Hår er en viktig del av kroppen. Det forbedrer vår skjønnhet. Og alle liker å ha vakkert og tykt hår. Men miljøforhold som forurensning, stress, dårlig livsstil og kostvaner kan forårsake hårtap. Å miste noen hårstrå daglig er normalt, men når hårtapet overstiger, blir det hodepine, og vi begynner å prøve ut forskjellige produkter og begynner å bruke flere midler for å kontrollere hårtap og forbedre hårveksten. Men når ingenting går, konsulterer vi lege. Og for det meste anbefaler leger oss Rogaine å behandle hårtap.

rogaine for hår

Hvordan hjelper Rogaine mot håravfall:

Rogaine er et stoff som først ble introdusert på markedet for å redusere blodtrykksnivået. Pasientene som brukte Rogaine for å kontrollere blodtrykket, opplevde enorm hårvekst. Minoxidil, en aktiv ingrediens i Rogaine, førte til økning i hårvekst, og derfor har Rogaine mottatt godkjenning fra FDA for å behandle hårtapsproblemer også.

Rogaine er en alkoholbasert flytende løsning som påføres direkte på hodebunnen for å behandle hårtap. Selv om forskere ikke er helt sikre på hvordan Rogaine fungerer, tror de at påføring av Rogaine i hodebunnen øker blodgjennomstrømningen i hodebunnen og kommer inn på de avtagende hårsekkene.

Spesielt retter den seg mot kaliumkanalene i folliklene og åpner dem slik at de kan forstørres, noe som gjør hårvekstfasen til ny, noe som bidrar til å sikre at vekstfasen forblir i en lengre periode.

Fungerer Rogaine virkelig?

Selv om Rogaine hjelper i veksten av hår for menn og kvinner, bør det bemerkes at det ikke helbreder skallethet. Faktisk bør det betraktes som et stoff for å forsinke hårtap i stedet for å kurere det.

Videre er suksessen til Rogaine begrenset til tilfeller av tynning av hår, men ikke til kurering av skallethet. Det mest effektive området i Rogaine har blitt rapportert å være kroneområdet i stedet for den fremre hårlinjen, og gjelder hovedsakelig kvinner. Utover det må du påføre lotionen to ganger om dagen daglig og aldri avbryte den.

Har Rogaine noen bivirkninger?

Som de fleste andre legemidler på markedet, har Rogaine også bivirkninger. Men disse bivirkningene er små og er begrensede. Noen av de vanlige bivirkningene som skal nevnes er flass, irritasjon i hodebunnen og kløe.

Hvis du møter hårtap i begynnelsen av bruken av produktet, må du ikke bli skremt, da det er en indikator på at løsningen faktisk fungerer. Overdreven bruk av Rogaine kan føre til ansiktshår (vanligvis angående de som har høyt blodtrykk) og svimmelhet på grunn av høyt inntak av alkohol. Andre bivirkninger inkluderer –

Av hodebunnen:

  • Kløe.
  • Tørrhet.
  • Rødhet.
  • Flassing.

Forhold til blodtrykk:

  • Bryst smerter.
  • Hodepine.
  • Økt hjerteslag.
  • Besvimelse.
  • Pustevansker.

Rogaine for behandling av hårtap:

Økt hårtap Det kan høres absurd ut, da løsningen som var ment å redusere hårfall, faktisk øker hårfallet. Imidlertid fjerner Rogaine de svakere hårsekkene for å vokse sunnere og sterkere hårsekker, og dermed hårfjerning.

Fett hår Den opprinnelige formelen til Rogaine inneholdt propylenglykol som gjorde håret fett og ganske vanskelig å håndtere. Imidlertid inneholder den nye formelen til Rogaine Rogaine -skum som ser ut til å løse problemet. Men Rogaine -skummet er bare utsatt for menn, og derfor må kvinner fortsette med 2% -versjonen av Rogaine -formelen, som ikke gir fett som den tidligere 5% -versjonen.

Når merker du synlige resultater?

Etter starten av behandlingen tar det vanligvis omtrent fire til ett år før de synlige tegnene på hårvekst. Og å overskride den anbefalte dosen vil ikke gjøre noe for å fremme raskere vekst av hår. Resultatene for medisiner mot hårtap som bruker Rogaine har vist seg å være raskere enn andre medisiner som finnes på markedet.

Det er alltid tilrådelig å bruke medisiner som er FDA -godkjente. Siden Rogaine er tilgjengelig uten resept og er et FDA -godkjent legemiddel, er det verdt et forsøk for å forbedre hårveksten.