Med økende forurensning står flere og flere mennesker overfor vanskeligheter når det gjelder kropp, hud og hår. Dette legger til daglig arbeidsstress som gjør ting verre og fører til enda flere problemer. De høye interne og eksterne faktorene fører til hårbrudd og hårfall som en vanlig utfordring å håndtere. Det har vært ekstreme tilfeller der folk har opplevd skallethet på grunn av dette.

Varm oljemassasje for hårvekst

På den annen side er det forskjellige gaver som Moder Natur har gitt oss. Fra en stund har vi begynt å ignorere fordelene med disse gavene. For hår har vi begynt å ignorere fordelene olje har. Denne guiden nedenfor vil fortelle deg hvordan du trekker ut fordelene med olje for å stoppe hårfall og ha sunt hår.

Varm oljemassasje for hårvekst.

En god varm oljemassasje hjelper til med å forbedre blodsirkulasjonen til hårsekkene og hodebunnen. Dette hjelper til med riktig funksjon og bedre næring. Det gir også smøring til trådene som beskytter dem og reduserer skaden.

Varm oljemassasje for hårvekst

Fremgangsmåten og tipsene:

Det er en bestemt måte å håret oljes på for maksimal nytte for trådene. Sjekk hvordan:

1. Påføringen bør gjøres på en slik måte at det er riktig eksponering for hodebunnen. Hovedområdet som trenger fuktighet for sunne resultater er hårrøttene. Dette vil definitivt legge skjønnhet til trådene.

2. Varm oljen litt før påføring. Dette er langt mer fordelaktig enn vanlig olje.

3. Du kan enten bruke fingertuppene til å forsiktig påføre den varme oljen på hodebunnen og massere den eller ta en ren bomullsdott, dypp den i væsken og påfør. Uansett, sørg for at du ikke overdriver massasjen og ikke er grov, da det vil føre til hårbrudd som du ikke ønsker.

4. Gi det litt tid til hodebunnen kan absorbere fordelen med varm olje. Hvis du har begrenset tid, må du påføre den varme oljen 1-2 timer før du sjamponerer. Hvis ikke, så behold oljen i hodebunnen en natt. Dette vil gi hårrøttene tid til å ta maksimal næring fra oljen.

5. Pass på at du holder håret dekket med en dusjhette. Dette vil unngå støv eller smuss på håret og hodebunnen.

6. Bruk bare hårolje av god kvalitet for best resultat. Prøv også å kjøpe produkter som har 100 prosent naturlige ingredienser eller enkel kokosnøttolje vil gjøre.

Hvordan varme opp oljen?

Varm aldri oljen direkte på flammen, dette vil ødelegge ernæringsfordelene til væsken og vil ikke gi deg de resultatene du ønsker. På den annen side, ta en bolle med varmt vann, og tilsett en annen liten bolle med oljen i ca 5 minutter. Dette vil varme oljen perfekt og klar til bruk for en varm oljemassasje.

Oljer som kan brukes:

Det er bare noen spesifikke oljer som kan brukes til en varm oljemassasje på håret. Disse inkluderer følgende:

Oliven olje:

Olivenoljemassasje for hår

Dette er en av de beste oljene som har antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Det gir næring til håret og forbedrer hårveksten. Det er kjent å øke hårets styrke og elastisitet. For generell hodebunnshelse er dette perfekt olje.

Mandel olje:

Mandeloljemassasje for hår

Vitamin E i denne væsken er perfekt for hårstyrke, glans, tykkelse og lengde. Det gir også næring til hårstråene.

Kokosolje:

Kokosoljemassasje for hår

Kondisjonerings- og næringsegenskapene til denne væsken er uforlignelige. Det hjelper også med å rense hodebunnen og er perfekt for massasje med varm olje. Det er lett tilgjengelig og rimelig på lommen også.

Varm oljemassasje for hårvekst