Blant de forskjellige hudproblemene er forekomst av blodblærer en av dem. Dette skjer vanligvis som følge av skaden på blodårene under hudoverflaten. Den er rød i fargen og ligner mer på en støt som er fylt med væske og er veldig smertefull, spesielt når den berøres. Det kan være mange årsaker forbundet med blodblærer, men når du er klar over problemet, er den neste gode ideen å begynne å lete etter raske og effektive behandlinger for dem.

Hvordan bli kvitt blodblærer

Hvis blodblærer ikke håndteres riktig, kan det føre til ekstreme situasjoner som infeksjoner. Guiden nedenfor er den perfekte redningen for problemet. Den har noen av de beste hjemmemedisinene og naturlige kurene som kan hjelpe i gradvis, men 100 prosent sikker behandling av blodblærer. Alt du trenger å gjøre er å sjekke dem ut, velge og følge det regelmessig for synlige resultater.

1. Aloe Vera bruk:

aloevera 5

Det er antiinflammatoriske egenskaper i Aloe Vera gel som lett kan hjelpe i behandling av blodblærer på huden. Det bør påføres direkte på blemmene hver dag til problemet forsvinner helt. Sammen med å gi beroligende effekter, hjelper det også med å lindre smerten. Aloe Vera juice kan brukes til samme formål.

2. Sandeltre:

Sandeltrepasta vil hjelpe til med å absorbere varmen fra blodblærene og dermed hjelpe til med en raskere og effektiv behandling av problemet. En tykk pasta av sandeltrepulver må lages med rosevann. Dette bør påføres blemmene for å behandle smerter så vel som betennelse. Det skal skylles med kaldt vann. Følg dette hver dag.

3. Isapplikasjon:

I ca. 10 minutter i en applikasjonsøkt, bruk en isfolie på det berørte området der du kan se blemmer. La den hvile og påfør isen etter et par timer. Det vil stoppe den indre blødningen samt redusere alle former for hevelse. Ikke bruk den direkte. Bruk et tynt håndkle mellom mens du påfører.

4. Hvitløkolje:

Hvitløkolje

For å feste helbredelsesprosessen for blodblærer kommer et av de andre enkle rettsmidlene du kan bruke i form av hvitløksolje. Det hjelper med å desinfisere området med dets antibakterielle og antiseptiske egenskaper. Varm opp litt hvitløksolje og bring den til romtemperatur før du masserer på blemmene. Dette bør stå i ca 30 minutter for å hjelpe huden til å absorbere oljen godt. Dette bør skylles med kaldt vann.

5. Agurk hjelper:

Silika i agurk er et av spormineralene som vil hjelpe i kur mot blodblærer på huden. Det hjelper med å gi styrke og reparasjon til bindevevet i huden som blir skadet og fører til blemmer. Påføring av agurkskiver på blærene hjelper til med å redusere betennelse, smerter og hevelse. Du kan også drikke agurkjuice hver dag for formålet.

6. Tea Tree Oil:

Tre te olje

Sammen med behandling av blodblærer har tea tree olje antibakterielle og antiseptiske egenskaper som vil hjelpe til med å holde infeksjonen unna. Fortynn tea tree olje med vann og påfør det på blodblærene. De antiinflammatoriske fordelene vil fremskynde behandlingen for deg og gi deg trøst fra blodblærene.

7. Gurkemeie hjelper:

Gurkemeie (2)

De medisinske og terapeutiske egenskapene til gurkemeie vil hjelpe til med å bli kvitt blodblærer på huden. Den antiseptiske egenskapen hjelper også. Bland gurkemeiepulveret med rosenvann og påfør blærene en stund hver dag før du skyller med kaldt vann.