Barnehåndklær er den unike kolleksjonen og serien som virkelig er ment for barn under 12 år. De er designet separat for både gutter og jenter. Trykkene på håndklærne består av blomster, dyr, natur og tegneseriefigurer. Så det er veldig enkelt å velge barnets valg når vi vet hva som ville være deres favorittfarge eller utskrifter. Barn liker å velge behov etter humør og tid, slik at foreldre kan prøve å gi ideer om håndklær for å få et smil om munnen.

Beste barnehåndklær med bilder:

Her er topp 15 barnehåndklær som er attraktive og bemerkelsesverdige.

1. Personlig håndklær for jenter, barn:

Personlig håndklær for barn

Du kan navngi barnets håndkle eller legge til en melding som skal skrives ut på gave. Dette er et badehåndkle for barn som har blomster og fugler trykt på det. Dette fargerike håndkleet passer for jentebarn som er glad i naturen og dens skjønnhet.

2. Blomsterhåndklær med hette:

Hetteblomster for barn

Her får du den fantastiske samlingen av håndklær for barn som er ment for bruk under svømming eller lignende utendørsaktiviteter. Dette håndkleet er laget av 100% frotté og har hette -mønster som igjen er pyntet med blomsterdesignet håndverk.

3. Super myke bomullshåndklær for barn:

Super myke bomullshåndklær for barn

Søte barn trenger søte svar super myke badehåndklær å bruke. Så dette badehåndkleet til barna er perfekt for barna på grunn av den myke, smidige huden. Den er laget av bomull av høy kvalitet med tegneseriefigurer trykt på den.

4. Personlige håndklær for gutter for barn:

Personlig håndklær for barn

Få barna til å velge slike personlige barnehåndklær for å ha sin egen lidenskap. De er de ideelle håndklærne som er beregnet for guttene som er glad i dyr eller stjernetrykk over badehåndkleet. De er lange nok til å bli pakket rundt dem.

5. Poncho -håndklær for barn:

Poncho håndklær for barn

Dette er den nyeste i samlingen som har Thomas og venner -trykk på materialet. De er barnas badehåndklær som kan brukes for barn på 5 år. De er supermyk og absorberer lett vann når de er gjennomvåt.

6. Håndklær for barn med blå trykk:

Blåttrykt håndklær for barn

Her er det flotte blå håndkleet for barn som har hette. Dette barns badehåndkle er veldig pent i utseendet og også mykt for ømme skinn av barna. Den har hvit bakgrunn på armseksjonen og med delfintrykk, noe som gir sitt nye design.

7. Green Mermaid Girls kids Håndklær:

Grønne havfrue jenter barn håndklær

Ta en titt på dette grønne, skyggelagte vanlige håndkleet med hette. Den har havfrue -trykk for å gjøre den egnet for jentebarna å nyte dagen. Barnehåndkleet kan også tilpasses for å gjøre det mer stilig og trendy.

8. Ballerina Girls Kids Håndklær:

Ballerina jenter barn håndklær

Dette er et badehåndkle for barn som har et unikt mønsterdesign som er attraktivt blant jentebarn. Den har Ballerina Doll -trykk med hette. Den er laget av bomullsstoff i ekte kvalitet med blå og rosa nyanser.

9. Trucks Printed Boys Kids Håndklær:

Trucks Printed Boys Kids Håndklær

Her er den beste samlingen noensinne blant gutter håndklær som kan brukes under både strand og bassengtid. Og om nødvendig kan du også prøve dette under dusjer hjemme. Disse håndklærne for barn er for guttebarn, siden de har trykk på lastebiler overalt.

10. Lett håndkle for barn:

Lett håndkle for barn

Planlegger å gå på utflukt med barn og deretter få lette håndklær for bassenget eller strandutflukten. Disse typer håndklær er også fordelaktige i ryggsekken. Enkel å bruke og komfortabel å passe i poser også. Lyse håndklær gir barna et fengende utseende etter badet.

11. hettehåndkle for barn:

Hettehåndkle for barn

Barn liker å bruke mer tid på badet; de liker å leke med vann i badetiden. Dette er en litt annen hette med froskestil, som de sikkert vil elske å ha med dette mønsteret. Disse er ikke tunge, så det er også lett å bære. Dette er også det beste alternativet for strandtidsspill.

12. Twine kids badehåndklær:

Twine kids badehåndklær

Disse er mellomstore håndklær som er laget av bomullsmateriale, og dette er hvitt, solid med blondedesign av barnehåndklær. Disse håndklærne matcher barnas humør og personlighet også. Dette håndkleet er lett å absorbere ekstra vann, slik at du ikke trenger å bekymre deg for barn etter badet.

13. Personlige strandbarnshåndklær:

Personlige badehåndklær for barn

Når vi bestemmer oss for å gi barna våre, hvorfor kan vi ikke prøve noen personlige gaver? personlige gaver i kategorien håndklær for barn vil sikkert være gledelig for dem. Du kan tilpasse navnet til barna dine på det, og de vil sikkert prøve disse håndklærne på strandturen. Dette håndklematerialet er polyester foran og bomull på baksiden. Du kan tilpasse i henhold til din trykte idé.

14. Langermet hettehåndkle for barn:

Langermet hettehåndkle for barn

Dette er unisex kjønn av håndklær for barn, du får vanlig ermetype og får denne tegneserietypen mønster mens du velger for barna dine. Dette er et komforthåndkle for dine små barn; du kan finne god yttertøy på frakk. Ulike dyr i hette -stil gir barna et klassisk utseende.

15. Ansiktshåndklær for barn:

Barn står overfor håndklær

Dette er nyttige firkantede håndklær for barn i skoletiden, de kan bruke dem i skolens lunsjtid. De kan bære for sitt vanlige ansikt rent. Den hjelper til med å tørke raskt og er laget av bomullsmateriale, så lett å bruke alltid. Mønsteret er rutete, slik at du kan kjøpe disse håndklærne til barna dine.

Barnas håndklærserier har mange design og mønstre som kan brukes til forskjellige aktiviteter og formål. Du har hette og håndklær i ekstra stor størrelse. Alle disse håndklærne er laget av 100% terry bomull og har funksjonen som er lett og raskt vannabsorberende. Så du har de beste samlingene av badehåndklær noensinne, og du er åpen for å velge barnas utvalg med ro.