Bamser har vært en nydelig leketøy, ikke bare for barna, men også for tenårene. Søtheten den bærer har gjort den til det mest ettertraktede elementet. Og dette leketøyet er mye adoptert på forskjellige skoler i form av håndverk. Barna får forskjellige teknikker for å lage et nydelig bilde av bamsen. Populær som bjørnefartøy, den er laget på forskjellige forskjellige måter.

Beste Teddy Bear Craft aktiviteter og ideer for barn:

Her er noen allment aksepterte håndverksdesign for å lage bamse,

1. Avisbamse:

Avis bamse

Avisbamsefartøy har vært ganske populært på skolene. Bamsen er laget ved å kombinere forskjellige aviser, lage forskjellige former av den og danne en enkelt bjørn. Barn vil sikkert glede seg over denne avisbjørnen.

2. Mosaic Craft Teddy Bear:

Mosaic Craft Teddy Bear

Mosaic er berømt bjørnekunst for førskolebarn. Elevene får et kartpapir som en bamse er tegnet på, mens de blir bedt om å stikke brune papirklipp for farging av bamsen. Barn liker denne typen håndverk; det bidrar til å skjerpe kreativiteten.

3. Paper Dish Bear Face:

Paper Dish Bear Face

Håndverk bamser laget av avfallsmaterialer gjør virkelig de beste tingene. Her brukes en papirfat for å lage ansiktet til bamsen mens ørene, nesen og øynene er kuttet av tykt kartpapir. Fin skjæring med riktig måling gir et godt utseende til papirfatet.

4. Sovende bamse:

Sovende bamse

Sleeping bamse håndverk ideer brukes for det meste mens du lager et håndverk med kartpapir. Huset, en bjørn og treet er laget av kartpapir og holdes stille på gulvet for å gi det et levende utseende. Barna vil glede seg over dette håndverket, og de vil beholde dette på soverommet sitt, barna liker å lage nye ting.

5. PomPom bamse:

Pompom bamse

Å lage en håndverksbjørn med ullstrikkene vil definitivt gi deg en pompomdesign av en bamse. Bjørnen kan lages med din favorittfarge sammen med to knapper for øynene. Dette er helt håndlaget, så myk funksjon er nøkkelen til dette bjørnefartøyet.

6. Dukkebamse:

Marionettbamse

Ideer til dukkebjørner ble vedtatt for mange år siden for å få bamsen til å bevege seg med to fingre. Dukkebamsen er laget av tykt papir som lager to hull under fotbenet for å vise og flytte den. Enkel måte å lage bjørnefartøy, da vil dette mønsteret alltid være det beste valget.

7. Cotton Craft Teddy:

Teddy i bomull

Isbjørnens håndverksideer får et realistisk preg når de er laget med bomull for å gi det et mykt, lodent ansikt. Bomullen sitter fast på kartongpapir kuttet i form av bamse. Det gis for det meste til førskolebarn.

8. Alfabetisk bamse:

Alfabetisk bamse

Bær håndverk for småbarn når de får et alfabetisk preg, og gir en perfekt sjanse til småbarnene for å lære med moro. Bjørnen her er tegnet på alfabetet B med øyne, hender og ben fast på den.

9. Stående isbjørn:

Stående isbjørn

Stående isbjørnfartøy er vanligvis gitt som et håndverk til studentene i 2. klasse. Bamsene får en stående stilling laget i hvitt med øyne og nese tegnet på den.

Når det gjelder kunst og håndverk, liker barna generelt å lage forskjellige slags bamser. Du kan også observere barn som lager bamser av rør, perler, krystallperler og mye mer for å få et nytt utseende.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, åtte, ni.