Pune är ofta känt som Mumbais äldreboende och därför är skallighet vanligt bland män och kvinnor som bor i denna stad. Folket i Pune har inte mindre stil och följer trender som de som bor i Mumbai. Även om jag ibland orsakar den skallighet som orsakas är jag oåterkallelig och kan inte återställas oavsett olika metoder, men kirurgiska hårtransplantationer. Och om du vill vända håravfallsproblem och letar efter en klinik där du kan få hårtransplantation med slutna ögon och avslappnat sinne, läs den här artikeln då den belyser de bästa hårtransplantationsklinikerna i Pune.

hårtransplantationscenter i Pune

Hårtransplantationscenter i Pune:

Här är en lista över de 9 bästa hårtransplantationsklinikerna i Pune runt om i staden.

1. Dr Batra:

  • www.drbatras.com

Dr Batras klinik är spridd över nästan alla städer i Indien. Detta är en super specialitetskedja av kliniker som verkligen är mycket svårslagen. De har expertis inom homeopatiska behandlingar för hud och hår men de har också flyttat till nyare kirurgiska ingrepp, till exempel hårtransplantation. Detta är förmodligen en av de bästa hårtransplantationsklinikerna i Pune.

Kontaktuppgifter -Tomt nr -2, 1: a våningen, Akshay -komplexet, Pushpak Park, mittemot Sulzar Indien, Ovanför Fab -Indien, ITI -väg, Aundh Pune -411007, Maharashtra, Indien. Tel – 020 6601 2552

2. Adhi Indien:

  • www.besthairtransplant.com

Eftersom de har flera kedjor av butiker som är spridda över de större städerna i Indien, har Adhi -kedjan för kosmetisk behandling tagit en rejäl andel av skönhetsbehandlingar och kosmetisk kirurgi. Adhi -kliniken har uppnått stor framgång i Pune och andra städer genom att använda follikulär extraktionsmetod för hårtransplantation.

3. Skin City Indien:

  • www.skincityindia.com

Skin city India är kanske en av de största estetiska dermatologikedjorna som grundades av Dr. Niteen Dhepe. Med över 12 års erfarenhet har Skin city butiker och franchiseföretag spridda över 16 distrikt i Maharashtra inklusive Pune. Experterna använder metoden för extraktion av follikulär enhet för att få framgång inom hårtransplantation.

4. Naturliga hårtransplantationskliniker:

  • www.naturalhairtransplant.co.in

De naturliga hårtransplantationsklinikerna har också butiker på olika platser i landet, inklusive Pune. De har erfarenhet i åratal som har lett dem till framgångar inom kosmetisk kirurgi. Gå igenom deras officiella webbplats för att få ännu mer kunskap om deras behandling och andra detaljer.

5. Dezire Hair Transplant Clinic:

  • www.hair-transplant-pune.com

Denna klinik leds av Dr. Prashant Yadav som har en lång erfarenhet inom hårtransplantationskirurgi med höga framgångar och höga referenser. Han är väl insatt i olika metoder för hårtransplantation. Och det är bara rättvist att du dömer honom först efter att du har bokat ett möte för en upplevelse.

6. Richfeel Trichology Clinic:

  • www.richfeel.com

Richfeel -trikologikliniken är känd för innovation och spetskompetens. Experterna från Richfeel trikologiklinik utför hårtransplantationskirurgi med hjälp av follikulär extraktionsmetod som är säker för säkra och effektiva ingrepp.

hårtransplantationscentra i pune

7. Perfekta hårtransplantationer:

  • www.perfecthairtransplant.com

Den perfekta hårtransplantationen är en veteran när det gäller hårtransplantationer. Denna klinik är spridd över viktiga städer i Indien förutom Pune och har också vunnit en imponerande framgång. Denna klinik leds av Dr. Ruchi Shrivastava och Dr. Amitabh Shrivastava och är ett familjeägt företag.

8. Asia Institute of Hair Transplant:

Asia Institute of Hair Transplant är ett populärt centrum för hårtransplantationer i Pune med en erfarenhet på över 15 år. Denna konstklinik är välutrustad och är säker och effektiv, särskilt när det gäller hårtransplantationsprocedurer.

Adress – karve staty, nära AB natural’s glass, Kothrud, Karve Nagar, Pune – 411029, Maharashtra.

9. Dr Parag B. Sahasrabudhe:

  • www.hairtransplantpuneindia.com

Med experter från utvecklade länder som USA och Storbritannien som specialiserat sig på transplantation av follikulär enhet och extraktion av follikulär enhet, tvingar Dr. Parag att räkna med.

Du kommer att få den bästa behandlingen och vården under proffsen från dessa kliniker.