Det er forskjellige årsaker som hårene til en person kan tynne. Dette skjer på grunn av en rekke faktorer. Denne dagen er arbeidsstresset og også for å opprettholde et stressfritt miljø veldig problematisk. Dette gjelder ikke bare for de som går ut av huset for det vanlige arbeidet, men også for de som utfører noen form for aktivitet, selv om det er matlaging eller vanlig husarbeid. For de som må jobbe hjemmefra, blir de stresset på grunn av alvorlighetsgraden av arbeidsmengden.

Beste kosttilskudd for å kontrollere hårtap

Derfor er det vanlig at ikke mange får tid til å ta vare på helsen og andre rutiner. En person i dag får knapt 8 til 10 timers søvn før de må fullføre sitt vanlige arbeidspress. Det er rush hver dag. Det er også ganske problematisk å få en ordentlig rutine for å pleie eller gi næring til kroppen.

Dette er derfor grunnen til at folk lider av flere problemer. En person kan imidlertid ta råd fra leger og ta kosttilskudd som kan stoppe dette problemet til en viss grad når dette gjøres med andre midler. Disse bør imidlertid tas under resept fra en lege, og mengdene bør være passende.

Hårtilskudd for hårtap:

Nedenfor er de 9 beste kosttilskuddene som en person kan bruke for å forhindre hårtap.

1.Omega 3 fettsyrer:

Dette finnes rikelig i visse fiskesorter som sardiner. Disse brukes mest i form av olje, og disse kan også finnes i valnøtter. En person kan ta den nødvendige mengden teskje av denne oljen for å forhindre ytterligere svekkelse av røttene.

2. Vitamin C:

Dette finnes populært i en rekke frukter og også visse grønnsaker. Disse finnes i grapefrukt, appelsiner, sitroner, etc. Dette er veldig effektivt i ulike kroppsfunksjoner. Dette er også et næringsmiddel, og derfor kan en person ta noen kapsler av disse sammen med sitroner eller lime i en passende mengde for å bekjempe problemene.

3. D -vitamin:

Dette er gunstig for de som lider av hormonell ubalanse og relaterte årsaker. Disse kan kjøpes fra apotek for en meget mindre mengde i form av kapsler. Imidlertid kan det være skadelig å ta for mye av disse. En lege bør konsulteres før en person tar disse. Den anbefalte dosen av dette er omtrent 400 IE per dag.

4. Vitamin B:

Dette er et supplement som selges i det indiske markedet med under de forskjellige formene som B12, B6 eller B -kompleks eller andre. Dette er ansvarlig for å hemme vekst og gir også lindring av stress. Imidlertid kan overdreven mengde av disse være skadelig, så en foreskrevet dose bør tas. Hvis en person ønsker å få dette naturlig fra mat, bør den personen spise mer av grønnsaker.

5. Sink:

Dette er en reguleringsagent. 10 mg er den foreslåtte dosen i bare 10 dager hver måned for en voksen person som lider av tynning av hår. Dette er også ansvarlig for at hormonene skal fungere skikkelig. En person kan kjøpe tabletter av disse, men disse bør ikke fås uten resept. Ulike personers kropp reagerer på dette i forskjellige mønstre. Dosen og hva som er tilstrekkelig for en person, bør derfor foreskrives etter at forskjellige typer tester som legen har spurt, har blitt utført. Dette kan naturlig hentes fra grønnsaker, korn, pulser, kylling, etc..

6. Vitamin A:

Dette er en antioksidant som forhindrer hårgrånende og skadelige frie radikaler. Dette gjør også at talgutskillelsen holder seg i sjakk, slik at en person får naturlig næring. Hvis en person lider av kløe og tørrhet, bør dette inkluderes i dietten. Gulrøtter og cantaloupes er en god kilde til disse. Disse er også gode når disse tas i form av kapsler som noen ganger ikke anbefales, da diettister kan foreslå hvordan en person kan få disse fra naturlige grønne kilder ved å inkludere riktige grønnsaker i kostholdet..

7. GLA:

Dette er også kjent som gamma-linolensyre og er en fettsyre. Dette er også kjent som omega 6 fettsyre som en person kan få fra å bruke gode oljer i matlagingen. Overoppvarming av oljer kan imidlertid redusere næringen, slik at disse kan tas i form av kapsler under riktige og riktige doser. Vanligvis er tilførselen fra matkilder tilstrekkelig, men dette avhenger imidlertid av hvilken diett en person har. En anbefalt dose på 500 mg primroseolje kan tas. En person kan også ta solbærolje eller andre vegetabilske oljer som er rike på dette i samme dosering.

8. Folsyre:

Dette er også kjent som folat og er en vannløselig forbindelse. Dette brukes til å behandle en rekke problemer. Dette bør tas i riktige doser for å bekjempe hårfall.

9. Lysin:

Dette er et veldig populært proteintilskudd som bidrar til å opprettholde volumet. Dette er også naturlig til stede i en rekke matvarer som kjøtt, egg og også kylling eller lever. Disse er for de som har problemer med kroppsfunksjoner på grunn av mangel på protein. Dette er et aminosyremiddel, og som folk vet om dette er dette viktig for å opprettholde emaljen og proteinlagene i kroppen. Dette er også bra for negler og tenner.

En persons kropp bør få tilstrekkelig krav til dette enten fra mat som personen har hver dag eller fra andre kilder som kan være tabletter eller andre former for flytende oppløsninger som kan konsumeres etter resept fra en lege. Dette gjør at trådene beholder sitt ytre deksel slik at de ikke blir sprø. Bortsett fra å opprettholde et godt kosthold, bør dette bare inntas hvis kroppen mangler det. Mangel på dette kan forårsake spaltender og hårfall.