Treskjeer brukes til matlaging på grunn av deres allsidighet, og også fordi de ikke har noe metall å miste. Det er mange håndverksideer du kan bruke i livet ditt for å lage trehåndverket med de resterende treskjeene.

Beste treskjehåndverk for barn og voksne:

Her er topp 9 håndverk av treskjeer,

1. bursdag skje Craft:

Bursdag skje håndverk

Gjennom treskje kan du lage et godt bursdagshåndverk, som om du kan lage et katteansikt på det, deretter lime et bursdagssitat på det eller skrive gratulerer med dagen, det er de små treskjeene for håndverk som du kan presentere det for noen.

2. Vegetabilsk håndverk:

Grønnsakshåndverk

En annen flott treskje håndverksideer er grønnsaksfaget du kan, fargelegg treskjeen med annen farge som bakgrunn, så kan du tegne litt grønnsaksfigur på den og male dem, du kan dekorere dette godt på juletiden, disse kan være av tre skje håndverk til jul.

3. Chef Wooden Spoon Craft:

Chef Wooden Spoon Craft

Hver kokk bruker en treskje for å lage nesten alt, så hvis du har en venn som er kokk, kan du gi dem en treskje med et ansikt trukket på og en liten kokkelokk, dette er en dekorativ treskje -håndverkside.

4. Animal Wooden Skje:

Animal Wooden Skje

Det barnet ditt kan gjøre er å male treskjeen med en annen farge og deretter lage et ansikt på et dyr som kan oppbevares som et utstillingsverk eller på rommet til barnet ditt. Dette er en flott mini treskje for håndverk som du enkelt kan lære barnet ditt å gjøre.

5. Havfrue Treskje:

Havfrue Skje Craft

En flott idé for treskjeer er havfruen, hvor du bare har et ansikt med en ulltråd festet til den som gir den en hårform og den nedre delen av en havfrue med en annen farge av ulltråd. Dette er en vakker ting du kan beholde hjemme.

6. Bunny treskje:

Bunny Wooden Spoon Craft

Den store kunsten og håndverket treskjeer som kan lages i form av kanin, du kan male treskjeen hvit og lage papirører og feste den til skjeen, så kan du lage en bue og stikke på nakken, du kan også gjør kaninens ansikt og treskjeen din er klar.

7. Crafty treskje:

Håndverk treskje

Det beste dekorative håndverket for treskjeer og det enkle er at du enkelt kan skrive noen sitater på skjeen, hvis du gir det til en kokk, kan du skrive noen vakre sitater. Dette enkle trikset får det til å se fancy ut.

8. Flower Spoon Craft:

Blomsterske håndverk

Blomsterskjeen inneholder de forskjellige blomstene som er laget på treskjeen, så kan du bare fargelegge dem med forskjellige farger, og dette er et flott dekorativt treskjehåndverk som du også kan bruke i ditt daglige liv.

9. Polka Dot Craft:

Polka Dot Craft

Polka dot er alltid på mote alt du trenger å gjøre er å lage en polka dot og deretter fargelegge dem med en annen farge, du kan også lage noen blomster ting som blomster eller noen skapninger på den. Dette er flotte mini treskjeer for håndverk.

Til slutt har du mange ideer for håndverk med treskjeer, alt du trenger å gjøre er å tenke og utføre dem, du kan gi denne skjeen til en venn av deg, eller du kan dekorere den hjemme. Du kan også selge dem hvis du er talentfull og dyktig nok. Du vil få flere alternativer mens du lager dette håndverket.

Bilder Kilde: 1, 2, 4, 5, 6, 7, åtte, ni.