Damene tar med seg vesker uansett hvor de går. De fleste designer håndvesker kvinner har en spesiell takknemlighet for stil, kvalitet og håndverk av de mest ettertraktede skaperen vesker tilgjengelig. Etter hvert som merkevarene går, er de siste Prada -håndvesker latterlig anstendige.

prada håndvesker

Kvinners Prada -vesker og dens typer:

Liste over nye Prada håndvesker som må vurderes som et alternativ for kjøp, er forklart nedenfor.

1. Prada Authentic Bag i rødt:

Prada Authentic Bag i rødt

Autentiske Prada -vesker er feilfritt planlagt tote med gullbelagte beslag, snap avslutning på siden. Den har tre innersegmenter og to utvendige lommer hvor damer uten mye strekk kan formidle sine eiendeler. Den har et skulderbelte som kan skilles, det er en overdreven ting og er bare et bilde av polsk og stil.

2. Prada Nylon Messenger Bag i svart:

Prada nylon messenger -veske i svart

Denne Prada Small Håndvesken eksepsjonell, og den kommer i den selektive mørken som i hovedsak er flott. Den er laget med nylon glidelås foran, gravert logo på siden. Den har glitrende sølvfarget utstyr, frontfold med bilde og låsekonklusjon. Sendelsespakken er i tillegg inkludert i et tilpassbart skulderbelte.

3. Prada nylon og lærveske:

Prada nylon og lærveske Ba

Denne Light Purple Prada -vesken kan brukes på vanlige dager, og kostnaden er ekstremt sparsom, den har todelt kalveskinnshåndtak, mobil og tilpassbar skulderrem av okseskinn. Den har i tillegg et metalletsende bilde på okseskinn trekant, snaps -konklusjon på sidene og gullbelagt materiale brukes som en del av omrisset.

4. Nylon og lær Prada svart veske:

Nylon og skinn Prada svart veske

Den fremhever todelt okseskinnhåndtak, Prada -logo på innsiden og er tilstrekkelig romslig til å holde tingene dine uanstrengt. Det er stilig og moderne med attraktivt utseende. Den har innerlomme med glidelås og følger med rent deksel. Denne sekken er glatt og slår litt Prada som vil gi damer et enamouring og bestemt utseende.

5. Prada Tessuto & Saffiano Tote:

Prada Tessuto & amp; Saffiano tote

Dette er resultatet av førsteklasses kvalitet. Den er av importkvalitet og er tilstrekkelig omfattende for tingene dine. Denne er laget av nylon med ferdig kalvskinn. Denne Prada Ladies -håndvesken er i tillegg laget med glidelås foran med gravert logotrekant. Den har image jacquard -teksturbelegg som er helt ekstraordinært.

6. Saffiano Lux Small Prada Vesker:

Saffiano Lux Små Prada -vesker

Den har defensive metallføtter, en glidelås på den ene siden, logofôr, tre innvendige rom og tre åpne lommer innvendig. Den er laget med kalveskinn i forskjellige fargetoner, inkludert Prada håndvesker rosa, mørke, svake og karamell.

7. Prada Stoffveske med Bluette:

Prada Stoffveske med Bluette

Dette er virkelig en forbløffende tote som er på moten og stilig og er best for rutinemessig plan, så få et modellutseende med denne elegante tingen av Prada. Denne Prada Håndvesker blå tote er lett. Den har returnert med kontanter. Dette er en av de mest overdådige sekkene som noen gang er solgt.

8. Lysegrå Prada Saffiano Cuir dekket:

Lysegrå Prada Saffiano Cuir dekket

Det er planlagt med topphåndtak, og stroppvakt har dessuten et justerbart, avtagbart skulderbelte. Den har en trekant av kalvskinn med gravert logo og hengende brettet girmerke. Innsiden er skissert med fôr og har fokusfold.

9. Saffiano Metal Studs Håndveske:

Saffiano Metal Studs Håndveske

Den har et todelt håndtak, glidelåsslutning, justerbar og separerbar skulderrem av skinn. Denne sekken har fôr av okseskinn, to utvendige lommer som er lukket med glidelås og hvor du uten mye strekk kan sette tingene du trenger kritisk.

Disse Pradas håndvesker er toppen av serien i dag. Det er ingen stor overraskelse at disse sekkene er kostbare. Mens noen få damer har rikelig med penger å bruke på arkitekter i alle fasonger og størrelser, må andre velge enda mer bevisst.