Jennifer Aniston, populær under hennes skjermnavn Rachel i suksess -tv -serien “Friend”, er kjent for sin skjønnhet. Hun ble en gang stemplet som “den sexigste kvinnen i live”. Hennes skjønnhet er stadig et tema for motepoliti, media og til og med hennes fans. Hun klarer å trekke av hvert blikk uten problemer og ser ganske fantastisk ut selv i 40 -årene. Jennifer Aniston er også kjent for å skryte av sitt blanke ansikt, der hun illustrerer hvordan hun eldes grasiøst. Hun tror på å forbli ekte og godta livet slik det er. I motsetning til mange mennesker som tar fyllstoffer og Botox, holder Jennifer Aniston det naturlig. I denne artikkelen avslører vi noen av Jennifer Anistons skjønnhetstips og treningshemmeligheter for å vite hvordan denne jenta klarer å se så bra ut.

jennifer-aniston-aveeno-uscripted-beauty-forbeslif main

Jennifer Aniston Beauty Secrets:

Treningshemmeligheter:

  • Yoga:

Jennifer Aniston Beauty Secrets yoga

Hemmeligheten bak denne 44 år gamle skuespillerens fantastiske kropp er ingenting annet enn yoga! Vanlig yogatrening i 15 minutter holder deg i form og frisk. Jennifer har klart å se ut akkurat slik hun så ut for ti år siden. Hvis du ikke tror meg, kan du sammenligne bilder av henne fra da og nå! Hun gjør saksespark, utfall eller bunkebøyninger for å få muskelstyrke. Foruten disse inkluderer hennes daglige rutine solhilsener og broen, sommerfuglen og treposisjonen.

  • Kardio trening:

Jennifer Aniston Beauty Secrets Cardio Workout

Sammen med yoga har Jennifer Aniston et strengt treningsregime som innebærer mange kardioøvelser som å gå, hoppe, jogge, etc. Hun sørger for at treningen hennes skjer minst 5 til 6 ganger i uken, noe som betyr nesten hver dag. Hennes favoritt kombinasjon av trening for å gjøre en kombinasjon av spinning, løping og elliptisk i omtrent 40 minutter. Hun gjør også Pilates en dag i uken.

Jennifer Aniston Hair Tips:

  • Frisyrer:

Frisyrer-av-Jennifer-Aniston-

Tro det eller ei, denne skuespilleren tror ikke på å tørke håret! Hun tror på å la det lufttørke. Hun liker det naturlige utseendet som lufttørking gir håret hennes. Hvis du vil ha krøller eller bølger, kan du lage to pigtails og sove i dem. Dette vil gi deg et naturlig bølget utseende om morgenen uten å bruke noen curlers eller brenne og ødelegge hår! Når hun går naturlig lar hun det forme ansiktet hennes og bruker deretter Living Proof Amp 2 Instant Texture Volumizer for å få det i bedre form. Hvis hun noen gang må føntørke håret, legger hun på en pålitelig balsam på forhånd.

Skjønnhetstips av Jennifer Aniston:

  • Vaselin:

Jennifer sverger til dette produktet! Du kan bruke den som en vippebalsam ved å bruke den på mascaraen din! Det gir vippene det blanke utseendet som mascara noen ganger ikke klarer å oppnå.

  • Aveeno leppebalsam:

Jennifer Aniston Beauty Secrets Aveeno leppebalsam

Hun bruker Aveeno leppebalsam for å unngå sprukne eller sprukne lepper. Leppesminke like viktig som ja eller håret. Ulike stiler kan få leppene dine til å se fyldigere eller tynnere eller skarpere ut.

  • Skjønnhetsregime:

Jennifer Aniston Beauty Secrets skjønnhetsavvisning

Hun drikker mye vann for å skylle ut alle overflødige giftstoffer i kroppen og holde ansiktet glødende. hun bruker en fuktighetskrem sammen med en SPF, daglig. For at ansiktet skal se friskt ut, damper hun porene og påfører ansiktsvask og toner. Fuktighetskremen kommer etterpå.

Jennifer Aniston Makeup Tips:

  • Sminke:

Jennifer + AnistonMakeup

Jennifer foretrekker naken sminke fremfor lyse farger som rødt. Hun har vært kjent for å si at hun ikke kan trekke av rød leppestift. Hun bruker naken leppestift, beige og brune øyenskygger, tonet fuktighetskrem og ren foundation. Hun føler at for mye bling er uegnet for henne, noe som er sant. Hun trekker av naken sminke bedre enn noen andre! Noen av kosmetikkene hun bruker jevnlig inkluderer Estée Lauders Automatic Lip Pencil Duo i fig, Dr. Hauschka Moisturizing Day Cream, La Mer The Treatment Fluid Foundation og Neutrogena’s $ 3 Original Facial Cleansing Bar.

Jennifer aniston Hudtips:

  • Ansiktsstimulerende behandlinger:

Jennifer aniston hud

Jennifer Aniston avslører sine hemmeligheter for feilfri, glatt hud. Hun tror på det faktum at du etter en viss alder trenger behandlinger som stimulerer ansiktsmusklene for bedre blodsirkulasjon. Dette er det beste anti-aldringstipset for å forhindre rynker, fine linjer og slapp hud. Hun får regelmessig ansiktsbehandling med mikrostrøm som hjelper til med å stramme og tonere hudmuskulaturen umiddelbart.

Jennifer Aniston Diet Secrets:

  • Kosthold:

Jennifer Aniston Diet

Jennifer liker et godt balansert kosthold som er rikt på linfrøolje, vitamin C og multivitaminer. Til frokost har hun en vannmelonsmoothie, til lunsj har hun en suppe med løvetannfrø, spinat og grønne grønnsaker, mens hun til middag har en salat som inneholder hvitløk, havsalt, en haug hakket persille, tomat og en halv hvit løk. Hun er også kjent for å bruke en diett for barnekrasj for å gå ned i vekt raskt. Hun spiser også mye salat.

Jennifer Aniston er en veldig disiplinert person. Bak hennes vakre hud og skikkelse er det en enorm mengde hardt arbeid og engasjement for kroppen hennes. Jennifer Aniston mener at det ikke er noen snarvei til suksess. Man må regelmessig opprettholde kroppen sin, og det er viktig å velge riktig kombinasjon av skjønnhet, hud, trening og kostholdstips. Hun råder også folk til ikke å nyte Botox så lenge de kan lamme ansiktsmuskulaturen. Hun går inn for å holde huden fri for sminke så mye som mulig for å forhindre hudskader. Vi håper du følger tipsene hennes og holder deg like nydelig som denne divaen!