Lider du av skadet hårproblem? Vet du ikke hvordan du løser problemet ditt? Ikke bekymre deg, vi er her for deg, i denne artikkelen fant vi de beste hjemmemedisinene for skadet hår som kan håndtere og støtte sunt og sterkt hår.

Hjemmemedisiner for skadet hår

Hva er årsakene til skadet hår:

Håret vårt går gjennom mye hver dag, tenk det! Her er noen ting vi torturerer håret vårt med:

1. Varm opp.

2. Stylingverktøy.

3. Sterke kjemiske produkter.

4. Sollys.

5. Stress og mer.

Når det er sagt, er det ikke overraskende at vi kvinner og menn lider av hår som ser dødt, kjedelig og skadet ut. Den lokale salongen kan hjelpe med behandlinger, dyre og kjemisk induserte, men ville det hjelpe? Faktisk vil håret vårt på sikt lide mer av skadene ved slike behandlinger. Tenk i tillegg på kostnadene og vedlikehold etter slike behandlinger. Dette kan være en utgift som vil rive lommeboken din fra hverandre og ikke gi deg noen av de ønskede resultatene.

Enkle hjemmemedisiner for skadet hår

Det beste ville være å følge bestemors hjemmemedisiner for skadet hår og tørt hår, i form av hårmasker. Det er ingredienser i kjøkkenene dine som vil gjøre underverker for håret, bringe det tilbake til livet og også øke selvfølelsen din.

1. Bananer og avokado for skadet hår:

Bananer og avokado for skadet hår

Limet av bananer og avokado ville være fantastisk å bruke på dødt og skadet hår, sier eksperter. Begge fruktene må moses godt og deretter skummes på håret. Hold moset på håret i omtrent en time, og vask det deretter med kaldt vann. Gjør dette to ganger i uken hvis mulig, og om en måned vil du se forskjellen.

2. Flat øl:

Flat øl for skadet hår

Flat øl også ville være en fin måte å bringe tilbake styrke og vitalitet til håret ditt. Bruk et krus av drikkevaren for å vaske eller skylle håret, sjamponere etterpå og under mye kaldt rennende vann, slik at du ikke lukter øl senere. En gang i uken er nok til at sprett og glans kommer tilbake til håret ditt

3. Egg og honning for skadet hår:

Egg og honning for skadet hår

Du kan til og med bruke et egg blandet med honning og noen dråper vann for å få liv i skadet hår. Bland ingrediensene godt og påfør det på håret. Skyll håret etter en halv time og se hvor mykt håret blir. Gjør dette tre ganger i uken, og se hva som skjer om en måned, overrask!!

4. Olivenolje og eddik:

Olivenolje og eddik

Olivenolje og eddik, 2: 1 når det blandes, vil gjøre hårsekkene i stand, pleie hodebunnen fuktighetsgivende og også lindre hodebunnen fra tørr kløende tilstand. Bløtlegg håret og hodebunnen i denne magiske potionen i en halv time og tre ganger i uken. Vask det av med varmt vann, og nyt spretten og lo senere.

5. Majones for skadet hår:

Majones for skadet hår

Majones gjør underverker for skadet og tørt hår også. Påfør blandingen sjenerøst på håret og la det stå i en time. Vask det av med en mild urtesjampo som ikke vil bruke balsam senere. Dette vil rense hodebunnen, fukte røttene og mate folliklene, bringe tilbake glansen og sprette også. Gjør dette tre ganger i uken for bedre resultater.

6. Curd:

Curd For Skadet Hår

Vanlig ostemasse på håret ville være greit å bruke, og hvis du vil, kan du bruke honning og et egg for ekstra fordeler også. Hold det på håret i en halv time og se hvordan håret ditt kommer til liv igjen, og gjør håret glatt og glansfullt på en måned. De fleste av fagfolkene sa at ostemasse er en av de effektive og beste hjemmemedisinene for skadet hår.

7. Råtne egg:

Råtne egg for skadet hår

Ikke kast de råte eggene, bruk dem til hårterapi. Bruk to råte egg i en bolle med fersk krem ​​og påfør det på hodebunnen og håret. Dekk hodet med en dusjhette i en time og vask det med lunkent vann. Masser forsiktig med en hårolje senere og vask den deretter av etter en time. Denne prosessen bør utføres to ganger i uken, siden det tar tid. Det vil også gi liv og glans til håret som er dødt, og vil også gjøre deg glad med de myke lokkene som kysser nakken din.

8. Kalk for skadet hår:

Kalk For Skadet Hår For Skadet Hår

Kalk er et antiseptisk middel, og det er derfor saften av en lime når den blandes med en kopp vann og brukes som en siste skylling vil gjøre det bra for håret og hodebunnen. Det fjerner sopp og bakterier, opphopning og smuss eller skitt også. Flak og kløe ville forsvinne, og håret blir levende igjen, siden nå kan folliklene vokse og puste. Vi ber deg om å bruke denne formelen tre ganger i uken i femten minutter før dusjen. Se hvordan håret spretter tilbake til livet om en måneds tid

9. Mandel- og sesamolje:

Mandel- og sesamolje for skadet hår

Olivenolje når det blandes med mandel og sesamolje i 1: 1: 1 ville være flott. Varm blandingen og masser forsiktig inn i håret hver kveld. Behold den til neste morgen, og damp deretter håret med en varm turbanterapi i ti minutter. Vask det bare av med en mild urtesjampo. Gjør dette tre ganger i uken for gode resultater. Olivenolje er en av de beste hjemmemedisinene for skadet hår som kan presse hårets styrke og gi liv igjen.

10. Melk og kokos for skadet hår:

melk av en kokosnøtt for skadet hår

Melken til en kokosnøtt kan brukes til å bringe håret ditt tilbake. Frys melken i en time og la den tykne. Påfør deretter den tykke melken over hele håret og hodebunnen, og behold den i tjue minutter eller mer. Vask håret med kaldt vann og tørk deretter håret. Håret vil lukte fantastisk, og livet blir også restaurert til kronen. Denne hårmasken er en av de beste og perfekte hjemmemedisinene for skadet hår som gir silkeaktig og glatt hår.

11. Brennesle -te:

Nettle Tea for skadet hår

Hjemmemedisiner for skadet hår inkluderer urten ” Brennesle ” som hjelper regenerering og velvære og gir næring til alle hårtyper. Brukt i evigheter over hele verden, er den lett tilgjengelig på nettet. Denne urten har potensial til å gjøre håret sunt ut og inn. Nettle teblader tilgjengelig i butikken kan enkelt kjøpes, og å drikke 2-3 kopper te vil sikkert reparere skadet hår. Du kan også bruke en kopp nybrygget brennesle -te for den siste skyllingen av håret ditt under dine daglige vaskeøkter. Etter at du har dynket håret med brygget te, vask det skadede håret av med kaldt vann. Håret ditt vil ha stor nytte av dette vaskeritualet.

12. Hibiskus:

Hibiskus for skadet hår

Hjemmemedisiner med skadet hår blir ikke bedre enn Hibiscus. Å finne Hibiscus er ikke en kjedelig jobb å utføre. Lett tilgjengelig i blomsterbutikker kjøpe noen få mengder av tilgjengelige blomster. Ta nå 5-6 av dine hibiskusblomster og kok dem godt opp i en halv kopp kokosnøttolje slik at blomsten brytes godt ned og løses opp. Etter å ha avkjølt oljen en stund, bruk den resulterende oljen for din skadede hårbehandling. Masser håret godt i milde sirkulære strøk med oljen hver alternative dag og behandle det kjedelige og skadede håret vellykket.

13. Massasje for skadet hår:

Massasje for skadet hår

Hjemmemedisin for tørt hår ved å børste og gi skånsom massasje i hodebunnen din er en god idé og like lett å implementere. Tross alt er alt du trenger en børste. Prosedyren sikrer at alle de nærende materialene du bruker for å kondisjonere luften, legger seg dypt inne i hårsekkene. Børsting er en fin måte å fremme helsen til håret ditt. Å rense det sammenfiltrede håret med penselens slag sikrer at det skadede håret ikke har rom for ytterligere buler. Massere hodebunnen din etter oljing av håret eller etter en varm olje -økt vil la fuktigheten spre seg og nå de dypere delene av håret og dermed gi næring hele tiden.

14. Eplecidereddik:

Eplecidereddik for skadet hår

Eplecidereddik er en av de mest effektive hjemmelagde hårbehandlingene for skadet hår. ACV (eplecidereddik) er kjent for sine fordelaktige egenskaper, som inkluderer å tillate revitalisering av det flate og skadede håret, og dermed bringe det tilbake til livet igjen. For å behandle skadet hår med eplecidereddik må du blande en liten spiseskje eplecidereddik i en kopp fylt med vann og drikke dette ca 30 minutter før en av hovedretten. Inntak av liten mengde ACV vil føre til forebygging av hårtap og også gi næring til håret, noe som resulterer i lengre, tykkere og uskadet hår.

15. Gresk yoghurt for skadet hår:

Gresk yoghurt for skadet hår

Hvor mange ganger har du spist yoghurt hjemme, men har brukt det bare som et marineringshjelpemiddel? Glem de dagene. Her kommer en ny bruk. Skadede hjemmemedisiner inkluderer å påføre en pasta med gresk yoghurt med fullt fett i håret. De gir stor lettelse for det sterkt skadede håret. For behandling av håret, påfør den kjøpte yoghurten i håret og fortsett med å massere brønnen fra røttene til spissene. La denne pakken sette seg litt lenger, noen få timer er ideell for at yoghurten skal fungere best. Skyll deretter pakken med kaldt vann og sjampo håret. Gjør dette innimellom for best resultat.

Her var 15 av de beste hjemmemedisinene for skadet hår som kjøkkenet ditt ville ha til enhver tid. Forsikre deg om at du ikke skynder deg kjemiske behandlinger, som bare gir deg midlertidig lindring, du trenger langvarig hjelp, og det er derfor det anbefales å gå som natur. Sørg for at du er forsiktig ved å spise fersk frukt og grønnsaker hele tiden. Ta også inn en vitamin E -tablett og vask håret med aspirin hvis mulig også..