Hva er hvite flekker og flekker på huden:

Hvite flekker på huden er også kjent som vitiligo og er et av befolkningens mest kjente problemer. Det er forskjellige kroppsdeler der dette problemet kan være frøet fra hendene til føttene, munnen, bena, ansiktet, leppene og til og med øynene. En av hovedårsakene er mangel på melanin i huden som fører til misfarging. Imidlertid kan feilfunksjonen til melanincellene være en av årsakene til vitamin B12 -mangel, autoimmune sykdommer og til og med stress. Alternativet er tilgjengelig selv i hjemmemedisiner når det gjelder behandlingen.

hvordan bli kvitt hvite flekker på huden

Naturlige midler for hvite flekker og flekker:

Guiden nedenfor har 24 ideelle behandlinger for hjemmemedisiner for hvite flekker og flekker på huden som kan brukes daglig til problemet reduseres eller avtar helt.

1. Gurkemeie:

Hvite flekker og flekker på huden for gurkemeie

 • Bland litt gurkemeie med sennepsolje og lag en pasta ut av det.
 • Dette bør påføres de hvite flekkene og flekkene som vil hjelpe til med å styrke immunsystemet godt.
 • Dette bør gjøres to ganger om dagen i minst et år for å få en permanent løsning på problemet.
 • Gurkemeie kan også blandes med neemblader og påføres som en pasta for de samme resultatene.

2. Ingefærbehandling for hvite flekker og flekker:

Hvite flekker og flekker på huden for ingefær

Å ta ingefærjuice hver dag bidrar til å forbedre blodstrømmen og kan hjelpe med å kurere hvite flekker og flekker.

 • Det kan også blandes med sitronsaft og vann og tas to ganger om dagen.
 • Ellers kan ingefærpasta påføres det berørte området for resultatene.

3. reddikfrø:

Hvite flekker og flekker på huden for reddik

 • Omtrent en håndfull reddikfrø kan males godt for å lage et grovt pulver.
 • Bruk litt eddik for å gjøre dette til en jevn masse.
 • Påfør dette på de hvite flekkene i omtrent 30 minutter og vask det av med lunkent vann.
 • Reddikblad kan også brukes i stedet for reddikfrø for de samme resultatene.

4. Eplecidereddik:

Eplecidereddik

Sopp og bakterier på de hvite flekkene og flekkene kan lett ødelegges ved hjelp av eplecidereddik.

 • Fortynn litt av det med vann og påfør Mitton regelmessig på de hvite flekkene og hudflekkene.
 • Etter dette i en måned vil du begynne å endre hudfarge og få problemet til å forsvinne.

5. Fig:

Hvite flekker og flekker på huden for fiken

Fiken er kjent for å rense blodet samt forbedre sirkulasjonen godt. Å ha råfiken i 1-2 måneder daglig er alt du trenger å gjøre for et hjemmemedisin for å bli kvitt hvite flekker og flekker. Pulver av tørre fiken kan også påføres området.

6. Kåljuice:Hvite flekker og flekker på huden for kåljuice

 • Hent litt juice ut av kålen og legg den på de hvite flekkene og flekkene i ca 15 minutter.
 • En skylling med varmt vann bør følge dette.
 • Følg denne ideen daglig for å begynne å få synlige resultater om et par uker.

7. Bruk solkrembehandling for hvite flekker og flekker:

Hvite flekker og flekker på huden for solkrem

Solens UV -stråler er en av hovedårsakene til hvite flekker. Det beste som gjøres her er å bruke en solkrem med godt SPF -innhold før du flytter ut av huset. Sammen med å bli kvitt problemet, vil dette også fremme forebygging.

8. Honningbruk:

Hvite flekker og flekker på huden for honning

De antibakterielle egenskapene, sammen med de helbredende egenskapene til honning, kan være nyttig for å kurere de hvite flekkene og flekkene i huden. Man må bruke honningen en stund på huden og la den bli absorbert. Dette bør vaskes godt med lunkent vann for å få resultatene – dette er en av de beste hjemmemedisinene for behandling av hvite flekker og flekker på huden.

9. Kobberfordeler:

Hvite flekker og flekker på huden for kobber

Drikkevann fra kobberkar er den beste måten å bruke fordelene med dette metallet på hvite flekker og hudflekker for behandlingen. Du kan alltid holde vannet i beholderen en hel natt. Dette bør tas på tom mage om morgenen for behandling.

10. Papaya fjerner hvite flekker og flekker:

Hvite flekker og flekker på huden for Papaya

Innholdet i en moden papaya frukt hjelper deg med å få tilbake det riktige melanininnholdet i huden din. For dette må du kutte papaya i flere biter og gni de hvite flekkene på kroppen din. La huden din tørke naturlig, og gni deretter bitene igjen. Følg dette hver dag. Sammen med dette kan du også drikke moden papayajuice for å reparere hvite flekker på huden.

11. Indiske stikkelsbær eller Amla:

Hvite flekker og flekker på huden for Amla

Disse er også kjent som gåsefrukter og brukes dermed i mange deler av verden for å behandle hvite flekker på huden. Vitamin C og annet innhold i denne frukten av ugressfamilien hjelper til med å reparere hudproblemer. Du må trekke ut litt juice fra gåsebladene, bruke denne juicen på de hvite flekkene og gjenta teknikken som den forrige.

12. Stress:

Hvite flekker og flekker på huden for stress

Det ville hjelpe hvis du ble kvitt stress som en behandling med hvit flekk. Hvite flekker og flekker på huden er også genealogiske lidelser som blir forsterket på grunn av for mye stress og tretthet. Dette må bringes ned ved hjelp av mye yoga og en veldig riktig livsstil. Dette betyr at du må puste mye frisk luft og spise mange grønne grønnsaker.

13. Kom deg vekk fra tatoveringer:

Hvite flekker og flekker på huden for å komme vekk fra tatoveringer

Tatoveringer er en måte å sette blekk i hudens dermislag, og disse er en grunn til å forsterke hvite flekker på hudsykdom. Av denne grunn bør du komme vekk fra ytterligere tatoveringer og slike prikk- og maleraktiviteter på huden. Disse er ekstremt skadelige hvis du allerede merker vitiligo -problemer.

14. Neem Leaves -behandling for hvite flekker og flekker på huden:

Hvite flekker og flekker på huden for Neem -blader

Også kjent som margosa, dette er gode måter å redusere hudpigmentering og hvite flekker på huden. Du må ta noen neemblader og deretter lage en myk og fin pasta ut av disse og nå blande en mengde honning til denne pastaen. Når du er ferdig, kan du konsumere denne blandingen minst 3-4 ganger hver dag i en hel måned.

15. Basilikum:

Hvite flekker og flekker på huden for basilikum

Kombinasjonen av basilikum og lime fungerer som underverk og magi for hvite flekker på huden, og regelmessig bruk av dette middelet i omtrent seks måneder kan faktisk være en perfekt løsning for problemet ditt. For å lage løsningen trenger du noen basilikumblader og kalkskiver. Trekk ut saften fra begge deler, bland dem godt og påfør nå på de hvite flekkene og flekkene 3-4 ganger om dagen.

16. reddik og eddik:

Hvite flekker og flekker på huden for eddik

Kombinasjonen av reddik og eddikfrø er et fantastisk par for behandling av flekker på huden eller enkel vitiligo. For dette må du få noen reddikfrø og suge dem i en bolle full av vanlig hvit eddik hele natten. Neste morgen må du påføre hele løsningen på de hvite flekkene på huden og behandle dem.

17. Valnøtter:

Hvite flekker og flekker på huden for valnøtter

Du er allerede kjent for å være utmerket hud eksfolierende; Du kan bruke dette selv for hvite flekker på huden. For dette kan du enten ta et par valnøtter og lage et pulver hjemme eller få noe ferdig valnøttpulver. Lag nå en god og glatt pasta med vann og påfør den på kroppens hvite flekker 3-4 ganger om dagen i et par måneder.

18. Granateplebehandling for hvite flekker og flekker:

Hvite flekker og flekker på huden for granateple

For dette middelet trenger du både granateplefrukter og bladene. Først av alt må du tørke bladene og lage et pulver. Etter dette trenger du også litt ferskt granateplepulver som vanligvis er tilgjengelig på markedet. Bland nå begge med rent vann, og så kan du drikke dette omtrent to ganger hver dag i et par måneder for noen flotte resultater.

19. Lema Minor:

Hvite flekker og flekker på huden for Lema Minor

Dette er også kjent som villand, d og du vil vanligvis finne dette ugresset i vannforekomster som lokale dammer og innsjøer. Det ville hjelpe hvis du brukte dem riktig for å få magiske resultater for Vitiligo. For dette må du plukke opp ugresset og deretter enten blande det med vann og drikke dem eller gi det kokende vann og drikke det som te.

20. Sinkmat:

Hvite flekker og flekker på huden for sinkmat

Sinkinnholdet her er veldig bra for kroppen, spesielt for huden og eventuelle hudrelaterte problemer. Dette er en måte å få gode resultater på flekkene på huden. Du må innlemme gode mengder sinkingredienser i din daglige matsyklus og deretter se hvor gode resultatene blir for deg.

21. Vitamin C:

Hvite flekker og flekker på huden for vitamin C

Eksperter og leger har en utbredt oppfatning om frukt som er rike på vitamin C. De foreslår at mennesker som lider av problemer med Vitiligo spiser vitamin C-rik frukt så mye de kan. Dette inkluderer frukt som er vanlig tilgjengelig som lime, sitroner, appelsiner, amla og lignende. Du kan også trekke ut juice fra disse fruktene og bruke dem på de hvite flekkene.

22. Hvitløksbehandling for hvite flekker og flekker:

Hvite flekker og flekker på huden for hvitløk

Siden soppdannelse er en stor årsak til Vitiligo, høres hvitløk ut som et fantastisk middel for dette. Hvitløk er også et antibakterielt middel og har et visst innhold som hjelper til med å behandle hudproblemer. Du kan ta litt mer hvitløk i ditt vanlige kosthold og ikke mer enn det.

23. Bær:

Hvite flekker og flekker på huden for bær

Alle slags bær fra fruktfamilien er perfekte for de hvite flekkete problemene og bli kvitt dem. Spis bær så mye du kan og spis fersk juice av disse. Du kan også trekke ut fersk juice fra tyttebær, jordbær, bringebær, blåbær og resten og påføre direkte på lappene.

24. Havrebehandling for hvite flekker og flekker:

Hvite flekker og flekker på huden for havre

Dette er også fantastiske ingredienser for å bli kvitt vitiligo -problemene som får deg til å føle deg dårlig og flau til tider. Havre kan konsumeres i hvilken som helst form, og det er kjent at de ikke mister godheten i alle fall. Du kan også lage fine havrepulver og nå blande med vann og påføre på huden.

hvite flekker på huden

De hvite flekkene på huden, også kjent som Vitiligo, er veldig sta og beveger seg ikke så lett unna. Eksperter og leger håper at ved bruk av disse nevnte rettsmidler vil du få nødvendig hjelp.