Strandhåndklær er myke, myke håndklær som er litt tykkere enn våre vanlige håndklær. De har mye bløtleggingskapasitet for sitt primære formål er å tørke seg ut etter en svømmetur i sjøen. Enda viktigere er at de er flerbruksprodukter som også brukes til å ligge på stranden eller etter tørking etter svømming. Et lettere og mykere utvalg av badehåndklær kan brukes til å pakke deg inn på stranden.

Søt & Kule badehåndklær i siste stiler:

1. Rund badehåndkle:

Runde badehåndklær

Runde håndklær har fått popularitet de siste årene. De er ikke bare sirkulære i form, men er super nyttige for kvinner generelt. Mens du velger et badehåndkle, er det første vi trenger dekning. Rund eller sirkel badehåndkle gir best dekning.

2. Strandhåndklær for menn:

Strandhåndklær for menn

Som alt annet har selv håndklær blitt skilt fra oss basert på kjønn. Vi kan se dette overalt. Også her er det tydelig. Herrehåndklær er ikke bare store, men er generelt nøkterne og i solide farger.

3. overdimensjonert badehåndkle:

Store badehåndklær

Stort badehåndkle er perfekt for folk som er på den lubne siden. De gir utmerket dekning og er generelt tilgjengelige i utvalgte butikker, noe som gjør den unik så vel som forskjellig fra den vanlige varen. Disse kan også brukes i forskjellige stiler takket være størrelsen.

4. Personlig badehåndkle:

Personlige badehåndklær

Personlige badehåndklær er veldig på moten. Borte er dagene da badehåndklær ble monogrammet bare for hotellene. Tilpasninger er så mye i trend at ingenting har blitt urørt.

5. Søte badehåndklær:

Søte badehåndklær

Nøyhet er aldri overdrevet. Disse søte badehåndklær er ekstremt populære blant jenter, og er ikke bare unike, men ekstraordinære. De har vakre bilder eller tegneserier over dem. Tenåringsjenter i nesten alle aldersgrupper synes de er veldig tiltalende.

6. Strandhåndklær for barn:

Strandhåndklær for barn

Barn er alltid veldig glade for stranden. Spenningen deres er smittsom. Akkurat som deres entusiasme for alt nytt, er badehåndklær som er ment for dem også kiddish. De har tegneseriefigurer som Frozen’s Ella og Anna, eller Sponge bob square pants eller noe som passer til regningen. Disse appellerer til barn som ingenting annet.

7. Store badehåndklær:

Store badehåndklær

Stort badehåndkle er behagelig for alle som bruker dem. Ekte mindre versjoner er lettere å bære, men det store badehåndkleet har sine egne fordeler. De sprer seg veldig godt og gjør det lettere å ligge mens du soler.

8. Trykt badehåndkle:

Trykte badehåndklær

Trykte badehåndklær er et trygt alternativ for alle hvis du kjøper dem i gave, du trenger ikke tenke deg godt om hvem du skal gi. De går bra for alle. Det samme er tilfellet hvis du har dem hjemme som reservedeler for gjester. Med andre typer badehåndklær må du kanskje tenke hvilken du skal gi hvem. For eksempel hvis datteren din i tenåringen din blir borte og trenger et badehåndkle, kan du ikke gi henne et badehåndkle for barn. På samme måte hvis vennene til den lille er over, vil du ikke overlevere et overdimensjonert badehåndkle til dem. Men med de trykte variantene kan du alltid være trygg på at de vil passe godt til alle aldersgrupper.

9. Stripet badehåndkle:

Stripete badehåndklær

Den kanskje mest klassiske typen badehåndklær er stripete. Overleverte siden uminnelige tider, er stripete håndklær like populære blant begge kjønn. De er vanligvis i nøytrale farger som lyseblå, gul, rød, grå sammen med hvit og kan brukes av alle.

Strandhåndklær har mye nytte, og de kommer i alle former og størrelser. Du kan også bruke dem i bulk til engrospriser hvis du bor ved sjøen eller reiser til et sjøsted ganske ofte.