Koker, mest kjent som varmekoker, plager oss hver gang, en gang imellom, og ikke mange av oss vet de virkelige årsakene og behandlingene for det samme. Koker er medisinsk kategorisert som lokalisert hudinfeksjon som starter som røde flekker som ser ut som hevede klumper på huden. Langsomt blir kjernen hardere med dannelse og opphopning av pus i den røde flekken, noe som gjør at det koker.

Hjemmemedisiner for behandling av varmekoker på huden

Årsaker til byller:

Selv om byller er kategorisert som en infeksjon, er de fleste byllene egentlig ikke smittebaserte, de utvikler seg faktisk på grunn av overdreven varme i kroppen som dukker opp og forårsaker smertefulle byller. Noen koker oppstår på grunn av overdreven forbruk av varmegenererende matvarer som mango eller jackfrukt eller trommestikker etc., mens noen byller er smittsomme i naturen med bakterievekst. Det kan være mange årsaker forbundet med forekomst av hudkoker, men rotårsaken er dannelsen av ekstra hvite blodlegemer i kroppen som samler seg på et punkt på huden som danner byller.

Hvor dukker de ofte opp?

Varmekoker eller hudkoker vises ofte på følsomme steder i kroppen eller i flere varmegenererende områder som rumpe, underarms, rygg, ben eller hodebunn der det produseres mer svette.

Det skyldes svette eller varme inne i kroppen forårsaket av ekstern temperaturstigning eller på grunn av overdreven inntak av varme matvarer, det oppstår varmekoker.

Selv om noen varmekoker trenger medisinsk inngrep, kan de fleste varmekoker når de identifiseres i de første stadiene, bli kurert med de beste hjemmemedisinene. Her har vi samlet den mest lovende varmekokebehandlingshjemmelisten for å gi deg en rask løsning for alle typer hudkoker.

10 beste hjemmemedisiner for varmekoker hud:

1. Neem Lim inn:

Neem som har naturlige medisinske egenskaper, brukes til å behandle mange sykdommer, og varmekoker kan også behandles! Indian Lilac som det er kjent, neem har antiseptiske og antibakterielle egenskaper som hjelper til med riktig behandling av byller uten mye innsats.

Forberedelsesinstruksjoner:

 • Plukk noen neemblader
 • Vask dem rent og lag en pasta ut av det.

En annen metode er å lage neem -løsning

 • Ta noen rent vasket neemblader
 • Legg dem i et kar med kokende vann
 • Vent til løsningen er redusert til 1/3. La den avkjøles og bruk den deretter.

Retningslinjer for bruk:

Neem lim

 • Påfør neempastaen på kokene og la den stå til den blir tørr og forsvinner.
 • Fortsett å gjøre det til koket begynner å tørke.

Neem Solution

 • Ta neem -løsningen og skyll ofte de berørte områdene med den.

Bivirkninger:

Neem har de beste medisinske egenskapene, og det er ingen måte at dette kan forårsake bivirkninger.

2. Tea Tree Oil:

Tea tree olje er en essensiell olje som naturlig har høye nivåer av antibakterielle, antiseptiske og soppdrepende egenskaper og er perfekt for enhver form for infeksjon på huden, inkludert byller. Tea tree olje er kjent for sin behagelige duft og brukes i forberedelsen av mange urtepleieprodukter. Dette kan effektivt kurere varmekoker og blemmer.

Forberedelsesinstruksjoner:

Tea tree olje er lett tilgjengelig i små flasker. Selv om det er litt høyere pris, er det verdt et kjøp! Husk å velge en ren form for tea tree olje.

Retningslinjer for bruk:

Ta en ren bomullsdott, dypp den i tea tree -oljen og dupp deretter bomullsdott på kokene direkte.

Gjenta 4-5 ganger daglig til varmen koker avtar.

Bivirkninger:

Tea tree olje er et naturlig ekstrakt av tea tree og har ingen relative bivirkninger med mindre oljeflasken du velger har andre kombinasjoner. Så velg med omhu!

3. løk:

Løk som gir smak til matoppskrifter er også kjent for sin medisinske verdi. Med rike antioksidanter og andre helseberikende verdier, er løk en eksepsjonell grønnsak.De antiseptiske egenskapene i løk gjør underverker på huden og kurerer huden effektivt..

Forberedelsesinstruksjoner:

 • Skrell en mellomstor løk og vask den.
 • Skjær i to.
 • Dekk løken med et rent og tynt stoff.

Retningslinjer for bruk:

 • Legg stoffet dekket løk på skinnet koker direkte i 3-4 ganger på en dag
 • Gjenta til tiden varmen koker er helt borte.

Bivirkninger:

 • Siden løk er sur i naturen, kan det forårsake en brennende følelse ved varmekoking. Men dette kan ikke betraktes som en bivirkning. Det er en del av helbredelsen.

4. Epsom Bath Salt:

Epsom salt antas å ha makt til å fjerne all negativitet og oppdatere energiene. Epsom salt regnes som det naturlige middelet for mange sykdommer, spesielt hudrelaterte som varmekoker.

Forberedelsesinstruksjoner:

 • Forbered en bløtlegging fra vann og Epsom -salter. Dette bør brukes for en god suge de neste 15-20 minuttene.
 • Du kan trekke i et badekar fylt med varmt vann og epsom salt hver dag for å bli kvitt plager. Det være seg kroppssmerter, utslett eller varmekoker, Epsom salt gjør en god jobb med å hjelpe deg.

Retningslinjer for bruk:

Du kan trekke i et badekar fylt med varmt vann og epsom salt hver dag for å bli kvitt plager. Det være seg kroppssmerter, utslett eller varmekoker, Epsom salt gjør en god jobb med å hjelpe deg.

Hvis du ikke har tålmodighet og tid til å suge i et badekar, bare la området der byllen dukket opp bli dekket med suge.

Bivirkninger:

Det er ingen mulige effekter av dette middelet.

5. Gurkemeie:

Den antiinflammatoriske og antibakterielle egenskapen til gurkemeie sammen med fordelene ved blodrensing vil drive koker bort på kort tid.

Forberedelsesinstruksjoner:

 • Ta et glass varm melk og tilsett en halv teskje gurkemeie.
 • Eller bare ta en klype ren gurkemeie og tilsett noen dråper olje eller honning eller med fersk ingefær for å lage en tykk pasta.

Retningslinjer for bruk:

 • Ta et glass melk hver kveld som er blandet med litt gurkemeie. Dette hjelper til med å behandle huden din koker effektivt.
 • Ellers bruk pastaen på kok hver dag til de forsvinner. Hold pakningen dekket for best resultat.

Bivirkninger:

Det er ingen mulige bivirkninger av dette middelet.

6. Hvitløk:

Hvitløk, som har en skarp lukt og sterk smak, er faktisk en veldig god helseforsterker. Bortsett fra å være en fantastisk ingrediens for å forbedre hjerte og lever, er hvitløk ekstremt effektiv i behandling av varmekoker.

Forberedelsesinstruksjoner:

Ta et par skrellede hvitløksfedd, vask og lag en pasta av dem. Varmen i hvitløk vil åpne varmekoket og frigjøre all pusen som dannes inne og dermed kurere hudkoker effektivt.

Retningslinjer for bruk:

Påfør hvitløkspastaen på kokene to ganger om dagen og se dem forsvinne.

Bivirkninger:

Det er ingen mulige bivirkninger av dette middelet.

7. Maismel:

Maismel er et naturlig absorberende middel og fungerer utmerket ved herding av varmekoker. Maismel er naturligvis veldig klebrig og absorberende i naturen. Derfor brukes dette som et kokemiddelhjem.

Forberedelsesinstruksjoner:

Kok opp en halv kopp vann og tilsett maismel for å lage en tykk masse. Avkjøl det.

Retningslinjer for bruk:

 • Ta den avkjølte maismelpastaen og fordel den jevnt på byllene.
 • Dekk området med en klut.
 • Gjør det 2-3 ganger om dagen for effektive resultater.

Bivirkninger:

Siden det er en naturlig matingrediens, vil det ikke ha noen bivirkninger.

8. Varm komprimering:

En god måte å behandle byller på hjemmehjelp er å påføre en vaskeklut på den som dyppes i varmt vann. Du kan tilsette litt salt i vannet for mer fordel.

Forberedelsesinstruksjoner:

 • Ta en generøs mengde vann i et mellomstort kar og varm det.
 • Når vannet varmes opp, slår du av flammen og overfører vannet til en annen bolle
 • Tilsett salt i vannet og ha en frisk klut tilgjengelig.

Retningslinjer for bruk:

 • For best resultat, dypp den friske kluten i det varme saltvannet og bruk den som en varm kompress på koket.
 • Dette bør gjøres i 10 minutter på en økt
 • Gjenta minst 6 ganger om dagen for rask lindring.

Bivirkninger:

Vann og salt har ingen bivirkninger. Sørg imidlertid for å dyppe fingeren for å sjekke varmen i vannet. Noen ganger når vannet er veldig varmt, kan det brenne huden.

9. Kumminfrø:

Spidskommen som er best brukt som krydder og også for fordøyelsesproblemer, er også fantastisk til å kurere hudkoker. Som et naturlig kjølemiddel, hjelper spidskommen med å kjøle varmen og tørker dem raskt.

Forberedelsesinstruksjoner:

 • Ta en spiseskje med spisskummenfrø og suge dem i en kopp vann.
 • Når de er myke og fine, maler du dem til en fin tykk pasta.

Retningslinjer for bruk:

 • Påfør spidskommen i pastaen som en pakke og la den tørke.
 • Gjenta til varmen koker forsvinner.

Bivirkninger:

Kumminfrø har ingen bivirkninger på huden.

Raske valg:

Hvis du ofte lider av smertefulle varmekoker hvor som helst rundt underarmen, bena, hodebunnen, baken, brystene, ryggen eller på lårområdet som er de mest følsomme plassene, er det noen raske tips du kan velge og følge for å drive bort varmekoker. og også forhindre smertefull hudkoker.

 • Bitter Gourd: Denne grønnsaken som er ekstremt bitter i smaken, men nyter smaksløkene når den tilberedes på riktig måte, har faktisk antibakterielle egenskaper. Lag saften av friske bitre guards, press inn en rikelig mengde sitronsaft for å balansere den bitre smaken og ta den hver dag for å rense kroppen din og forhindre varmekoker.
 • Eddik: Eddik som en utmerket smakforsterker også er et fantastisk rensemiddel. Ikke bare det, eddik har makt til eksepsjonelt å arbeide med varmekoker og få dem til å sprette av. Bløtlegg en bomullsdott eller et brunt papir i eddik og legg det på varmekoker. Bandasje den og la den stå. Når du åpner bandasjen etter noen timer, vil du se at koket tørker og dukker av.

Nå som du har laget listen over kokemedisiner, må du bare bruke disse og gå smertefritt når det gjelder varmekoker. Hvis du fant denne artikkelen informativ, kan du kommentere nedenfor med tankene dine.