Når det gjelder hjemmelaget håndverk, har silkepapirhåndverk vært ganske populært blant barna i alle aldre. Tissepapir er lett å krympe, blande, krumme eller decoupage, og har en viktig plass i papirhåndverk ettersom det gir de beste resultatene når det brukes til å lage forskjellige varer.

Beste blomster og andre design med vevpapirhåndverk:

Her er noen av de populære vevrullsartiklene som blomster og andre design som praktiseres mye av forskjellige mennesker i alle aldre.

1. Vevsrollefugl:

Vevsrolle sommerfugl

Vevpapir lager søte sommerfugler med ønskede farger. Når den er farget, klemt og smuldret på ønsket måte, får den en nydelig vakker sommerfugl på papppapir som trekker seg tilbake i midten. Du kan prøve denne typen håndverk på fritiden. Enkelt og ser bra ut etter å ha fullført dette håndverket.

2. Tissue Paper Wind Chime:

Tissue Paper Wind Chime

Ja, vindklokke laget med silkepapirhåndverk ideer utgjør en kunstnerisk dekorasjon for ethvert rom. De kan gis ønskede farger og former for å danne en vindklokke med en brennende effekt. Få noen flere fargerike design eller former og lag hjemmet ditt på den enkleste måten.

3. Vevpapirender:

Vevpapirender

Når det gjelder silkepapirhåndverk for voksne, har det vært mye observert å lage små dyr eller fugler. De kan få nødvendig farge i henhold til designet valgt med og er dekorert med perler og annen sjarm. Denne typen håndverk ser veldig pen ut, få dette håndverket og lær også barna dine.

4. Vevpapirdukker:

Vevpapirdukker

Ja, silkepapirhåndverk for barn ville vært ufullstendig uten dukkesettet. Med fullstendig etterbehandling kan dukkene få alle slags kjoler som også forblir feilfrie med hatter og andre dekorasjoner på. Du kan gi dette håndverket til babyjenta eller din kjære også.

5. Papirblomstbukett:

Blomstbukett av papir

Vevpapirblomster er en nydelig bukett for å dekorere hjemmene dine, kontorer eller spesielle skrivebord under middager. De kan lages med forskjellige farger i ønskede former, ettersom de også har et åpent syn. Papirblomst vil være et godt valg for å gi noen til noen, få dette håndverket eller lage ditt eget håndverk til blomstervasen.

6. Lysboks fra silkepapir:

Lysboks fra silkepapir

Stearinlysbokser er stort sett laget for festivaler ved bruk av silkepapirfirkanter. Ved hjelp av ispinner får silkepapirlysboks nøyaktig design. Vevpapiret får også design av utskrifter med forskjellige farger. Dette er et fint håndverk og vil være en god samling for fritiden.

7. Vevpapirlykt:

Vevpapirlykt

Lanterne har vært populære treservietter i disse dager. Laget av alle hjemmelagde gjenstander, får de utskrifter i forskjellige farger som gir ønsket utseende når de lyses opp i mørke rom. Du kan også lage den ved hjelp av gamle krukker, kuler, etc..

8. Festdekorasjoner fra silkepapir:

Festdekorasjoner fra silkepapir

Ja, festdekorasjoner laget av farget silkepapir for håndverk gir festen din et nytt og dekorativt utseende. Dette inkluderer hengende sjarm, blomsterbuketter og andre ting som brukes til å dekorere rom.

9. Vevpapirvifter:

Vevspapirvifter

Fans har vært populære silkepapirkunst- og håndverksartikler. De er laget av forskjellige fargerike silkepapir, og er også dekorert med lignende stiklinger fra vev med designhjørner i kanten.

Vevpapirhåndverk har en viktig rolle i dekorasjoner og gir også barna en ny måte å bruke vevsrollene på å lage noe best. De har også byttet ut de skinnende papirdekorasjonene til fester og arrangementer som gir et nytt utseende på en miljøvennlig måte.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 6, 7, ni.