Det har blitt sagt at verden dømmer oss etter utseendet vårt i utgangspunktet. Derfor må vi ta vare på håret vårt ved siden av ansiktet for å opprettholde et attraktivt image. Å velge en balsam for håret ditt kan være en hektisk jobb. Det finnes en rekke balsam der ute produsert av forskjellige selskaper. Men alle er ikke i stand til å levere riktige resultater. Noen av dem er bare sløsing med tid og penger. Schwarzkopf er et av de mest pålitelige og populære navnene når det gjelder kosmetiske produkter.

Schwarzkopf hårbalsam

Schwarzkopf Hair Conditioners i India:

Deres brede utvalg av Schwarzkopf balsam er her for å gi håret den ultimate pleien som er hver jentes ønske. Her er noen av de mange førsteklasses produktene produsert av Schwarzkopf.

1. Schwarzkopf Bonacure reparasjonsbalsam:

Bonacure reparasjonsbalsam

Når det gjelder hårkondisjonering, tenk ikke lenger enn dette fantastiske produktet. Balsamen er laget for å gi deg mykt, luftig og energisk hår. Denne fantastiske balsamen reparerer cellene i håret og gir hodebunnen. Kort sagt, dette produktet får håret ditt til å se vakkert ut på kort tid. Balsamen påføres på fuktig hår. Etter påføring skal håret stå som det er i minst 15 minutter. For å få det beste ut av dette produktet, anbefales det regelmessig påføring.

2. Schwarzkopf Spa Essence Conditioner:

Spa Essence Conditioner

Dette produktet er formulert med alle nødvendige naturlige elementer som er nødvendige for å gjøre hårforurensningen fri og gi den en naturlig glans. Du trenger ikke å besøke et hårspa etter å ha brukt dette fantastiske produktet. Den har en skånsom formel som passer for alle hårtyper. Produktet fikser håret på minimal tid og gjør det glatt og naturlig vakkert. Si hei til sunt hår med Spa Essence Conditioner fra Schwarzkopf. Balsamen skal påføres litt vått hår og skal stå slik det er i minst 10 minutter for å få positive resultater.

3. Schwarzkopf Bonacure Moisture Spray Conditioner:

Bonacure Moisture Spray Conditioner

Hvis du har bølget eller krøllete hår, kan dette være den beste balsamen for håret ditt. Produktet er designet for å holde håret fuktet og næret hele dagen. Bruk av dette produktet gir håret en vakker tekstur. Det er den perfekte pakken for å gi håret ditt den guddommelige touchen av fuktighet.

4. Schwarzkopf Conditioner – Bonacure Glatt:

Bonacure Smooth Conditioner

Man kan ganske enkelt gjette ut fra tittelen at denne balsamen er for å få glatt hår. Bruk av dette produktet vil reparere håret ditt innenfra og få det til å se glatt og glanset ut på utsiden. Balsamen er best for å fikse vilt som ikke kan håndteres.

5. BC Bonacure Repair Rescue Treatment:

BC Bonacure Repair Rescue Treatment

Håndterer grovt og utslitt hår. Påfør denne fantastiske balsamen fra Schwarzkopf. Det vil kondisjonere og revitalisere håret ditt. Produktene har en unik Bio mimetic hårreparasjonsfunksjon som reparerer cellene i håret godt og gjør håret glatt og næret fra kjernen. Produktet er egnet for alle hårtyper.

6. Schwarzkopf Hair Conditioner – Bonacure Q10:

Bonacure Q10 Conditioner

Schwarzkopf forstår at håret vårt eldes over tid og trenger spesiell pleie på bestemte tidspunkter. Bonacure Q10 Conditioner skal tilfredsstille behovene til modent hår og gjøre det glansfullt og vakkert både fra innsiden og utsiden. Den kremete strukturen til dette produktet tar vare på grovt og skadet hår og gjør det håndterbart og sterkt på kort tid.