Hei, få alle til å leke med snø og snøfnuggene, som er små, du kan lage snøballer og leke med dem. Barn gjør vanligvis dette ved å lage snøballer og kaste på hverandre.

Beste og enkle snøfnugg håndverk for barn og voksne:

Her er noen flotte snøfnugg håndverk som du kan lage for å beholde som utstillingsverk hjemme hos deg, eller dekorere rommet ditt med det. Noen topp 9 snøfnugg håndverk er som følger.

1. Glitter Snowflake Craft:

Glitter snøfnugg håndverk

Så snøfnugg er litt skinnende fordi det er is så det skinner litt, alt du trenger å gjøre er å ta en iskrem og deretter feste litt bomull i den i rund form. Du får et enkelt snøfnuggfartøy for å lage et snøfnugg du må stikke Popsicle -pinnen i en stjerneform.

2. 3d Paper Snowflake Craft:

Papir snøfnugg håndverk

For å lage papir 3d snøfnugg håndverk, må du ta et hvitt ark med et lyst ark som er sammenleggbart, så må du brette det til en firkantet form, det er en del i en trekantform, deretter åpne torget og du har en vakker utskjæring av snøfnuggfartøyer i papir.

3. Øreprop snøfnugg:

Øreprop snøfnugg håndverk

Se, snøfnugg er som stjerner betyr det presentasjon, for å lage et snøfnugg fra øreproppen må du ta en bomullsdott og deretter feste noen ørepropper til den for å gjøre den til en 3dsnowflakecraft, du kan henge i rommet som en dekor.

4. Cotton Snowflake:

Bomulls snøfnugg håndverk

En flott ting du kan lage til jul er snøfnugget i bomull, alt du trenger å gjøre er å ta et pappark som skjærer det i snøfnuggform, så fest bomull til det og litt glitter, så får du snøflakekunstene til jul, du kan dekorere din Juletre med.

5. Bead Snowflake:

Perle snøfnugg

En flott ting du kan gjøre er å lage nøkkelring i form av snøfnugg, alt du trenger å gjøre er å ta noen perler og deretter noe trådforme den i form av snøfnugg og deretter sette perlene i den ledningen, og du har et vakkert snøfnuggperlehåndverk.

6. Knapp Snøfnugg:

Knapp Snowflake Craft

Et annet flott snøfnugghåndverk for barn er ganske enkelt med knapper, ta et ark med papp, skjær det ut i form av et snøfnuggpinne, hvitt ark til det, så bare fest en vakker knapp til det, eller de glitrede knappene, dette kan læres for barn som de kan holde på rommet sitt.

7. Snowflake Cake:

Snøfnuggkake

Baking er en av de veldig gode tidsfordrivene, og det en voksen kan gjøre er å bake en kake og lage et snøfnugg på toppen av den, bare lag en snøfnuggglasur og dekk den med en annen farge på snøflak, disse er de veldig gode snøfnuggene håndverk for voksne.

8. Kaffefilter Snøfnugg:

Kaffefilter Snow Flake Craft

Hvert hus har et kaffefilter med seg, så alt du trenger å gjøre er å male kaffefilteret blått, som bakgrunn må du bare lime inn noen små perler og pinner i form av snøfnugg, så får du det vakre snøfnugget kunst og håndverk som du kan beholde på rommet ditt.

9. Kartong Snowflake Craft:

Kartong Snowflake Craft

Det er mange ganger ‘når du har litt papp igjen i huset ditt, er det du kan gjøre å forme kartongen i form av snøfnugg dette er en flott snøflak -håndverkside, du kan lime den formen i et ark eller papp og til og med male den.

Det er mange snøfnugg håndverk ideer, som du kan bruke i livet ditt for å få et vakkert snøfnugg som du kan beholde som et utstillingsverk, eller du kan henge det på rommet ditt, med noen lys i det.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, åtte, ni.