Lider du av dårlig ånde? Vil du slippe unna dette? Ikke bekymre deg! Dårlig ånde utløses ofte av en opphopning av mikroorganismer i munnen som røtter irritasjon og bidrar til dødelig lukt eller damp som lukter svovel eller dårligere. Noen og alle har støtende pust noen ganger, som ligner så snart du kommer deg rundt sengen om morgenen. I dag i denne artikkelen diskuterer vi derfor noen tips for å unngå dårlig ånde.

Hvordan unngå dårlig ånde

Det er mange årsaker til dårlig ånde i tillegg til mange behandlinger for å bekjempe det. Årsakene er som følger;

  •  Dårlig munnhygiene,
  •  Infiserte mandler.
  •  angrepne tenner eller tannkjøtt,
  •  Sure oppstøt.
  •  Under forkjølelse og hoste.

Hjemmemedisiner Behandling for dårlig ånde:

Nedenfor har vi nevnt de 14 beste tipsene og måtene som er lett tilgjengelige for å unngå dårlig ånde. Vet du hvordan du kan unngå dårlig ånde ved å bruke naturlige hjemmemedisiner De er som følger;

1. Stativ Hydrert:

Vet du hvordan du kan unngå dårlig ånde ved å bruke drikkevann? Å drikke mye vann kan være nyttig for å fremskynde prosedyren for å støve skadelige bakterier og fragmenter som er tilstede midt på tennene. Hvis du har tørr munn, er dette en av de store faktorene som er ansvarlig for dårlig ånde. Vann støtter for å skylle ut maten som bakterier brenner. Vær oppmerksom på at vann ikke lukter. Vann fremmer spytt som skyller munnen og unngår dårlig ånde.

2. Tungen bør børstes riktig:

Det er så mye plakett og mikrober som utvikler seg på tungen din, og derfor er det viktig å børste eller skrape tungen. Noen rester bygger seg opp midt i smaksløkene så vel som folder som finnes i tungen, og rengjøring er derfor nødvendig. Dette er en av de beste og enkle hjemmemedisiner for fjerning av dårlig ånde.

3. Ta med pustestabler og juice:

Det er visse mynter, så vel som tannkjøtt er tilgjengelig som bidrar til å unngå dårlig ånde til en viss grad. På vegne av ekstra styrke onde luktbusters, er reseptfrie piller til stede på markedet for å forhindre illeluktende gisp.

4. Munnspray kan kontrollere dårlig ånde:

Uten tvil har du et veldig dårlig åndeproblem, så foretrekker du å bruke munnvann eller munnspray i hverdagen for å passe på tennene dine, så vel som å tilby munnen din en myk hage-frisk duft.

5. Ta kontakt med tannlegen for å unngå dårlig ånde:

Dette vil være en av de mest effektive hjemmemedisinene for dårlig ånde ved å besøke tannlegen. Tenk på at hvis du lider av dårlig ånde, og da er det veldig viktig å vite hvorfor det skjer med deg. Den beste måten å identifisere årsaken er å sjekke med en tannlege. Gå til tannlegen når alt mislykkes. Dårlig ånde er hovedsakelig skapt av en samling bakterier i munnen; Derfor er det et betydelig tempo å gå til tannlegen to ganger i året på vegne av rutinemessig vask og inspeksjon. Tannlegen kan gi deg noen av de beste rettsmidlene og gi deg tips og triks for en bedre tanntilstand, og dette kan i sin tur også være et effektivt middel for å unngå dårlig ånde.

6. Unngå noen matvarer for god ånde:

• Hvitløk eller løk:

Unngå forbruk av dette eller noe krydret fordi det beveger seg i sirkulasjonen og til slutt inn i lungene.

• Hopp over kaffe og alkohol:

Til sammen gir disse drikkene en atmosfære i munnen din på vegne av mikrobeutvikling, noe som forårsaker dårlig ånde. Alkoholen er ansvarlig for munntørrhet.

• Unngå sukkerholdige dietter og drikkevarer:

I snacks, ta et eple eller et bestemt protein litt enn en sjokoladebar.

• Unngå tertejuice:

Den sure drikken skader tennens form og skader dekket på tennene. Så hopp over å drikke brus.

7. Vanlig børsting er nødvendig:

Hvis du vil opprettholde både tannhygienen og bredden din, er det obligatorisk å pusse tennene minst to ganger om dagen. Det betyr at en av a.m. og en annen har tidligere lagt seg. Denne prosessfordelen med å eliminere matelementene forblir i munnen din på eller etter en hel dag med inntak.

8. Unngå tobakk og røyking:

Sigaretter snus og rør kan kurs pusten. Røyking er ansvarlig for bidraget fra forferdelig pust. Noen mennesker bringer dette rotet ikke like bra som andre.

9. Treninger for å unngå dårlig ånde:

Ja, det er sant at bekjempelse av dårlig ånde blir effektivt når du trener regelmessig. Man kan enkelt fjerne dårlig ånde ved å trene daglig. Daglig trening kan beholde det indre systemets helse og kan redde deg fra alle slags problemer med dårlig ånde. Dette er en effektiv naturlig dårlig åndebehandling. Dette hjemmemedisinet for dårlig ånde kan brukes av mennesker i nesten alle aldre og passer for både menn og kvinner.

10. Skrape tungen din:

Bortsett fra å børste daglig, må du huske på at du må tanntråd også. Man kan lett forhindre dårlig ånde ved å skrape eller børste tungen. Ettersom mange urenheter lagres i tennene, er tungen også et av de organene som også inneholder noen urene elementer som kan være en av årsakene til dårlig ånde. Man kan forhindre dårlig ånde ved å pusse tungen mens du pusser tennene. Dette er en av de beste naturlige hjemmemedisinene for dårlig ånde.

11. Spis knasende mat:

Hvis du vil vite om behandling med dårlig ånde, kan dette være en av de beste måtene å avlaste deg selv fra dette selvproduserte problemet. Det er bevist at å spise sprø mat som gulrøtter også kan være et av de beste middelene for dårlig ånde. Man kan sikkert redusere problemer med dårlig ånde ved å spise knasende frukt og grønnsaker. Å spise slik mat kan stimulere produksjonen av spytt som effektivt kan redusere symptomene på dårlig ånde. Dette er en av de beste naturlige rettsmidler for dårlig ånde.

12. Sukkerfritt godteri:

Godteri med kunstig sukker vil ikke gjøre deg godt. Prøv derfor å ha de sukkerfrie. De gir ikke kroppen din dårlige mengder sukker og forhindrer samtidig dårlig ånde. Denne doble funksjonen i tannkjøttet gjør det til et av de beste middelene for dårlig ånde. Denne spesielle dårlige åndebehandlingen kan spare deg for mange kostnader og gjøre jobben også.

13. Bruk alkoholfrie munnvann:

De alkoholfrie munnvannene er de som faktisk bør brukes. Her har vi et fantastisk dårlig åndehjelpemiddel som kan avlaste oss fra problemet med dårlig ånde. Munnvann som inneholder alkohol vil ikke gjøre deg godt. De er noen av de ubrukelige produktene noensinne.

14. Unngå medisiner som gjør munnen din tørr:

Man bør alltid unngå medisiner som har en tendens til å gjøre munnen tørr. Dette vil inkludere medisiner med dårlig innhold eller elementer som gjør munnen dehydrert, og dette kan være en av årsakene til dårlig ånde. En kan du gjøre er å unngå disse stoffene og drikkene. Det kan være et av de beste middelene for dårlig ånde.

Den utdannede og godt praktiserte tannlegen vil alltid gi pasientene ingenting annet enn det beste rådet for å fjerne dårlig ånde. Dette vil koste deg derfor bare gå til tannlegen når du har prøvd nesten alle de ovennevnte rettsmidlene og du fremdeles er misfornøyd.