Undrar hur jag kan öka min längd på 1 månad? Det är en ganska universell önskan att ändra ditt fysiska utseende så att det passar vad samhället anser vara vackert, särskilt när vi är unga. Vår höjd är en av alla våra fysiska egenskaper som kan utlösa ångest och oro. Tonåringar som går igenom puberteten är ännu mer benägna att oroa sig för vad som kommer att bli deras vuxna längd och hur de växer högre snabbare. Genom historien och även nu har läkare, företag och uppfinnare tillhandahållit behandlingar som skulle höja en persons höjd. Så finns det några metoder för att öka höjden på 1 månad? Läs mer om det här inlägget.

Hur man ökar höjden på en månad

Hur kan jag öka min höjd på en månad?

Medan vissa är Gud begåvade i vissa delar av din kropp, måste andra arbeta hårt för det. Medan vissa är födda med naturligt solbränd hud, för andra kan de behöva springa till salongen varje gång solbränna kommer av. Ungefär som detta är höjden som vissa är födda med medan andra måste arbeta för det. Vi vet att du alltid velat bli snabbare och därför är här en guide till hur jag kan öka min längd på 1 månad. Här är sätt att öka höjden på en månad.

Kontakta en känd person:

Hur kan jag öka min längd på 1 månad med hjälp av träningspass? Generationen idag strävar efter snabba och positiva resultat och därför kräver det en mycket grov och hårdare strategi. Så ofta, när du vill göra kroppsförändringar inom en månad eller så, rådfråga en specialist eller en näringsexpert angående metoden, kosten du ska tillämpa eller träningen du är redo att påbörja. För övningarna, diskutera med din tränare angående de starka arbetsuppsättningar som din kropp kan ta. Skjut inte dig själv över gränsen.

Öva rätt hållning:

Så hur ökar man höjden efter 18 på 1 månad med en bra hållning? Det är viktigt att vara medveten om hur du står, sitter och sover. Tala med din läkare om hur ergonomi kan integreras i din dagliga rutin. Allt du behöver är mestadels ett stående skrivbord eller minneskumkudde för att korrigera din hållning, beroende på dina krav. Dålig hållning kan få dig att se kortare ut än du är och med tiden kan din verkliga höjd också påverkas av fall eller slunkning.

Ät rätt:

hur man ökar höjden på 1 månad? När du planerar och funderar på hur du växer höjd på 1 månad måste du följa en specifik strikt rutin även när det gäller mat. Vissa typer av mat är kända för att hjälpa dig med höjdökning. Dessa livsmedel är specialiserade på rika näringsämnen och vitaminer, för att inte glömma proteinet som skulle hjälpa dig att öka din längd inom en månad. Här är ett kostschema för dig som du måste följa varje dag under nästa månad.

Frukost:

Om du funderar på hur du höjer höjden på en månad hemma, finns det inget som god frukost! Med två brödskivor, ha ett kokt ägg och ett glas mjölk. Direkt efter det, gör dig en proteinshake med två råa ägg, mjölk och två bananer. Blanda det och drick det.

Brunch:

Gör dig en tung sallad med söt eller sur yoghurt som salladsblandningen och använd gröna för att bilda din sallads kropp. Detta blir broccoli, spenat, sallad, Bok Choy och bönor. Detta är ett bra svar för att tänka på hur man ökar höjden på en månad?

Lunch:

Lunch är ganska viktigt om du vill ha svar på hur du höjer höjden på 30 dagar. Till lunch, koka upp och krydda några kycklingbröst eller vingar. Du kan till och med välja fisk. Om du är vegetarian bör din lunch fyllas med ännu en sallad och denna gång med tofu.

Kvällsnack:

Håll sojabönor till hands och bjud på lite sojabönor. Efter detta kommer proteinshaken från morgonen. Du kan enkelt öka 2 tum höjd på 1 månad på detta sätt.

Middag:

Upprepa middagen som lunch men den här gången med lite fullkornsbröd eller havregryn och du kan alltid använda yoghurt som en sen efterrätt.

Arbeta hårt och håll dig aktiv:

Du kan behöva följa en träningsrutin och träna för att öka höjden på 1 månad. Så som att bygga styrkaövningar som armhävningar eller sit-ups och flexibilitetsövningar som yoga. För att öka din längd finns det vissa övningar som du måste följa under nästa månad.

Joggning:

Börja med att jogga varje morgon i minst 40 minuter med snabb hastighet.

Yoga hjälper:

Kom tillbaka från din joggingtur och börja med din yoga med en matta på golvet. Detta kommer främst att vara solhälsningarna. Detta borde vara under nästa halvtimme.

Hemma:

När du är tillbaka från jobbet, börja med din träning, som huvudsakligen skulle bestå av bensträckor som hamstrings. Använd vikter och hantlar efter behov för att underlätta processen.

Häng om:

Installera en ordentlig hängstång i ditt rum. Medan du ser till har du minst en fot eller två avstånd från marken. Nu medan du hänger, sträck ut tårna och försök att röra marken.

Cykling:

Under helgerna kan du ta långa vandringar med din cykel. Cykling är en beprövad metod för att öka höjden. Om du har ledigt på middagen kan du också välja cykling.

Simning:

För helgens hobbyer, registrera ditt namn i en simklass eller simma i din närliggande sjö. Detta borde vara ett måste för helgerna. Det kan hjälpa dig att öka 2-tums höjd på 1 månad.

Avsluta utan stress:

Sist i hur man växer upp höjd på 1 månad är mental lugn. Se alltid till att du har tillräckligt med sömn. Olämplig sömn eller sömnlöshet orsakar stress, vilket har visat sig hämma tillväxten. Försök att avskaffa dagens stress med en god natts sömn.

Förhoppningsvis var det här inlägget användbart om hur man växer höjd på 1 månad? Innan du gör någon av aktiviteterna eller följer dieterna, följ din läkares vägledning. Lätt att göra, men ha tålamod, eftersom Rom inte byggdes på en dag! Skriv om du vill dela med dig av några av dina erfarenheter om hur kan jag enkelt öka min längd på 1 månad om vad du följer eller något som fungerade för dig.

Vanliga frågor

Fråga 1: Ge några tips för att öka höjden 4 tum på en månad?

Svar 1: En enkel lista över saker att göra för att öka höjden-

  • Vitamin D -källa – Solljus
  • Tillräcklig sömn
  • Kroppsställning och sträckningsövningar
  • Yoga
  • Hälsosam mat.

Fråga 2: Vad är medicinsk praxis för att stimulera tillväxt?

Svar 2: Ett kirurgiskt ingrepp som kallas distraktions osteogenes kan få patienter att bli vuxna även i vuxen ålder. Det ursprungliga syftet med denna operation var att behandla dvärgväxt eller oregelbundna ben. Läkare bryter kirurgiskt ben i patientens ben under ingreppet. Ändarna på de brutna benen delas därefter. Detta uppnås genom att använda en enhet som kallas en Ilizarov -enhet som stabiliserar armen. Skillnaden mellan benen ökar med cirka en millimeter. En callus skapas mellan de två komponenterna i benet när enheten behåller separationen. Denna callus ersätts sedan med benvävnad och kollagen. För varje centimeter tillväxt kräver processen minst en månads behandling och resulterar vanligtvis i bara några centimeter ökad höjd.

Fråga 3: Kan du öka nivån på HGH för höjd?

Svar 3: Det finns ett naturligt sätt att öka din längd genom att öka kroppens koncentrationer av humant tillväxthormon (HGH). Hormonproduktionen börjar bromsa med åldern. Hormonet tenderar att vara mindre effektivt när vi närmar oss vuxen ålder. Tala med din sjukvårdsspecialist om alternativ som kan hjälpa dig att höja din höjd, HGH bortsett från de naturliga.

Fråga 4: Ökar vikten eller går till ett gym Stunt tillväxt hos tonåringar?

Svar 4: Om du är en tonåring med förkärlek för abs och muskelvävnad är det inte tillrådligt att gå till gymmet, men det visar ingen forskning för att visa att lyft av vikter kan hämma ett barns utveckling.

Fråga 5: Hur mycket höjd kommer vi att förlora under vår livstid?

Svar 5: Vi tappar 1 tum mellan 30 och 70 år och ytterligare 1 tum från 70 till 80 i genomsnitt. En hälsosam livsstil kan avsevärt minska denna krympning.