Hollywood -skuespillerinner har blitt beundret av alle. De fleste av disse menneskene ser ganske normale ut uten sminke! Du ville bli sjokkert over å se noen av disse ansiktene. Så alt du trenger å gjøre for å se ut som dem er å lære noen av triksene i handelen. Det er lettere sagt enn gjort. Hvor begynner du å lete etter disse triksene? Hvordan vet du hvilke du skal bruke og hvilke du skal ignorere? Vel, vi har prøvd å gjøre oppgaven din litt enklere. Her er en liste over de beste skjønnhetshemmelighetene i Hollywood.

Hollywood Beauty Secrets og tips:

1. Øyesminke:

Hollywood skjønnhetshemmeligheter og tips

Øyne er den viktigste funksjonen i ansiktet ditt. Med riktig sminke kan alle øynene få et utrolig utseende! Bruk kohlmarkør eller marineblå bluelinere for å mørke kanten på de øvre lokkene. Dette får dine hvite til å skille seg ut.

Den mørke foringen av øynene ser best ut for folk som har lyse fargede øyne. Hvis du hadde en sen kveld og ønsker å gjøre øynene litt bedre, bare tørk posene under øynene med aloe gel. Bruk av flytende foring krever dyktige hender. For å gjøre oppgaven enklere kan du først bruke en taupe -foring og deretter en flytende.

2. Mascara:

Mascara

Bruk alltid to typer mascara for øvre og nedre vipper. Bruk den tykke, blanke typen for den øvre og den vanntette typen for den nedre. Hvis du har blonde vipperøtter, som er vanskelige å nå med vanlig mascara, kan du bruke en veldig fin spiss svart flytende foring.

3. Bruk av ark for å kontrollere friskhet:

Krusete hår kan kontrolleres ved å bruke tørketrommel. Disse fungerer veldig bra for raske skudd. Bare kjør et ark over håret ditt, så vil det temme friskheten.

4. Bli kvitt flekker:

Bli kvitt flekker

Det er et utmerket middel mot skavanker som ofte brukes av mennesker i Hollywood. Bland en pakke tørr gjær med saften av en halv sitron og gjør den til en pasta. Fordel denne pastaen over ansiktet ditt og la den tørke. Fjern deretter den og sammen med den alle flekkene dine!

5. Leppesminke:

skjønnhetshemmeligheter i hollywood

Å mestre leppesminke er også en nøkkel til et godt utseende. Nakenlepper ser utmerket ut og passer for alle anledninger. Nå kan du bruke en annen form for leppestift som kan fungere for deg. Hvis det er tilfelle, ikke skift det til noe som ikke passer for deg. Generelt sett bør du foret leppene dine med en nøytral foring og deretter fylle den med midten, slik at den får et rosa skinnende utseende når du bruker glansen. For et fyldigere sett med lepper, bruk Make Up For Ever’s concealer-blyant med dobbeltspiss. Smør linjen litt for å myke opp effekten og deretter glans.

6. Øyenbrynsmakeup:

Øyenbrynsmakeup

Ja, øyenbryn trenger også sminke! Å holde dem godt preparert er nøkkelen til å få ansiktet ditt til å se pent ut. Når du bruker pulver til å fylle dem ut, bruker du toner som får det til å se naturlig ut som askefarget pulver.

7. Concealer Follows Foundation:

Bruk aldri concealeren først, og bland den deretter med foundation. Concealer bør alltid lykkes med grunnlaget i stedet for å gå foran.

8. Conditioning Tips:

Tips om kondisjonering

For å maksimere fordelene med et balsam, stå i en dampende dusj, med balsamen på i minst ti minutter. Dampen bryter ned balsamen og gjør det lettere å myke og glatte håret.

9. Holde huden myk om vinteren:

Holder huden myk om vinteren

Vinter betyr varme dusjer og bad. Men det er nettopp dette som blir vår fortvilelse. Unngå varmt vann i bad og dusj, og bruk babyolje før du skummer på fuktighetskremer. Dette er en idiotsikker metode for å holde huden din glødende.

Håper du liker disse Hollywood Beauty Secrets og tipsene. Legg igjen din kommentar nedenfor.