Steve Madden er en amerikansk designer. Han er grunnleggeren av merket ‘Steve Madden’. Det startet som et skotøyfirma. Nå er det i mange produkter. Hvis du er ute etter en ny forandring, er dette merket for deg. Legg litt ekstra krydder og glamour til utseendet ditt med en Steve Madden -veske. De er smarte, sofistikerte og veldig forskjellige fra vanlige vesker. Siden Steve Madden har så mange alternativer for å velge den riktige vesken for deg, la meg hjelpe deg med typen.

steve madden vesker

Designer modeller av Steve Madden vesker for shopping:

Her er alle typer steve madden håndvesker for kontoret og uformell bruk for damer.

1. Steve Madden svart veske:

Steve madden svart veske

En Steve Madden -veske har små håndtak. Den er stort sett liten til middels. Siden den er rettet mot den unge generasjonen, kommer den i mange lyse farger. Den har noen pigger noen ganger for å gi den litt punk og oppmerksomhet.

2. Steve Madden Tote Håndveske:

Steve madden tote veske

Hver gang jeg ser en tote, husker jeg alltid Audrey Hepburn. Hun fikk liv i sekker. På samme måte er Steve Madden totes lyse og friske. De har riktig mengde raffinement og klasse. Den er perfekt til kveldskjolen din.

3. Steve Madden Crossbody -veske:

Steve madden crossbody -veske

Hvis du skal på en kveldsdato til en fornøyelsespark eller bare en enkel spasertur, er Steve Maddens crossbody -veske perfekt for deg. Du ser stilig og kul ut uten ekstra innsats. Bruk dem med denim eller skjørt; de vil flørte på riktig måte med utseendet ditt.

4. Steve Madden Håndveske Btalia:

Steve madden veske btalia

Hvis du leter etter et skikkelig designerprodukt som er sofistikert og en silhuett for hver sesong. Dette er en myk strukturert veske. Det vil gjøre underverker på utseendet ditt. Den er smøraktig i kunstlærmateriale. Den kommer for det meste i myke pastellfarger.

5. Hobo Steve Madden Bag:

Hobo steve madden bag

Steve Maddens hobo bag er en liten til mellomstor bag med et kort håndtak. De er ment å være lekne; derfor kommer de i en rekke farger. Du kan bruke dem med skjørt og denim. De er bare morsomme å bære og gir deg et nytt løft.

6. Clutch Steve Madden Bag:

Clutch steve madden bag

Steve Maddens clutchveske ligner hans andre kolleksjon. Det er lyst, fargerikt og stilig på samme tid. Du kan bruke den til formelle middager til kvelds ute med venner. Det er ikke veldig stort, men det har nok plass til å beholde det viktigste.

7. Steve Madden -veske med to skuldre:

Steve skulderveske med to skuldre

Hvis du er ute etter en mer klassisk versjon av en koffertpose, så er Steve Madden to skuldre posen. Den kommer for det meste tilbake. Du kan bruke til kontoret. Den har et veldig rikt utseende og ung. Du vil elske det for et semi-formelt møte.

8. Sadel Steve Madden Bag:

Saddle steve madden bag

For en perfekt dagstur som strand, hage eller til og med vandring med hunden trenger du en stilig og frisk pose. Steve Madden bag er det riktige valget for deg. Du kan velge mellom så mange farger og design for å få et friskt utseende.

9. Veske med Steve Madden -veske:

Satchel steve madden bag

En ryggsekk ble laget for ryttere. De trengte hendene fri, så de skulle bære den som en slynge. Denne Steve Madden -vesken gir energi til antrekket ditt. Du kan også bruke den utendørs. De kommer i mellomstørrelse.

Hvis du er ute etter en frisk stil og ungdomsspill med et snev av raffinement, så er Steve Madden -vesken ditt svar. De fanger din og alles oppmerksomhet uten å være for høy. Prøv nye pastellfarger for å gi glamour til utseendet ditt.