En crossbody -veske er designet for å brukes på den ene siden av kroppen mens den stilfulle stroppen er sløyfet over på den motsatte skulderen som en veske. Crossbody -vesken er det perfekte tilbehøret som skal bæres på musikkfestivaler, nattklubber, sightseeing, reiser eller når som helst når du trenger hendene for å være fri. Det sies at posen gir maksimal sikkerhet enn andre poser, da den er ganske vanskelig å sveipe når stroppen er over kroppen.

Moderne og designer søte crossbody -vesker for damer med bilder:

La oss se på topp 9 -designen av Crossbody -vesker for kvinner i India:

1. Søte Crossbody -vesker for jenter:

Søte Crossbody -vesker for jenter

Den rosa og blå fargekombinasjonen av posen med en liten søt sløyfe festet foran gjør at posen ser fantastisk ut når den bæres. Vesken har justerbare stropper og den stilige forriglingen i kantene som gjør den behagelig å ha på. Det er den perfekte vesken som skal bæres av jenter.

2. Mini Crossbody -vesker i skinn:

Mini Crossbody -vesker i skinn

Som navnet antyder er posen ganske liten i størrelse, men ser ut til å være super stilig når den bæres. Denne lille crossbody -miniposen gir deg muligheten til å sette sammen det viktigste igjen. Siden posen er så liten i størrelse, plukker den heller ikke lommene dine særlig høyt, og du kan eie så mange du vil for å få det minimalistiske utseendet.

3. Lettvektede vanntette crossbody -vesker:

Lettvektede vanntette crossbody -vesker

Posen er designet av veldig lett og vanntett materiale, noe som gir vesken beskyttelse mot vann og gjør den lett å bære. Denne Crossbody -vesken er stor i størrelse, perfekt for å bære alt du trenger, og en praktisk glidelås for lukking.

4. Brun skinncrossbody -veske for kvinner:

Brun skinncrossbody -veske for kvinner

Posestørrelsen ligger mellom mini- og store crossbody -vesker. Vesken er designet i skinn og har en flott finish, noe som gir posen et mer utseende. Posen har en metallisk sløyfe og en lang fancy kjede, noe som får deg til å se fasjonabel og stilig ut.

5. Svart skinncrossbody -veske:

Svart skinncrossbody -veske

Den fantastiske svarte skinnvesken ser veldig kongelig og stilig ut når den bæres. På forsiden av posen er små gullkuler preget, noe som gir et tiltalende utseende og gjør den til en perfekt pose å bære for dressing til dag til natt

6. Polyester og heklet crossbody -veske i stort:

Polyester og heklet crossbody -veske i stort

Vesken er laget av polyester og i den fremre er den lille lommen designet med hekling og gir posen et sensasjonelt og attraktivt utseende. Posen har god plass til oppbevaring og en ideell crossbody -veske for tenåringer.

7. Stilig brunfarget crossbody -veske:

Stilig brun farge Crossbody Ba

Den brune fargede crossbody -vesken ser fantastisk ut når den bæres. En pistol er preget på posen og gir posen et sizzling og lukrativt utseende. Posen har en fin og myk skinnfinish som gjør at den ser superdyr ut.

8. Bucket Style Crossbody -vesker for tenåringer:

Bucket Style Crossbody -vesker for tenåringer

Som navnet gjenspeiler er posen designet i form av en bøtte og øverst har den strenger for lukking. Posen har god plass til oppbevaring og har minilommer inni. Posene er tilgjengelige i forskjellige mønstre og former og perfekte å ha med deg mens du er på reise.

9. Designer liten crossbody -veske:

Designer liten crossbody -veske

Denne crossbody -vesken er designet av designer og får posen til å se attraktiv ut. Posen har en metallisk lukking og en fantastisk fargekombinasjon. Posen åpnes fra forsiden og har nok plass til alle dine daglige nødvendigheter.

Crossbody -vesker gir deg friheten til å nyte fester og hangouts og ikke bli sittende fast i å se på håndveskene dine mens alle er på gulvet og danser eller blander seg. Vesken er et perfekt valg å bære når som helst når du vil at hånden din skal være fri. Crossbody -vesker regnes som årets mest trendy og populære.