Skum er det fantastiske materialvalget for å lage ulike typer håndverk for både voksne og barn. Det er et stort utvalg av farger og teksturer for å velge skumplater. Skumhåndverk er ideelt, så vel som praktisk å håndtere.

Beste ideer for skumkunst og håndverk for voksne og barn:

Her er noen av de 9 beste håndverkene i skumpapir,

1. Pencil Topper Foam Crafts:

Pencil Topper Foam Crafts

Barn liker virkelig å skrive når blyantene deres er toppet med morsomme bilder eller kunst. Fra nå av brukes skumkunst og håndverk til å lage pålegg av barnas blyanter. Det kan være bilder av dyr, blomster eller noen morsomme tegneseriefigurer.

2. Butterfly Mask Crafts:

Butterfly Mask Foam Crafts

En annen form for lekende barnekolleksjon er øyemasker. Det er det typiske materialet som brukes til å lage slike håndverk. Her brukes sommerfuglkonseptet for å lage skumplast -ideer til barnas fødselsdagsfestmasker.

3. Fargerikt nøkkelringhåndverk:

Fargerikt nøkkelringskumhåndverk

Nøkkelringer kan også lages med disse fargerike skumplatene og rutene. Designene kan være utenkelige og enestående for å nå tankene. Alle slags design og kutt kan gjøres i slike ark, og derfor får vi disse fantastiske skumpapirprosjektene nøkkelringer.

4. Påskekurver Skumhåndverk:

Easter Baskets Foam Crafts

Skum er ikke bare ment for barneprosjekter. Voksne og tenåringer kan også lett bruke det til sine egne formål, for eksempel gaver eller som et hjemmepynt. Her er det perfekte eksemplet på ideer for skumhåndverk for voksne, som påskekurven.

5. Bumble Bee Black Crafts:

Bumble Bee Black Foam Crafts

Ingen tvil om at det også er de fet, svarte skumarkene som er tilgjengelige. Den er laget brukt til å lage en Humle ved hjelp av svart håndskum, som vist på bildet. Denne kunsten kan brukes som et ideelt veggklistremerke.

6. Glittery Candle Holder Foam Crafts:

Glittery Candle Holder Foam Crafts

Som sagt tidligere, er skumplatene også tilgjengelige i forskjellige teksturer og selvdesign. Disse glitterskumarkene med ønskede farger kan lages til alle slags håndverk. Bildet her er en av lysestakene med et glitrende skumark som base.

7. Papirholder Holder Foam Crafts:

Skriverpapirholder Skumhåndverk

Ja, vi kan også designe en veldig nyttig ting som kalles brevpapirholder ved å bruke disse håndverkskumformene. Designet som er valgt her er virkelig slående og fantastisk. Men det kan fortsatt være valgfritt. Det avhenger helt av individene til å velge sine egne håndverksideer.

8. Flower Bouquet Foam Crafts:

Blomstbukett skumhåndverk

Å lage sitt eget blomsterskumhåndverk og gi det til sine kjære er det vakreste som alle barn liker. Det er forskjellige farger å velge skumpapir. Disse lette blomsterbukettskumkunstene er virkelig søte og tiltalende når de er ferdige. Denne spesielt myk, og du kan gi denne til din kjære.

9. Husholdningsoppheng:

Skumhåndverk for husholdningsbruk

Her er en av de hyggelige og mest fordelaktige ideene for skumplater for oss alle. Det fungerer som det ideelle for alle familiemedlemmer. Dermed, ved hjelp av disse skumplatene, er alle slags håndverk mulig. Du kan bruke dem til å henge i nærheten av vasken din eller på soverommet ditt også.

Skumplater er veldig lette og gunstige å håndtere og lager passende design. Derfor, for prosjektbasert håndverk, ville de fleste definitivt gå for skumplater som er tilgjengelige i forskjellige farger og forskjellige teksturer.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, åtte, ni.