Vil du ligne Kate Middleton! Jeg tror alle vet hvem hun er? Hun er veldig kjent etter at hun giftet seg med prins Charles tilbake i 2005, og den dagen opplevde hun umiddelbart en metamorfose med mange designere, makeupartister og stylister. Siden hun er en prinsesse, er de fleste kvinnene og jentene gale for utseendet hennes og gleder seg alltid til å vite alt om dem. Derfor, i denne artikkelen, forteller vi deg om noen hemmelige tips om hennes kondisjon, sminke og kosthold.

Hvis du vil følge en kongelig skjønnhet, les denne artikkelen nøye. Hun er et velkjent stilikon tross alt hun er en fremtidig dronning. Kate ser sannsynligvis perfekt ut overalt fordi hun er en representant for kongefamilien og også landet. Hun opprettholder sin skjønnhet ved å følge et strengt regime for kosthold, skjønnhet og sminke.

Kate Middleton skjønnhetstips og treningshemmeligheter

Så det er ikke rart at mange kvinner appellerer til å etterligne hennes nåde. Du må vite at Kate, for første år med hud, hår, sminke, pleie som prinsesse, kan ha brukt rundt 17 700 dollar. Nå er det en rutinemessig passform for en blivende dronning! Nedenfor nevner vi hemmelighetene til sminken hennes og mange andre;

Kates stilhemmeligheter:

♦ Hudfarge: Kate bruker stort sett et stort utvalg av skjønnhetsartikler for å beholde huden glødende.

♦ Hun involverer også det sveitsiske skjønnhetsmerket Karin Herzog. I disse produktene er bruk av oksygen i skjønnhetsprodukter funnet å løfte hudens våte, ønskelige utseende.

Kates sminkingshemmeligheter:

Kates sminkingshemmeligheter

♦ Kate elsker å gjøre sin egen sminke og holder seg til en vanlig palett med nøytrale, skinnende lepper og melodramatiske øyne, med et godt utvalg av øyeliner..

♦ Hun bruker for det meste Bobbi Brown skjønnhetsprodukter og er også en stor fan av det. Hun bruker mest kohl eyeliner.

♦ Mrs. Middleton liker lett, rødme for kinnene. Derfor, hvis du vil ha det samme utseendet, så hold deg til en lyserosa og påfør også forsiktig.

♦ Så hvis du vil konkurrere med hennes naturlige utseende, hold deg til en lyserosa og påfør forsiktig.

♦ For å holde en hudfarge glødende foretrekker hun mest Karin Herzog hudpleieprodukter.

♦ Hun bleker og gjør tennene jevne. For dette bruker hun en terapi kalt “mikro-rotasjoner” det er planlagt å se bedre og naturlig ut.

♦ Hun gjorde en demi-chignon-stil for bryllupet sitt. James Pryce er en mann som beholder Kates tumlende kastanjehår.

♦ Tykke og mørke øyne, helt mørke øyenbryn, myk blomstrende øyenskygge etc. Og for det meste den mørkere øyenfargen Skifer hun foretrakk i øynene.

♦ Hun ser alltid ut i rosa leppeglans som gir et skinnende utseende til leppene.

Kate’s Diet Secrets:

♦ Kate er ikke bare en frisk ung kvinne, men også hennes utseende gir god helse. Han følger et regime som involverer grønnsaker og frokostblandinger. Dette har ryddet opp i ansiktet hennes og huden ser glødende ut.

♦ Hun foretrekker også å gjøre Dukan Diet for vekttap som inneholder lavkarbo og et godt proteinholdig kosthold.

♦ Hun liker ikke slanking og har heller ingen personlig diettist eller trener. Hun spiser riktig kosthold og unngår overdreven kolesterol og fett.

♦ Hun liker bare et sunt måltid som inneholder sjømat, magert kjøtt, salater og mange grønnsaker. Bønner og salater er en av hennes favoritt snacks til kvelds for å føle seg frisk.

♦ Dukan dietter inneholder fire trinn dietter som angrep, cruise, konsolidering og stabilisering.

♦ Egg, fløte og salami kommer også i hennes preferanser sammen med havregryn, tørket frukt og vannkoker.

Kate’s Fitness Secrets:

Kates treningshemmeligheter

♦ Hun opprettholder formen ved å løpe og slå treningsstudioet. Hun liker både trening og pilates og svømming for å gå ned i vekt.

♦ Hun har helst en slank kroppsbygning, men bruker omtrent 1 time på å trene hver dag.

♦ Hun liker mest å løfte vekt, knebøy, ro, sykle, sit-ups, armkrøller og yoga for å balansere kondisjonstrening, øke fleksibiliteten og forlenge muskelen..

♦ Hun er en stor fan av en treningsball.

Så dette handler om hemmelighetene til kongelig skjønnhet, og jeg tror du er glad for å kjenne Kate Middleton. Jeg håper du finner denne artikkelen informativ og nyttig.