Jock Itch er en soppinfeksjon og er også kjent som Tinea Cruris. Det oppstår når du blir utsatt for en bestemt sopp. Det vanlige området der problemet oppstår hos både menn og kvinner inkluderer kjønnsdelene, lysken, indre lår og rumpe. Når problemet oppstår, inkluderer symptomene du kan oppleve flassing av huden, kløe, svie og rødhet.

Personer som har et svakt immunsystem er mer utsatt for dette problemet enn andre. Det er også viktig for deg å vite at infeksjonen er litt smittsom. Det er ubehagelig og ganske flaut for folk som lider av det. Hjemmemedisinene og naturlige behandlingsmetoder er nevnt nedenfor som kan hjelpe deg med å bli kvitt jock kløe i et trygt og effektivt miljø. Alt du trenger å gjøre er å følge det med due diligence regelmessig.

Hvordan bli kvitt Jock Itch hjemmemedisiner

Behandling av hjemmemedisiner for Jock Itch:

1. eplecidereddik:

Fortynn eplecidereddik i vann og skyll infeksjonen med den. En teskje av denne væsken kan brukes i vannet til formålet. La det tørke i omtrent 10 minutter etter en vask før du bruker kaldt vann for å skylle det helt. Dette bør gjøres 2-3 ganger om dagen for de riktige resultatene.

2. Tea Tree Oil:

Dette er en væske som er kjent for antibakterielle og antiseptiske egenskaper. Tea tree olje har også noen rensefunksjoner som sikkert hjelper på en god måte å bli kvitt jock kløe. Kløe og betennelse kan også kureres. Bruk tea tree olje på huden direkte med en bomullsdott ca 2-3 ganger om dagen for ønsket resultat.

3. Rengjøring:

Det er veldig viktig å rense infiserte områder godt for å holde seg unna infeksjonen fra å spre seg enda mer. Således, selv for jock itch -behandlingen, må du rengjøre området med kaldt vann og tørke veldig forsiktig. Sørg for at du bruker separate håndklær for det infiserte området og resten av kroppen.

4. Alkohol:

Alkohol er et fantastisk hjemmekosemiddel, og du kan bruke det flere ganger om dagen for perfekt renslighet og lindring. For å følge dette må du ta medisinsk alkohol i en bolle, dyppe en bomullsdott i den og deretter duppe det infiserte området med dette.

5. Listerine:

En fantastisk jock itch -kur er den enkle Listerine. Du kan ganske enkelt ta litt Listerine på en bomullsdott og deretter tørke det infiserte området med dette. Det klør litt først, men så vil det gi deg mye lettelse.

6. Eddik:

Bland hvit eddik og vann i en andel på 1: 4, og tørk deretter med en bomullsdott det infiserte området med det samme og ikke vask det. Alternativt kan du blande hvit eddik sammen med kokosnøttolje for behandling med jock kløe.

7. Blekemiddel:

Et veldig vanlig middel mot kløe er ved hjelp av vanlig blekemiddel. Det du må gjøre er å ta litt blekepulver og deretter blande det i badevannet du skal bruke. Nå skal vannet være varmt. Bløtlegg den infiserte delen i minst 15 minutter.

8. Salt:

Salt virker mye mot kløe og allergier som kløe. Det du trenger å gjøre er å ta omtrent 250 g salt og blande det med badevannet. Sett deg i badekaret i omtrent en halv time og gjenta dette hver kveld.

9. løk:

Et sikkert skudd jokk klø hjemmemedisin er med en løk. For dette må du ta en løk og koke den litt. Etter dette må du lage en pasta ut av dette og påføre det infiserte området og deretter la det hvile. Etter dette kan du skylle av delen.

10. Hvitløk:

Dette har soppdrepende egenskaper som kan hjelpe mye i dette tilfellet. Bare ta et par hvitløksfedd og lag en pasta av disse. Påfør nå på den infiserte delen. Alternativt kan du også blande hvitløksfedd i olivenolje og bruke det på området.

11. Baking Soda:

Ta natron og bland det med litt vann og lag en glatt pasta ut av det. Når du er ferdig, bruk den på det infiserte området og la denne pastaen tørke ut naturlig. Etter tørking må du vaske av med kaldt vann og deretter tørke området tørt.

12. Kokosolje:

En av de enkleste måtene å kurere kløe på, kan du bruke kokosnøttolje regelmessig selv for å forhindre at symptomene øker. For dette kan du ta kokosolje og deretter påføre det infiserte området og deretter la det hvile en stund og ikke engang skylle det.

13. Maisstivelse:

Jock kløe problemer øker mer når områdene ikke er tørket og tørker og har fuktighet i områdene. Ta maisstivelsen og påfør deretter området og la det trekke overflødig fuktighet.

14. Havregryn:

Dette er litt rart, men absolutt et bevist middel. Ta havregrynpulveret og hell i badekaret med varmt vann. Soak hver natt i omtrent en halv time og til symptomene minker absolutt.

15. Babypulver:

Dette er et mildt utvalg av pulver og påvirker ikke engang tørr hud i det hele tatt. Bare ta babypulveret og påfør deretter på huden slik at den holder fuktigheten unna og også symptomene på allergi og jock klør bort hele tiden.

16. Sollys:

Dette er et gammelt middel fordi folk fra lang tid vet at sollys har naturlige antibakterielle og soppdrepende egenskaper som bidrar til å drepe alle bakteriene som er årsakene til kløe og allergi. Du kan gå i sollys en stund hver morgen for de beste resultatene.

17. Kjære:

Dette er også et veldig gammelt middel for problemer med jock kløe. Det er veldig enkelt å følge også. Det du trenger å gjøre er bare å ta flasken honning fra hyllene, ta litt på hånden og påfør forsiktig på det allergiske området og la det hvile i en halv time.

18. Medisinsk såpe:

Det er veldig viktig at du bør bytte såpe når du blir rammet av kløe og bruke en urte- og medisinsk såpe. Sørg også for at ingen bruker den samme såpen da den kan spre infeksjonen enda mer.

19. Hårføner:

Dette er et veldig enkelt og vanlig middel for å holde hudområdet rent, og du kan bruke det regelmessig. Du må bare sørge for at du bruker det trygt. Det betyr at du ikke i det hele tatt skal blåse tørketrommelen veldig nær det infiserte området.

20. Peppermynteolje:

Vi vet alle at peppermynteolje er en del av hele aromaterapipakken og er en av de essensielle oljene som brukes til terapiene. Nå for å kurere jock itch, kan du ta noen dråper peppermynteolje og deretter påføre det infiserte området etter å ha badet hver dag.

21. Jasminolje:

Kombinasjonen av jasminolje og appelsinolje er veldig effektiv når det gjelder lett lindring av kløe. Bare bland begge i like store mengder og bruk dem deretter rett på de allergiske områdene for å bli kvitt betennelse.

22. Kamilleolje:

Denne oljen er kjent i mange år på grunn av sine kjøleegenskaper, og er derfor også en god idé for dette formålet. Bare ta litt på en bomullsdott og påfør deretter på det infiserte området for litt avkjøling og rask lindring av irritasjonen.

23. Druefruktfrø:

Dette er ikke veldig populært, men et veldig godt middel for jock kløe. Det du kan gjøre er å ta og male frøene og deretter bruke på områdene eller bruke urtelotion og vasker med druekjerneekstrakter i dem.

24. Aloe Vera:

Dette har naturlige antiinflammatoriske egenskaper og er derfor veldig bra for kløe. Du kan bruke gelé av Aloe Vera direkte på de infiserte områdene, eller du kan bruke hvilken som helst kosmetikk med Aloe Vera -ekstrakter i dem.

25. Undertøy:

Bruken av rene og bomullsundertøy er ekstremt viktig. Sørg for at du velger bomull og veldig rene undertøy fremfor elastikk og nylon for de beste resultatene.

Jock kløe er svært vanlige problemer blant både menn og kvinner, og behandling for jock kløe er ikke kjent for mange mennesker. Dette er som en mulighet for deg å vite ting og begynne å bruke dem.