Her er den virkelig enkle glidelås -kunst- og håndverksaktiviteten for barn og voksne, til og med for bruk til alle slags spesielle arrangementer og anledninger.

Beste glidelåshåndverk i forskjellige mønstre:

Følgende er Topp 9 -samlingene med glidelåshåndverk som bruker svært mindre materialer for å komme ut med en tiltalende design.

1. Mote armbånd glidelås håndverk:

Mote armbånd glidelås håndverk

Dette motetilbehøret kan brukes av både jenter og gutter, og er godt designet slik at det kan fortsette med alle trendy antrekk. Det eneste her er bruken av de gamle glidelåsene som skal omdannes til de helt nye unisex -armbåndene.

2. Flower Hair Piece Glidelås Håndverk:

Flower Hair Piece Glidelås Håndverk

Her er det morsomme med å lage Zipper Crafts, som den dekorative tingen som kalles brosjer er laget i. Den bæres som smykker festet til klær med en svingbar nål for å forbedre antrekkets skjønnhet. Vi kan bruke andre ting som perler, perler for å legge til utseendet.

3. Halskjede og øredobber Glidelåshåndverk:

Halskjede og øredobber Glidelåshåndverk

Disse er rent håndlaget av ens egen fantasi og skaperkraft. Denne glidelåsen følger også konseptet med resirkulering av de gamle brukte glidelåsene. Det ville være overraskende at den kan lages av slike glidelåser. Her brukes samme farge på glidelåser sammen. Hvis du virkelig brenner for det, kan du gjøre en innsats for å skape og komme ut med en så unik og autentisk kunst.

4. Håndvevd glidelåsveskehåndverk:

Håndvevd glidelåsveskehåndverk

Dette er bokstavelig talt en god idé å lage en vakker og nydelig veske som er håndvevd av søppelglidelåser. Du kan lage din egen, ved hjelp av variant nyanser og modeller. Eller kan også gå med kombinasjonen av farger som vist her, som passer best. Grunnkunsten er å veve knutene profesjonelt.

5. Kule DIY glidelås Trim Tree Crafts:

Kult DIY glidelås Trim Tree Crafts

Se denne kunst- og håndverksdesignen som viser kopien av et festlig juletre. Den hadde blitt utformet på en slik måte at de samme grønne skyggelagte glidelåsene er vridd og sydd på bestemte punkter, slik at det ville gi opphav til et fantastisk glidelåsmønster. Videre legger røde buer og stjerner til sin skjønnhet.

6. Valentine øredobber glidelås håndverk:

Valentine øredobber Glidelås Håndverk

Få et glimt av denne Zippercraft som er spesielt designet for en spesiell anledning for å feire valentinsskip. Disse er interessant laget og brukt av tenåringer som bare vil være en spesiell person som bruker en unik motemodell blant vennene sine. Dessuten er disse øredobbene utrolig enkle å både lage og ha på seg.

7. Flower Zipper Crafts:

Blomsterglidelås

Legg merke til denne fantastiske og guddommelige samlingen av glidelåshåndverksmønstre som lett kan brukes som hjemmeinnredning. Den egner seg best som midtpunkt på en bordplate. Hele kunsten fullføres med tilstøtende fargerike blomster i et spesialisert mønster, ved hjelp av fargerike glidelåser.

8. Trendy DIY glidelåshåndverk:

Trendy DIY glidelåshåndverk

Sammen med neglekunst er disse helt nye produktene av designert fingertilbehør også topptrenden i dagens moteverden. Blomster laget med glidelåser er modellert på en slik måte at de kan brukes som en ring som vist her i lenken. Designet på håndverket er virkelig avhengig av vår egen måte å innovere på.

9. Juletre glidelås håndverk:

Juletre glidelås håndverk

Her kommer et annet mønster av Christper -materialer. Sammen med den brukes noen fargerike ubrukte knapper for å oppgradere dens behagelighet og skjønnhet.

Benytt deg av slike glidelåskunst og håndverk for å dekorere interiøret ditt og også som gave til dine nærmeste og kjære. De er også veldig ukompliserte og bemerkelsesverdige kunstarter som enkelt kan lages av både barn og tenåringer.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, åtte, ni.