Indiska kvinnor har generellt bra tjockt hår. Det är Guds gåva till kvinnan om hon är skyldig ett svart slätt hår. Någon kvinna tror på att ta hand om sina lokor hemma eller i salongen och det är det rätta. Beroende på hårtyp och krav där finns många produkter tillgängliga på den indiska marknaden och några viktiga nedan.

Bästa hårprodukter för indiskt hår

Hårprodukter för indiskt hår:

Här är en lista över 9 bästa hårvårdsprodukter för indiskt hår är följande.

1. Henna:

Henna -produkter för indiskt hår

Många kvinnor i Indien väljer att färga det tillfälligt med hjälp av naturliga blad från Henna. Detta ger ditt vita hår en brun nyans och ger näring åt det. Du kan använda den två gånger i månaden eller varje månad beroende på ditt personliga behov. Det finns många företag som säljer henna tillsammans med andra närande ingredienser som shikakai och amla.

2. Hårserum:

Hårserumprodukter för indiskt hår

Indiskt hår tenderar att bli krusigt efter tvätt och kvinnor med långt hår behöver använda lite serum för att jämna ut det. Detta ger också lite glans till lokarna utan någon form av extra ansträngning. Man kan applicera några droppar av något bra märkeserum på slutet på vått hår, torka dem normalt och borsta för hanterbar man.

3. Kokosolja:

kokosolja produkter för indiskt hår

Ja, indiska kvinnor älskar att olja håret och du kan göra det i några timmar innan schampo med kokosolja av god kvalitet. Kokosolja ger näring åt hårbotten och låter håret se bra ut hela dagen. Du kan också värma oljan före applicering, särskilt under vintersäsongen följt av en huvudmassage.

4. Anti-mjällschampo:

Shampoo hårprodukter för indiskt hår

På grund av det mest fuktiga klimatet i de flesta delar av Indien är mjäll ett vanligt problem i indiskt hår. anti -mjällschampo för att förhindra att håret faller och hårbotten blir för torr.

5. Hårton:

Hårtoniska hårprodukter för indiskt hår

Många kvinnor i Indien klagar över extremt hårfall och hår av låg kvalitet och det är därför det är viktigt att använda hår tonic behandling. Du kan förvänta dig att ha tjocka manar, som är mjuka och hanterbara. Dessa tonika har enkel applicering som man kan göra hemma och är oljig.

6. Hårbalsam:

hårbalsam Hårprodukter för indiskt hår

Förutom schampo måste håret konditioneras särskilt efter tvätten som gör håret torrt. De flesta märken har börjat sälja balsam för olika hårtyper. Man kan enkelt välja en produkt enligt budget och krav. Balsamet måste endast appliceras på rötterna och inte på hårbotten.

7. Proteinförpackningar:

Proteinhårsprodukter för indiskt hår

Vissa kvinnor i Indien föredrar bra volym hår och de använder proteinförpackningar för att stärka och främja hårväxt. Dessa förpackningar är gjorda med naturliga ingredienser. Detta är bland det enklaste att använda och billiga alternativet att ta hand om ditt hår jämfört med spa- och keratinbehandlingar som tillhandahålls av salonger.

8. Hårspray:

spray hårprodukter för indiskt hår

På grund av fuktigt klimat och mycket svettning kan man också bestämma sig för att använda hårspray efter någon form av styling. Detta gör att håret förblir fast och inte störs. Mjuk spray är vanligtvis mer användbart än de som gör håret väldigt stelt. Det används för fester och bröllop.

9. Hårfärger:

hårfärger Hårprodukter för indiskt hår

Det är vanligt att kvinnor gillar att färga eller markera håret för att få ett annorlunda och snyggt utseende. Beroende på kvinnans ansikte och ålder väljer de att antingen globalt ändra hårfärg eller markera dem med ränder av blond eller röd nyans.

Hår och hud kräver alltid särskild vård för att se bra och ung ut under hela ditt liv. Det bästa sättet att göra är att använda lämpliga produkter som är märkta och av hög kvalitet. Det är inte nödvändigt att du måste spendera orimligt för att hålla dina tårar släta och glänsande.