Som 21-åring verkar Selena Gomez ha allt för sig-en framgångsrik karriär inom sång och skådespeleri, en modelinje, enorm popularitetsstatus på grund av hennes höga profil-on-and-off-relation med tonåriga hjärtekrossaren Justin bieber och senast sin egen signaturparfym. . Det vackra ansiktet från Wizards of Waverly Place är skyldigt hennes snygga utseende till hennes mexikanska och italienska anor. Välsignad med helt klar hud och tjockt långt mörkt hår, går denna unga kändis inte till ytterligheter när det gäller skönhet och smink.

selena gomez skönhetstips

Dagliga rutiner för Selena Gomez skönhetstips och fitnesshemligheter:

Idag avslöjar vi för dig några Selena Gomez skönhetstips och fitnesshemligheter som gör att hon ser fräsch och vacker ut som alltid.

1. Selena Gomez hudvård:

Selena Gomez hudvård

Disneys prinsessa är en av de få lyckliga som har fötts med vacker hud och så säger sångerskan/skådespelerskan, hon gör knappt något mot hennes ansikte. Hennes råd är om du har perfekt hud, ta hand om den istället för att förstöra dess utseende.

  • Den enda produkten som Selena svär vid är Oil of Olay.
  • En ansiktsrengöring och SPF solskyddskräm från Oil of Olay är hennes två måste i hennes dagliga hudvård.
  • Hon använder återfuktande lotion som bas innan hon applicerar smink, vilket också ger huden extra skydd.

2. Selena Gomez ögonmakeup:

Selena Gomez ögonmakeup

Selena Gomez gillar att spela upp det med ögonen. Hennes favorit ögonskugga- MAC Naked Lunch. Hennes favoritmascara- Maybelline, det enda valet som har funnits hos henne sedan tonåren. Glamdockan gillar att stiga upp ett snäpp vid större evenemang genom att använda en ögonbrynspenna för att definiera hennes ögonbryn och gå med olika eyelinerfärger som sträcker sig från svart till en djärvare gul. Med tanke på att Selena känner att hennes ögon inte är en av hennes bästa egenskaper, vet hon säkert hur man får dem att dyka upp utan att någon är klokare.

3. Lyxigt hår:

Lyxigt hår

Selena Gomez hår är lätt ett av de bästa i Hollywood. Hon bibehåller sitt tjocka, glänsande och friska hår genom att tvätta, djupt konditionera och vara trogen sin naturliga chokladbruna färg. Hon älskar dock att använda hårspray för att hålla sitt axellånga hår på plats, särskilt när hon är på språng. Ted Gibsons hårspray fungerar bäst för henne som kommer i en miniatyrversion så att den passar perfekt in i hennes väska. Selena som många andra kändisar använder också extensions av hög kvalitet när hon vill ha håret superlångt och föredrar extensions som klämmer fast underifrån och som inte orsakar någon skada på hennes riktiga hår..

4. Selena Gomez: s kost- och fitnessrutin:

Selena Gomezs diet- och fitnessrutin

Selena är som alla andra ungdomar i hennes ålder förtjust i skräpmat. Hon är känd för sin kärlek till Kit-Kat-barer, Snickers och pasta. Medan Selena fortfarande älskar att äta och äter det hon älskar, begränsar den unga superstjärnan sitt dagliga kaloriintag för att behålla sin vikt. Hennes kost har förändrats betydligt med åldern där hon nu äter bättre än vad hon brukade balansera sin kärlek till skräpmat med hela och obearbetade livsmedel och en massa grönsaksval.

Selena Gomez träningsrutin är inte lika strikt och rigorös. Hon deltar mestadels i kardiovaskulära träningspass som inkluderar löpning, jogging, cykling och en balettbarreinspirerad träning som kallas Pop Physique. Pop Physique -träningspasset är utformat för att tona kroppen med en blandning av stretchövningar som balett, Pilates och yoga. De timlånga klasserna är inställda på musik där elever som Gomez utför stretchövningar med hjälp av balettbaren. Med åldern på sin sida behöver Selena inte tillgripa noggrann träning och träning för att hålla sig i form även om en hälsosammare kost, regelbunden fysisk aktivitet och uppfriskande livsstil har samarbetat för att ge stjärnan en dödande kropp.