Jordans vackra drottning är inte bara en av de mest erkända och inflytelserika damerna i världen, men hon har också varit en inspiration för många. Hon är en absolut bedövare och har tusentals fans över hela världen. Hon är uppriktig, full av nåd och stil, är varm och en mycket härlig personlighet att se. Hennes skönhetshemligheter har spillts nyligen och om du letade efter förslag har du kommit till rätt ställe. Några av de bästa Queen Rania -skönhetstipsen och fitnesshemligheterna har tagits upp i följande stycken.

Queen Rania Beauty Tips:

1. Queen Rania Beauty Tips Hair:

queen rania skönhetstips Hår

Jordaniens drottning älskar att hålla allt snyggt och glamoröst. Hon föredrar att föna håret på ett sådant sätt att det skulle skapa fina lockar. Hon föredrar också att färga och räta ut dem, allt beroende på vilket tillfälle hon ska närvara. Ändå misslyckas hon aldrig med att se sitt bästa ut.

2. Queen Rania Beauty Tips Skin:

Queen Rania Beauty Tips Skin

Drottning Rania experimenterar inte för mycket med sitt utseende eftersom hon naturligt välsignats med vacker och strålande hud. Hon applicerar en enkel dämpad foundation följt av lite gott läppstift och mascara. En fin ögonskugga är också hennes favorit. Hon tar väl hand om sin hud genom att applicera fuktkräm och fina krämer av bästa kvalitet varje dag.

3. Queen Rania Beauty Tips Eyes:

Queen Rania Beauty Tips Eyes

Drottning Rania gillar att applicera en bra mängd smink på ögonen för att ge sig själv det djärva och chica utseendet. Hon använder dramatiska ögonskuggor och eyeliners för att skapa ett mycket attraktivt och sensuellt utseende. Detta ger henne en mycket kunglig och fantastisk känsla.

4. Queen Rania Diet Tips:

Queen Rania Beauty Tips Diet

Som drottning är det mycket viktigt för Rania att äta rätt och hon ser till att hon får sin dagliga dos av vitaminer, kalcium och proteiner. Hon börjar sin dag med blötlagda nötter eller mandel. Hennes frukost består vanligtvis av äggvitor och hennes lunch är full av brunt ris och ångad fisk. Hennes middag är alltid ångad kyckling och grönsaker.

5. Queen Rania Beauty Tips and Fitness Routine:

Queen Rania Beauty Tips Fitness Routine

Drottning Rania lever ett mycket aktivt liv. Hon är verkligen förtjust i hisnande aktiviteter som jogging och löpning och utför också pilates, kickboxning och karate dagligen. Hon gillar att träna på bra och preppy musik och har också valt några bra aerobic- och kampsportlektioner ofta.

6. Inga dåliga vanor:

Queen Rania Beauty Tips Inga dåliga vanor

Eftersom hon är mycket religiös, röker eller dricker hon inte alkohol. Hon är medveten om sitt utseende och äter rätt för att hålla sig borta från dödliga sjukdomar och oönskade kalorier. Hon är mycket förtjust i lamm- och medelhavsmat och försöker äta på ett mycket balanserat sätt.

7. Queen Rania Beauty Tips Dark Chocolates:

Queen Rania Beauty Tips Dark Chocolates

Drottning Rania har en enorm fetisch för mörk choklad. Till skillnad från mjölkchoklad tenderar mörk choklad att vara mycket hälsosam och bli bättre med färgens intensitet. Detta förklarar också orsaken bakom drottningens passformiga kropp, eftersom mörk choklad har mycket liten tendens att få dig att gå upp i vikt.

8. Queen Rania Beauty Tips Lips:

Queen Rania Beauty Tips Lips

Vi har vanligtvis sett drottning Rania bära pastellfärger för sina läppar eftersom det ger fokus till den vackra strukturen i hennes ansikte och får henne att se väldigt presentabel och vacker ut. Detta är ett av de grundläggande skönhetsstegen som Rania tagit för att se fantastiskt ut oavsett var hon är.

9. Queen Rania Beauty Tips Dressing Sense:

Queen Rania Beauty Tips Dressing Sense

Tillhör kungafamiljen är drottning Ranias klädkänsla fantastisk. Hon gillar att ha kjolar och separatorer som vanligtvis finns i pastellfärger. Hennes klänningar är också ganska glamorösa och ger henne ett mycket charmigt utseende. Även om hon är en konservativ person, låter hon inte det påverka hennes klädkänsla. Hon ser underbar ut oavsett det.