De åtte beste måtene å naturlig gjøre huden lysere i stedet for kjemisk hudblekende behandling

I dag kan du finne mange hudblekende produkter på markedet. Problemet er at mer enn halvparten av dem er laget av kjemikalier som også skader huden din. Men hvis du vil oppnå en lysere tone, kan du gjøre det ved å bruke naturlige hudtonende produkter. Og du kan oppnå noen få nyanser lysere uten de… Continue reading De åtte beste måtene å naturlig gjøre huden lysere i stedet for kjemisk hudblekende behandling

Published
Categorized as Hudpleie

Hvordan bli kvitt sprukne lepper? – Beste behandlinger

Du pakker inn ytterligere lag i vintermånedene, fordi vinteren bringer med seg sprekker, allergier, vitaminmangel, tørrhet og sprukne lepper. Sprukne lepper som ofte kalles sprukne lepper, er et symptom på vinteren som gjør leppene dine så skjøre ved ekspansjon i små flekker pluss sprekker. Spesielt hos kvinner er sprukne lepper en stor vinter skuffelse. Hvis… Continue reading Hvordan bli kvitt sprukne lepper? – Beste behandlinger

Published
Categorized as Hudpleie

10 fantastiske fordeler med kokosvann for huden din!

Kokosvann (nariyal pani på hindi) er en klar væske som finnes inne i kokosfrukten eller kokospalmen. Dette vannet har en søt og nøtteaktig smak og regnes som en forfriskende drink som inneholder lett fordøyelige karbohydrater og elektrolytter. Disse kokosnøttene vokser på store palmer kjent vitenskapelig som Cocos nucifera. Væsken inne i kokosfrukten dannes naturlig, som… Continue reading 10 fantastiske fordeler med kokosvann for huden din!

Published
Categorized as Hudpleie

15 hjemmelagde ansiktsvask du må prøve for alle hudtyper!

Gjør en vanlig såpe ansiktet ditt tørt og elastisk? Hva med å lage en personlig hjemmelaget ansiktsvask som dekker hudens unike behov? Det er riktig! Det er på tide å slippe kjemiske såper og bytte til naturlige rensemidler som du enkelt kan tilberede hjemme ved hjelp av enkle, dagligdagse ingredienser. Den beste delen- De er… Continue reading 15 hjemmelagde ansiktsvask du må prøve for alle hudtyper!

Published
Categorized as Hudpleie

10 enkle, men fantastiske fordeler med arganolje for hud og ansikt!

Arganolje, ofte kalt ‘flytende gull’, er et organisk produkt som utvinnes fra kjernene til arganfrukten. Denne arganfrukten finnes på argan -treet, som vokser nesten utelukkende i Sørvest -Marokko. Derfor kalles denne oljen også som marokkansk arganolje. Arganolje finnes hovedsakelig i to former: den spiselige arganoljen som ekstraheres fra de stekte argankjernene, og den andre er… Continue reading 10 enkle, men fantastiske fordeler med arganolje for hud og ansikt!

Published
Categorized as Hudpleie

10 fantastiske fordeler med mandelolje for huden din!

Mandel, som er kjent som kongen av nøtter, finnes hovedsakelig i land i Midtøsten. I dag har California blitt en av de største produsentene av mandler i verden på grunn av innholdet i den. Disse tørkede mandlene er kaldpresset med mindre varme for å trekke ut olje fra den. Vanligvis er kaldpressede oljer uraffinerte oljer… Continue reading 10 fantastiske fordeler med mandelolje for huden din!

Published
Categorized as Hudpleie

10 lite kjente, men fantastiske fordeler med vitamin C for huden din!

Vitamin C i medisinsk terminologi kalles askorbinsyre eller askorbat, eller L-askorbinsyre (kjemisk formel C6H8O6) er et essensielt næringsstoff som holder kroppen og immunsystemet i funksjon. C -vitamin hjelper syntesen av kollagen i kroppen. Det hjelper i sårheling, reparasjon og vedlikehold av bein, tenner, brusk og vev. Det er også en av de beste antioksidanter som… Continue reading 10 lite kjente, men fantastiske fordeler med vitamin C for huden din!

Published
Categorized as Hudpleie

9 Beste naturlige essensielle oljer for å redusere cellulitthud

Cellulitt er en fettinnskudd under hudlagene som stuper ut av vev og har gropete, klumpete utseende. Denne formasjonen betyr tydelig at kroppen er påvirket av inflammatoriske tilstander og krever rensing og avgiftning. Det blir observert at overvektige mennesker blir påvirket av cellulitter, men det er også andre årsaker som genetikk, medisiner, feil sirkulasjon, muskeltap, usunt… Continue reading 9 Beste naturlige essensielle oljer for å redusere cellulitthud

Published
Categorized as Hudpleie