Et pannebånd er gunstig for deg på mange måter som å beskytte øynene dine mot håret, være en del av frisyre, etc. Du kan også bruke den til forskjellige anledninger, for eksempel en uformell tur, en fest eller en utendørs sport. Den bæres av menn, kvinner, barn og babyer. Hodebånd er hovedsakelig klassifisert på grunnlag av materiale og teknikk som brukes for veving. En slik type hodebånd som er populær på grunn av sin veveteknikk, er heklede pannebånd.

I motsetning til et strikket pannebånd, innebærer et heklet pannebånd å sy tråd eller garn i et stoff ved hjelp av en liten krok laget av metall eller tre. Hver søm i en hekleteknikk blir også forseglet umiddelbart før du går til neste maske, i motsetning til vanlig strikking.

Beste heklepannebånd for babyer og voksne:

Følgende er Topp 9 typer pannebånd i heklet stil,

1.3 Strandheklet hodebånd:

3 Strandheklede pannebånd

I motsetning til en konvensjonell stil med hodebånd som har en utbredt design, består et 3 -strengs hodebånd av 3 små og presise, rette, heklede tråder som er ganske praktiske og behagelige å ha på. Disse er for det meste sett på som jenter som hekler pannebånd ettersom designet passer deres utseende.

2. Sløyfeformet hodebånd:

Sløyfeformet hodebånd

Innovative og kreative former i et heklet pannebånd gir det et mer attraktivt utseende. Et slikt kreativt formet hodebånd er et heklet buehodebånd. Den har en sløyfe og ser veldig trendy ut, men tiltalende.

3. Blomsterformet heklet hodebånd:

Blomsterformet heklet hodebånd

Som du leser ovenfor, gir inkluderingen av forskjellige former i et heklet pannebånd alltid et mer forhøyet utseende. Et annet så unikt formet hodebånd er et heklet blomsterhodebånd. Den har enten en enkelt stor blomst vevd på forsiden, og flere små blomster er vevd tett sammen. Stort sett ses blomstformer på Crochet Baby Headbands som får dem til å se søtere ut.

4. Ett nakkepannebånd:

Ett nakkepannebånd

Et One Skein -hodebånd er det enkleste mønsteret for heklet hodebånd, ettersom det bare består av en enkelt knop heklebånd. Du kan tilpasse denne enkeltlisten ytterligere etter behov og behov. For eksempel, som på bildet ovenfor, kan du feste en knapp eller annet lignende tilbehør til pannebåndet. Dette er vanligvis sett på som et heklet hodebåndsmønster for voksne, spesielt kvinner.

5. Crown Heklet hodebånd:

Crown Heklet hodebånd

Et kranspannebånd er vevd i en kroneformet design for enten et fasjonabelt utseende eller et søtere utseende. Ettersom folk liker å bære disse båndene på sine søte babyer, kan det også kalles som heklet hodebånd for babyer.

6. Chevron heklet hodebånd:

Chevron heklede pannebånd

Chevronformede pannebånd har flerfarget design i V-form hvis den er horisontal og sikksakk-form hvis den er vertikal. De er for det meste kjent som heklede pannebånd for voksne ettersom designene ikke er egnet for barn eller babyer.

7. Dread lock Pannebånd:

Dread lock pannebånd

Mange mennesker har fryktet hår, dvs. håret har en tett og luftig konsistens, og derfor kan de ikke bindes. For slike mennesker viser et dreadlock -hodebånd seg å være en perfekt løsning. Det er et heklet elastisk hodebånd som gir maksimal fleksibilitet for komfortabelt hårarrangement, og mønsteret har luftlommer som lufter ditt tette hår.

8. Beaded Heklet hodebånd:

Heklete pannebånd med perler

Som navnet selv antyder, er et perlebånd pyntet med vakre perler for å forbedre utseendet. Bildet ovenfor er et hvitt pannebånd med skinnende brune perler.

9. Broderte heklede pannebånd:

Broderte heklede pannebånd

Broderte pannebånd har håndlagde broderimotiver av forskjellige typer vevd på dem for et bedre utseende. Bildet ovenfor av blomsterbrodert hodebånd vil gi deg en mer klar ide om dette hodebåndet.

Dermed har du sett at pannebånd er et viktig tilbehør til klær. Et heklet hodebånd er populært for sin unike teknikk for å lage og har også et særpreget unikt utseende. Du kan bære et blomsterdesignet hodebånd på babyen din mens du bruker et chevron -hodebånd for deg selv.