Kroppen vår har millioner av hårsekker overalt, og nesten 20% av dem er i hodebunnen vår. De er laget av små byggesteiner av stort sett et protein som kalles keratin. Den trenger næring og omsorg for å holde seg frisk.

dr batras hårtap behandling

Hår har tre vekststadier, hvoretter hvert hår vil falle. Vi er født med et begrenset antall hårsekker som er i stand til å reprodusere hår opptil 25 ganger i en persons levetid. Men noen ganger er hårfallet for akutt og fylles ikke opp med et nytt hår. Bortsett fra et feilaktig kosthold kan det være en rekke årsaker.

hår-fall-faktorer-dr-batra-behandling

 • Genetikk spiller en viktig rolle for å avgjøre om man har hår eller skallethet.
 • En sykdom eller kirurgisk inngrep som krever bedøvelse kan forårsake akutt hårtap etter 2 ukers operasjon.
 • Det kan være noen vaner som trichillomania som kan få oss til å bryte håret.
 • Det kan være plutselige følelsesmessige og hormonelle svingninger som også kan føre til plutselig hårfall.

Dr Batra Hårbehandling:

De fleste skjønner hårproblemene sine mye senere, og begynner deretter å få panikk. Det er her Dr. Batras hårtapbehandling kommer inn for å gjenopprette orden.

dr-batra-hår-behandling

Hvorfor Dr. Batra?

 • En suksessrate på mer enn 2.50.000 hårtapstilfeller
 • En helhetlig kombinasjon av homøopati, trikologi og teknologi.
 • Avansert diagnostisk teknikk som videomikroskopi
 • Ekspertise fra våre London-trente trikologer
 • Lavt nivå kam & Piler lysterapi
 • Trygghet for sikre, effektive og varige løsninger.

Diagnosen deres:

En fullstendig avrundet tilnærming er tatt av Dr. Batra’s Clinic, for å sikre at håret ikke faller, regenereres og deretter gjøres sterkere for å motstå slitasje i vår daglige livsstil.

dr batras hårtap behandling - thruja

1. Folliscope, et PC -basert videomikroskop, tar bare noen minutter å måle hårtykkelse og tetthet. Dette er det første trinnet til diagnosen da den identifiserer hovedstrukturen i hår og hodebunn sammen med problemområder for diagnose.

2. En detaljert sakshistorie og grundig undersøkelse vil gi betydelige ledetråder om tilstanden og dens årsaker. Enkelte tester utføres på dette stadiet for å isolere problemene. Disse er:

 • Test for telogen effluvium -tilstand
 • Biopsi for alopecia areata
 • Blodprøver for anemi, skjoldbruskkjertel og diabetesrelaterte problemer.

3. Homeopati er den første søylen i behandlingens suksess. Det er trygt og naturlig uten bivirkninger. Så å kurere ett problem vil ikke føre til at et annet utløses. De siste 25 årene har de utnyttet kraftene til Thuja for effektive hårtapbehandlinger med bemerkelsesverdig suksess.

4. Trikologieksperter utdannet fra The Trichological Society of London har dyktigheten og ekspertisen som sikrer topp kvalitet på tjenestene. Behandlingen deres er sterkt tilpasset hver pasient og hjelper til med å gjenopprette likevekten, og fremmer varige resultater med riktige vedlikeholdsretningslinjer.

Avansert teknologi er den tredje søylen i denne behandlingen. De mest populære er:

Swiss Polarized Rays (SPR) terapi:

 • basert på nobelvinnende Piler Light Therapy, bevist for lidelser i hår og hodebunn.

Lavt nivå kam:

 • Kontrollerer hårtap og forbedrer blodsirkulasjonen som er avgjørende for hårvekst.

5. Ernæringseksperter kartlegger nøye diettgrenser for pasientene. De er tidstestet og formulert med tanke på deres erfaring på mer enn 35 år.

6. Vedlikehold sikres av de forskjellige tipsene om selvhjelp som klinikken gir pasientene. De har også spesialformulerte hårpleieprodukter for å ta vare på helsen.

Dommen:

dr-batra-hår-fall-godbit

Dr. Batras klinikk sørger for at de ikke lar steinene snu for å hjelpe oss med å komme oss etter håret vårt. Pasientens vitnesbyrd sier mye om effektiviteten. For å se resultater må vi imidlertid ha tålmodighet. Tross alt er tålmodighet og disiplin de viktigste mantraene for enhver helbredende terapi.