Hele dagen går håret ditt gjennom et utall problemer og løsninger. Er luften for varm og håret begynner å bli krusete? Bare rull det sammen i en bolle og glem det. Krever foreldrelærermøtet at du og hun skal være begge kjolene til de beste i dine formaler? Bare kast håret i en stram flette og hennes i to ponnier. Vil den varme fyren fra engelskklassen gå forbi deg om noen minutter? Bare åpne håret og ruffle det opp for et rotete utseende. Håret vårt går gjennom mange løsninger, og på slutten av dagen kommer det ned til de viktige nitty gritties.

gre håret

Hvorfor kam?

Er det godt å gre håret? Bestemor pleide alltid å tvinge deg til å knytte håret mens du traff sekken, og det var ikke bare foreldede ortodokse tradisjoner som lå bak hennes resonnement, men snarere en solid vitenskap. Mens vi slenger og drømmer om natten, opplever håret friksjon med puten som resulterer i svakhet og hårbrudd. På samme måte trenger håret en skikkelig kam før du fortsetter dagen. Etter en lang dag, før du blir pensjonist for natten, må du kontrollere at du har gre det igjen en gang. I mellomtiden, ta med en liten praktisk børste for de daglige eksperthårinnstillingene.

Kamming har mange andre fordeler enn det vanlige å sette håret ned. Når du gre håret, opplever hodebunnen trykk fra kamtennene som igjen stimulerer blodsirkulasjonen. Med riktig sirkulasjon, nå kan du enkelt vokse ditt lange stunted hår uten bekymring.

Kjenn din type:

Det første grunnleggende for hårkamming er å vite hvilken type som er best for deg, og her starter vi først med kamtyper. Hvis du har en tynnere konsistens av hår og har valgt korte, myke lag, kan du alltid prøve å holde deg til en tannkam. Hvis du har tynt, men langt hår, bruk tannkammen for hodebunnen, men flytt til en hårbørste mens du greer manken din.

Når du gre et tykt hår, passer ingenting bedre enn en sterk børste. Det samme gjelder manen også. Etter at du har gredd den, bruk en tannkam for å slå den ned.

gre håret

Slik kammer du håret ditt:

Her er en liste over 5 viktige tips og triks for hvordan du gre hår riktig er som følger.

  • Når du begynner med å gre håret, må du sørge for at tangles er sortert først. Hvis du prøver å gre håret i hodebunnen med floker, vil du ikke bare miste mye hår, men også oppleve smerter og vanskeligheter.
  • Start alltid fra slutten. Skill håret fra midten og saml den ene siden med hånden. Med en børste eller kam begynner du lett å gre gjennom de nedre lagene. Ikke nøl med å bruke hånden din hvis de tøffe flokene ikke lytter til kammene.
  • Arbeid deg sakte opp til midten først etter at de nedre endene er sortert. Den siste delen er hodebunnen. Hvis du har håret skilt i midten, følger du hårlinjen og gre sidelengs.
  • Når du har gredd de to sidene ned, bruk en skillevegg for å dele håret til ønsket avskjed. Du kan til og med prøve flip -and -feie -metoden der håret kjemmes bakover for deretter å lage en passende skillevegg, frontlåsen og flikk til siden og feies. Dette gir et mer definert og volumfylt utseende.
  • Unngå alltid å kamme vått hår. Hvis du har vått hår og greing er nødvendig, følg de øvre reglene der du gre de nedre endene og gå opp. Ved våte hårfloker, bruk vannkraft for å løsne håret. Tørk den deretter før du gre.