Ville du synes det er vanskelig å håndtere krøllete hår? Er du på jakt etter fjerning av krusete hår? Ikke bekymre deg! I denne oppgaven har jeg gitt en liste over viktige metoder som er nyttige for å fjerne krusete hår. Scrunch gir mye hilsen og gir en følelse av tekstur i håret. Det er mange forskjellige hårstrukturer pluss hårtyper.

hvordan krøll håret

De beste metodene for å fjerne scrunch -hår:

1. Omslutt vått hår sterkt:

Mens håret ditt er vått, kam og pluss det i midten. Gre den venstre delen hele modusen utover til høyre (ja, det er en kam ovenfor), og drapér omtrent baksiden av hodet ditt, fest med bobby pins. Vri over høyre seksjon i overskudd på venstre side, surround, ved å legge til pin på en ulik måte. La det lufttørke helt. Du kan drape i et silkeskjerf pluss lur på det for å redusere krus.

2. Bananmaske:

Bananer er fylt med hårvennlige næringsstoffer som folat pluss vitamin B6, pluss deres høye sukkerinnhold bidrar til å holde fuktigheten beskyttet i håret. Dette fargesikre dekselet vil dypkonditionere pluss hjelpe deg med å løsne håret ditt. skrell og mos 2-3 modne bananer i en gjennomsnittlig bolle. Kombiner 2 ss gresk yoghurt, 2 ss honning pluss 2 ss olivenolje, og bland forsiktig. Smør masken gjennom hele tørt hår. Bekreft å glatte masken helt ned til hårspissene. Fest håret med en dusjhette. La masken sitte i 1 time. Vask av med mild sjampo og varmt vann.

3. Fei opp vått hår til det tørker:

Senere enn å vaske håret, la det lufttørke helt, men fortsett å pusse det hvert 5. minutt. Trekk ut og ta tak i hver del av håret i et lite antall sekunder for å støtte det for å rette seg ut. Du kan dessuten gjøre dette i motsetning til en vifte som er tidligere, men som trenger jevn børsting.

4. Coil Hair Into A Bun:

I stand, har du ganske ettergivende, retteste hår til å begynne med, etter at denne metoden sannsynligvis vil fungere for deg. Lag en hestehale av fuktig hår sammen med en vri som ligner på et tau. Draper rundt den for å bygge en bolle pluss safe med elastikk. La det lufttørke, og børst deretter ut.

håret rynker

5. Melk og vann:

Et annet trendy tips er kokosmelkbehandling. Trekk ut melk fra 1 kokos ved først å rive og deretter blande den møre frukten eller kjøttet av kokos. Tilsett saften av 1 frisk lime til dette. Bland godt og oppbevar i kjøleskapet. Neste dag har det dannet seg et kremaktig lag – bruk dette på hår og hodebunn. Dekk hodet med et varmt håndkle og la stå i en time. Vask med vann og kam med en bredtannet kam. Gjenta 2-3 ganger i uken for gode resultater. Fønning er et alternativ.

6. Påfør Hair Hands Overnight:

Skill fuktig hår i 1 eller 2 lave hestehaler. Slips med mykt hårstrikk, legg deretter inn ekstra elastikk hver centimeter ellers så ned i hestehalen, for å gripe den sammen. Pass på at elastikkene er ganske løse, slik at de ikke forsvinner en merkbar flekk på lokkene dine. Legg deg til å sove og la det gå ut om morgenen.

7. Sving håret ditt:

Bruk store hårruller, dvs. volumet av brusbokser, for å rotere deler av vått hår pluss sikre dem godt ved siden av hodet ditt. La det tørke helt. Dette er betydelig, av den grunn at den minste mengden fuktighet kan bygge krøllen eller at bølgen kommer tilbake.