Hår er en av de forestående delene av kroppen din som vi fortsetter å eksperimentere med. Ofte er det behov for et hårklipp eller en ny frisyre. De siste års permisjoner er nå ikke så mote i år, og derfor er det nødvendig med litt hårspa etterfulgt av litt hårretting. Hårreparasjoner kommer i forskjellige pakker, men den vanligste er hårfarge. Nå har hudtonen din stor innvirkning på hårfargen din. Det kan gjøre eller ødelegge utseendet ditt. Hudtonen din vil påvirke fargen du vil ha i håret ditt, og basert på at hele utseendet ditt gjennomgår en makeover. Nå i denne artikkelen i dag snakker vi om de forskjellige hårfargene som hudtonen din vil passe med.

hårfarge-for-din-hudfarge

Bestem ditt valg på forhånd:

Når du nærmer deg en salong for å farge håret ditt, er det ikke sikkert at avgjørelser på stedet er det beste rådet siden hårfargen eller typen du velger, vil holde seg i god tid før det begynner å falme. Et feil grep ville plyndre situasjonen. Tenk derfor på det nødvendige fargevalget før du går til en egen farge. Fargen kan velges senere, men hovedfargen bør forhåndsbestemmes. Det samme gjelder for hårtypen som å velge striper, eller et globalt hårfargestoff eller bare deler av håret kanskje slutten. Diskuter og kjenn valgene dine.

Hvordan velge riktig hårfarge?

  • Det er noen tips og triks for å velge hårfarger for hudtonen din, og du kan gjøre det bare ved å kjenne triksene.
  • Kjenn hudtonen din godt. Vanligvis kan kosmetikken din hjelpe deg med dette. Din ansiktskompakt eller concealer kommer i forskjellige fargetoner som passer godt inn i huden din, og derfor kan du alltid bestemme fargen din ut fra kosmetikken du eier.
  • Venene i det indre håndleddet vil også gi deg en levende idé. Se på venene dine nøye. Hvis venene dine ser blå ut, har du en kjøligere hudtone, og hvis den ser grønn ut, er hudtonen din rettet mot den grønne. Hvis begge fargene er synlige, vil det være en nøytral tone for huden din. basert på det, velg utseendet ditt
  • Øyenfargen din spiller også en viktig rolle når du velger riktig nyanse. Du kan bruke øyefargen til å avgjøre hvilken hårfarge som passer best.
  • Klærne dine, typen du bruker har selvfølgelig en mening å si. Hvis du holder deg til mørkere nyanser mesteparten av tiden, ville det definitivt være en feil å velge en mørkere nyanse. Mørkere nyanser kan imidlertid passe godt til lettere klær.
Hue Talk:

Nå kommer hoveddelen der de forskjellige hudtonetypene ville passe de forskjellige fargene. Det er hovedsakelig fire typer hudfarge. Sjokolademørken, oliven, de gulaktige og de ekstremt bleke eller heller rosa. Nå blek hud, i utgangspunktet er de to siste kategoriene problemfrie nyanser siden omtrent alt og alt passer godt til det.

Dark Beauty:

Hvis du har en dypere brunfarge kanskje til og med på de svarte linjene, er det best at du unngår lysere nyanser som den lyse blonde eller den brennende røde. Det ville bare gjøre utseendet ditt tilsynelatende falskt og unødvendig høyt. Gå for hassel, lysebrun kanskje med subtile blonde høydepunkter.

Olive Beauty:

For oliven hudtone, hold deg til en lysere nyanse av askebrun eller mahogny rød som ikke akkurat er lys rød, men utseendet ligner på kastanjebrun. Selv En subtil blondin helst isblondinen ville passe din hudtone godt. Ikke velg lyse røde eller blå striper.

Paler ser ut:

For en lysere hudtone nå kan du velge en lys blond eller et enkelt brennende rødt utseende. Prøv å ikke bli for mørk siden de mørkere nyansene vil få frem blekhet og hudtonen og hårfargen ikke ville ha et kompatibelt utseende for deg.