Reddik
 17. Salat
 18. Hvitløk
 19. Grønn te
 20. Oliven olje
 21. Morning Detox Drink
 22. Kamille te
 23. kål
 24. Akupunktur
 25. Fisk

Hjemmemedisiner for rensing av tykktarmen:

1. Rikelig med vann:

Glass vann

Det er ingenting enklere, enklere og mer effektivt enn å ha gode mengder vann når det gjelder rensing av tykktarmen. Vann er en trygg kolonrensing hjemme, som hjelper til med å bringe regulering i systemet og krever mange andre fordeler også. Omtrent 12 glass rent og filtrert vann anbefales i dette tilfellet. Det vil fjerne giftstoffer og avfall. Det vil også holde kroppen hydrert.

2. Yoghurtundersøkelser for rensing av tykktarmen:

Yoghurt for rensing av tykktarmen

Å ha fersk og fettfattig yoghurt hver dag er kjent for å gi tarmsystemet godt helse. Den pro-biotiske og gode bakterien i yoghurten hjelper til med å rense de dårlige bakteriene fra tykktarmssystemet, samt fjerner avfallsprodukter og giftstoffer. Det behandler ikke bare infeksjoner i tykktarmssystemet, men behandler også problemer med flatulens, fordøyelsesbesvær og mye mer. Ta 2-3 kopper hver dag til formålet.

3. Fiberrike matvarer:

Fibermat

Fiber er kjent for å stimulere fordøyelsessystemet så vel som for å regulere avføringen. Det hjelper også med å rense alt avfall og giftstoffer fra tykktarmssystemet. Det behandler også alle slags problemer med tarmene. Frukt og grønnsaker sammen med fullkorn er noen av de beste fiberrike matvarene.

4. Sitron Juice Wonders:

Sitronsaft

De høye nivåene av vitamin C og antioksidanter i sitron er det første som gir fordeler for tykktarmssystemet. Juice av en sitron i et glass vann med litt havsalt og honning er et perfekt valg å rense tykktarmssystemet. Dette bør gjøres om morgenen på tom mage som brukes til sikker kolonrensing.

5. Linfrø:

Linfrø for rensing av tykktarmen

Antioksidanter, fiber og omega -fettsyrer 3 i linfrø er veldig hjelpsomme og fungerer som avføringsmiddel. Dryss linfrø i pulverform hver dag eller ta ½-1 ts pulverisert linfrø med vann for å sikre en skikkelig tarmrensing.

6. Aloe Vera:

aloevera for rensing av tykktarmen

Avgiftningsevnene til Aloe Vera er det som vil hjelpe deg med å oppnå de riktige målene for kolonrensing. Ta den friske gelen fra bladet Aloe Vera og lag et glass juice fra den. Dette bør oppbevares i kjøleskapet og deretter konsumeres etter en stund. Dette kan tas i små mengder i løpet av dagen.

7. Ingefær for rensing av tykktarmen:

ingefær for rensing av tykktarmen

Sammen med å forbedre fordøyelsen og behandle den oppblåste følelsen, hjelper ingefær også med å rense avfall og giftstoffer. For formålet kan du ha ingefærte eller inkludere ingefær i rettene. Ingefærjuice med sitronsaft kan også tas. Dette er det beste hjemmemedisinen for rensing av tykktarmen.

8. Eplejuice:

eplejuice for rensing av tykktarmen

Regelmessig inntak av eplejuice minst en gang hver dag hjelper til med å fjerne giftstoffer og regulerer også avføringen. Det holder også fordøyelsessystemet i riktig form, så vel som leveren. Ta et glass ufiltrert eplejuice og drikk deretter et glass vann etter 30 minutter. Sviskejuice kan også erstatte. Økologisk eplejuice bør tas.

9. Grønnsaksjuice:

tomatjuice for rensing av tykktarmen

Å ta fersk grønnsaksjuice flere ganger om dagen er en av de gode metodene for å legge til fiber i kroppen som kan hjelpe til med å rense tykktarmssystemet. Dette er en av de beste hjemmemedisinene du kan bruke for å nå målene.

10. Havsalt:

havsalt for rensing av tykktarmen

Tarmrensing krever total kropps detox, og på dette tidspunktet er havsaltrensing sannsynligvis det første man bør velge. En teskje rent havsalt skal koke i et glass vann. Koking vil drepe muligheten for bakterier ettersom havsalt alltid er i sin rå råform. Nå kan du enten drikke oppløsningen varm eller ganske enkelt avkjøle oppløsningen før du drikker. Ikke overdriv imidlertid løsningen, da den kan fremme diarettendenser.

11. Melk:

Melk mer

Melk er en jevn kilde til kalsium, og bortsett fra å styrke beinene og gjøre dem hardføre, blir melk også sett på som en god giftvaskemaskin. Giftstoffene som akkumuleres daglig i kroppen din kan vaskes bort dagen etter med litt melkesyre tidlig på morgenen. Et glass melk er alt du trenger for å rense tykktarmen hjemme.

12. Psylliumfrø:

Psylliumfrø for rensing av tykktarmen

Ispaghula -frø er ekstremt viktige for tarmbevegelsene dine, spesielt når du skal rense tykktarmen. Psylliumfrø kan fås fra den nærliggende dagligvarebutikken eller det lokale apoteket. I form av malt pulver bland en halv teskje av det i vanlig vann. Det fyller ikke bare magen, men sørger også for riktig tarmrensing dagen etter.

13. Fennikel for rensing av tykktarmen:

fersk fennikel for rensing av tykktarmen

Hjemmemedisiner for rensing av tykktarmen inkluderer fennikelgrønt som en del av hjemmemedisiner. Fennikler er en veldig god kilde til proteiner og næringsstoffer, og det som formerer tarmbevegelsen er de klare fordøyelsesegenskapene fennikel har som gjør at du kan holde systemet unna tarmproblemer, gass, oppblåsthet og tarmproblemer..

14. Poteter:

potatto bruker

Brukt som grovfôr, er poteter vanligvis en god siderett og en tung fiberrik grønnsak. Poteter hjelper deg med å legge til masse i tarmen, slik at du kan ha det sunt på badet neste morgen. Bortsett fra det er poteter et godt avgiftningsmiddel, ettersom de ofte brukes til peeling og avgiftning. Enten juice det eller legg det til ditt daglige kosthold.

15. Ricinusolje:

Ricinusolje for rensing av tykktarmen

Det er et godt kolonrensemiddel for å avgifte kroppen din. Ricinusoljeoppskrifter til rensing av tykktarmen kan variere fra forskjellige midler som passer for barn og voksne. Bortsett fra å hjelpe til med vekttap, kan ricinusolje blandet med appelsinjuice avgifte og stimulere kroppen din. For voksne, legg til ricinusolje med et halvt glass øl og skyll kolonene dine ut av giftstoffer og bakterier.

16. reddik:

Reddik

Radise er en solid fordøyelsesfremmende grønnsak som kan finne veien til din daglige smak. Legg til litt reddik diett i dine daglige måltider, da denne fantastiske fordøyelsesgrønnsaken hjelper tarmbevegelsene dine til å rydde opp slik at du kan få et sunt system og et velfungerende sunt tykktarm.

17. Salat:

Fruktsalat for rensing av tykktarmen

I løpet av tarmrensingen, begrenser du kostholdet ditt strengt til ernæringsbasert mat og drikke. Dette vil inkludere mye grønnsaksjuice som det allerede er snakket om og litt salatdiett å ta med. Disse salatdietene kan hovedsakelig bruke urter som er naturlige detoxmidler tilsatt mye grønt i form av salat, kålblader og slikt.

18. Hvitløk for rensing av tykktarmen:

Hvitløk for rensing av tykktarmen

Krydret mat er aldri tilrådelig og har alltid blitt sett på som dårlig for helsen. Noen krydder er imidlertid verdt å gå dårlig for siden krydder som hvitløk fungerer som et naturlig avgiftningsmiddel ettersom det krydrer maten og øker jevn fordøyelse i et raskere tempo. Hvitløk er også kjent for å øke stoffskiftet.

19. Grønn te:

hjemmemedisiner for rensing av tykktarmen i tykktarmen

Grønn te er et urtemedisin for å holde systemet rent og fritt. Det forynger cellene og tilfører kroppen din næringsstoffer. Det er alltid et naturlig middel og kan ganske enkelt avgifte kroppen din. Bytt ut kaffen om morgenen med en kopp grønn te og hold systemet sunt og fritt.

20. Olivenolje:

oliven olje

Olivenolje gir smaken til retten og kan skape en god variasjon, noe litt italiensk til dagens måltid. Men bortsett fra å være smaksgiver, finner olivenolje også veien inn i helsemessige fordeler, der den virker som en naturlig olje for å øke riktig matsirkulasjon og tillate jevn avføring ved å forfriske fordøyelsesprosessen.

21. Morning Detox -drink med honning og kalk:

Sitronsaft

Naturlig tarmrensende hjemmemedisin krever at du følger de enkle trinnene hver morgen. Våkn opp til et glass varmt vann med litt giftstoff som fjerner sitron eller lime og en skje full av naturlig helbredende honning og start dagen med et oppfrisket system.

22. Kamille -te:

Enda en urtekur mot kolonrensing, vask ned de tunge måltidene med en dampende kopp kamille -te. Krydret varm og munnvannende mat legger ofte til uregelmessige tarmene, og dette er når kamilleens godhet i systemet hjelper til med rask fordøyelse og absorpsjon av næringsstoffer for å fremme riktig tarm.

23. Grønnkål:

kål

Grønnkål i form av juice antas ofte å være en kraftig fordøyelsesfremmende faktor og kan ofte legges til det sunne juicediet for å skylle ut de akkumulerte giftstoffene fra kroppen din.

24. Akupunktur for rensing av tykktarmen:

Et gammelt kinesisk middel for å kurere omtrent alle sykdommer. Akupunktur inkluderer innsetting av slanke nåler i kroppen ved de riktige trykknappene for å avsløre den frittflytende energien i kroppen din som ville rense systemet ditt innenfra.

25. Fisk:

Fisk

Fisk som laks eller hilsa er gode næringskilder for kroppen din og kan tilføre den tapte helsen i kroppen din. En studie avslørte mer enn kylling eller fårekjøtt eller noe annet kjøttprodukt, en fisk kan helt hjelpe på fordøyelsen og det også med en rask hastighet. Fisk er en av de beste hjemmemedisinene for rensing av tykktarmen og sunn også.

Disse beste rettsmidler for rensing av tykktarmen er effektive for å holde kroppen lett og aktiv. De er de mest effektive måtene å reparere fordøyelsessystemet og forbedre tarmhelsen din. Kolonrens er også en naturlig behandling for å redusere tegn på irritabel tarmsyndrom eller IBS. For å eliminere mulighetene for en helserisiko, anbefales det imidlertid å konsultere lege før du prøver dem hjemme.

Ofte stilte spørsmål:

1. Skal jeg følge noen diettbegrensninger under en rensing av tykktarmen?

Det er ikke nødvendig å følge noen spesiell diett under et renseprogram. Men du kan øke væsken og ta mat som er lett å fordøye. Det er også bedre å unngå melbasert mat og bakevarer. Bytt til sunnere alternativer som frukt, supper og grønnsaker. Det anbefales også å unngå matvarer som forårsaker opphopning av masse i tykktarmen.

2. Er det normalt å oppleve diaré under rensing av tykktarmen?

De fleste sier at de passerer flere avføringer under rensing av tykktarmen. Dette skjer på grunn av mykning av tarmen og rask bevegelse i tykktarmen. Hvis du oppdager unormalt høy tarm, som er vannaktig og ikke har konsistens, kan du vente en stund på at symptomene avtar. Hvis du tror at situasjonen glir ut av hendene dine, er det bedre å kontakte lege.

3. Kan jeg fortsette å ta medisiner i denne fasen?

Selv under en kolonrensing bør du ikke gå glipp av dine vanlige diabetes- og hypertensjonsmedisiner. Hoppe over disse medisinene kan utgjøre helserisiko. For å takle kraften i disse tablettene må du spise næringsrik mat som inneholder korn, frukt, grønnsaker og magert kjøtt. Unngå strengt bearbeidet mat og sukkerholdige drikker.

Tarmrensing