Har huden din flekker? Vil du bli kvitt dem? Flekkene er hudfeil som akne-merker, pigmenteringsmerker pluss mørke flekker. Flekker er klassisk kilde av oljetette porer pluss trykk. Det er mange måter du kan få full frigjøring fra flekkene.

Disse er vanligvis forårsaket av hormonelle endringer, ellers er miljøfaktorer som er kontakt med kjæledyrhår, skitt forandrer seg ellers i været eller fuktighet. Likevel er det mange naturlige måter du kan fjerne flekker på, enten du bare har sporadiske utbrudd, ellers er det vanligvis utsatt for flekker.

Hvordan bli kvitt flekker naturlig

Slik fjerner du flekker:

Vi kommer til å lære om de beste løsningene for å kvitte seg med flekker naturlig, noe som er veldig nyttig for å fjerne flekker og er lett å følge også.

1. Daglig hudpleie:

Rengjør ansiktet ditt regelmessig med et mildt rengjøringsmiddel som er bra for å løse hudproblemer som for mye olje, tørrhet, hudormer pluss hvite hoder. Unngå å bruke harde skrubber ettersom de får verre kviser.

2. Curd kan bli kvitt flekker:

Curd inneholder noen fantastiske som hjelper til med å eliminere urenheter fra huden pluss at det også slapper av hudtonen. Curd er den beste behandlingen for å bli fri for svarte flekker pluss akne arr fra huden din. For overlegne resultater kan du inkludere eggehviter i ostemasse for å gjøre huden myk og myk. Alt du trenger å gjøre er å smøre ostemasse til de overdrevne områdene i ansiktet ditt og la det stå på i omtrent 25 minutter. Acidophilus er en fin makrobiotika som er bestanddel i ostemasse som er veldig ressurssterk for å tenere huden.

3. Orange Peel Plus Almond Scrub:

Appelsinskall sammen med mandelskrubbe er en hjemmemedisin som brukes regelmessig for fet, flekkutsatt hud. For å lage et appelsinskall pluss mandelskrubbe, legg en åttende kopp appelsinskall pluss en åttende krus hele mandler i en blender, ellers kan kjøkkenmaskin og kotelett vente på at blandingen har sand.

  • Fukt huden med kaldt vann, og skrubb skurtreskeren forsiktig på huden i 30 sekunder over vasken eller ellers i badekaret før du dusjer.
  • Rengjør huden med kaldt, friskt vann for å eliminere overflødig appelsinskall pluss mandelskrubbe.

4. Ice Compress:

Ta et stykke isbit og dekk det til i en ren vaskeklut. Legg den innpakkede isbiten på hudflekkene i omtrent fem minutter. Denne treningen vil avkjøle hudplettene pluss redusere betennelse. Bruk denne metoden så snart du ser at en flekk ser ut til å kvitte seg med rødhet og hevelse.

5. Agurk pluss sitronsaft:

Kollider en agurk og fjern saften fra den. Bland saften av agurk med sitronsaft pluss melk. Lag en fin blanding av disse ingrediensene. Smør deretter kombinasjonen på ansiktet ditt og la den stå i 25 minutter, og skyll deretter ansiktet med rent og vanlig vann. Å utføre dette daglig vil tilby deg hud uten flekker.

6. Smear Scar Lightening Cream:

Kjøp en god hudkrem, ellers serum av peptider og andre naturlige ekstrakter som vil forsvinne flekker pluss andre hudproblemer. Sett det ofte to ganger om dagen for å helbrede problemet ditt i løpet av noen uker.

7. Calamine Lotion kan bli kvitt flekker:

Masser forsiktig calamine lotion på ansiktet ditt ellers der huden flekker er. Denne kalaminlotion hjelper til med fascinerende overflødig olje fra huden og resulterer derfor i å fjerne hudflekker og telle ansiktsfeil. Påfør calamine lotion så regelmessig som nødvendig.

8. Aloe Vera:

Aloe Vera -settet er en tidstestet medisin for å bli kvitt hudflekker i ansiktet pluss andre områder. Du kan inkludere 3-4 vitamin E-kapsler i Aloe Vera Gel for å bygge dette middelet ekstra vellykket for å eliminere hudflekker, telle ansiktsfeil.

9. Sandeltrepasta:

Kombiner sandeltrepasta med litt rosevann pluss glyserin. Plasser flekker på huden på ansiktet ellers der de er. Sandeltre er en førsteklasses hjemmemedisin for å holde huden klar, flekkfri og uten akne. Det er en av de beste hjemmemedisinene for å fjerne flekker.

10. Unngå kontakt med mye sol:

Solstråler irriterer akne og kan forårsake flekker. For å lindre skader fra solen, legg en god solkrem med minst SPF 15 på dine bare hudområder når du går ut i solen.

11. Hold et sunt kosthold:

Mat som er rik på vitamin A, B, C og E kan skape huden sunn og glødende. Vitamin A vil synliggjøre rynker pluss fine linjer fra ansiktet, mens vitamin E vil dempe å bygge det mykt. Vitamin B pluss C vil mate hudceller, bygge kollagen pluss gjøre hudfargen lysere.

12. Honning ansiktsmaske:

Har du noen gang prøvd hvordan du kan bli kvitt flekker naturlig gjennom honningmaske. Det brukes til å ødelegge bakteriene og tilbyr fuktighet som gjør huden sunn og myk. Fordi honning er antiseptisk, vil det hjelpe deg med å kvitte deg med hudinfeksjoner pluss feil. Smør honning på huden din og la den tørke. Rengjør det nå med kaldt vann og gjenta det tre ganger i uken. Du kan putte i limejuice til honning også deretter bruke den for å gjøre ansiktsmasken ekstra effektiv og sterk.

13. Dampe ansiktet ditt:

Damping av ansiktet hjelper til med å låse opp hudporene og fjerne de ekstra oljene fra hudens porer. Den beste måten å gjøre det på er å legge varmt vann i en bolle og lage damppass til huden din. Denne handlingen er ekstremt nyttig for å fjerne urenheter pluss å balansere melanin i huden. Å utføre dampende hver dag gir deg en strålende og strålende hud uten flekker.

14. Laserbehandling:

Denne handlingen er ekstremt akseptert nå dager. På denne måten sletter laserpulser melaninfyllingen fra ansiktet ditt som forårsaker mørke flekker. Området ved pigment absorberer lyset pluss melanin oppnår fordampning pluss knuser av laserne. Dette er en av de beste løsningene for å fjerne flekker.

15. Potet hjelper til med å fjerne flekker:

Masser potet på huden din for å redusere pigmenteringsmerker. Ellers kan du smøre potetsaft på flekkene i ansiktet ditt, ellers uansett hvor de er for å lette pigmenteringsmerkene.

16. Kjemisk peeling:

Denne skjønnhetshandlingen brukes mens normal kosmetikk pluss kremer ikke lysner dine mørke flekker. Den kjemiske peeling fjerner det øverste laget av huden din. Peeling omslutter syrer i stor konsentrasjon.

17. Tomatsaft kan fjerne flekker:

Smør tomatjuice til hudpigmenteringsmerker, en vanlig medisin for å fjerne hudflekker fra ansiktet ditt pluss andre steder.

18. Få en kortisoninjeksjon:

Hudlegen din kan sette inn kortison i et merke som vil redusere hevelse på en dag. På den annen side blir dette klassisk sett sett på som en siste utvei for når huden din ikke reagerer på ekstra behandlinger.

19. Eplecidereddik:

Overfloden av alfa -hydroksysyrer hjelper med å lette mørke ringer og flekker på huden. Det hjelper også med å åpne tilstoppede porer, gjør huden mindre fet og balanserer hudens pH. Det bidrar også til å redusere den plutselige dannelsen av akne, takket være dens antiinflammatoriske egenskaper. Den kan brukes ved å blande eplecidereddik og vann i forholdet 3: 1, og ved å dyppe løsningen på huden med en bomullsdott.

20. Fullers jord:

Bedre kjent som “multani mitti” på hindi, er en virkelig effektiv metode for å fjerne flekker fra huden naturlig. Det brukes også til å eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Det hjelper med å lette hudtonen og absorbere fjerne ekstra olje fra huden. En blanding av rosenvann, agurkjuice, sitronsaft og grønn te sammen med fyllers jord når det påføres huden en eller to ganger i uken, gir svært ønskelige resultater.

21. Jordbær:

Antioksidantene og næringsstoffene i jordbær fungerer som naturlige flekkfjerner. De hjelper til med å opprettholde klar hud. Tilstedeværelsen av forskjellige syrer og vitamin C gjør den til en utmerket eksfolier av død hud. Det letter arr på huden og reduserer også dannelse av akne på huden. En blanding av jordbær, yoghurt og organisk honning og havregryn brukes. Denne prosessen hjelper også med å åpne tilstoppede hudporer.

22. Bananskall:

Den antiinflammatoriske karakteren av bananskallet reduserer rødhet og alvorlighetsgrad av kviser. Mengden kalium og antioksidanter bidrar til å holde huden frisk. Innsiden av bananskallet skal gni på det skadede området i huden sakte i 5-10 minutter for å bli kvitt flekkene.

23. Papaya:

Vet du ikke hvordan du kan bli kvitt flekker ved å bruke papaya? Papaya kraftige eksfolierende natur hjelper til med å fjerne døde hudceller og forynger tørr hud. Disse egenskapene til papaya gjør det til et ekstremt kraftig middel for å bekjempe akne. Det hjelper også med å tette hudporene. Mosede grønne papaya når de påføres ansiktet i rundt 15 minutter, kan hjelpe en til å bli kvitt flekker veldig raskt.

24. Hybenfrøolje:

Rødhet av flekker kan gi et virkelig uønsket utseende, og det er også smertefullt. Hybenfrøolje er ekstremt effektiv for å bekjempe rødhet. Påføringen på huden i lave doser i kvart til en halv time hver dag, og deretter vask av huden med kaldt vann kan gjøre underverker i jakten på å fjerne flekker.

25. Gulrøtter:

Den store tilstedeværelsen av vitamin A i gulrøtter og andre nyttige antioksidanter gjør den til en fantastisk bekjemper for mange hudproblemer og dermed opprettholde en god helse på huden. Påføring av moset gulrotpasta på hudflekker eller bruk av gulrotjuice regelmessig er et ekstremt fruktbart middel mot skavanker.

Disse rett og slett fantastiske rettsmidler for flekker vil garantert gi deg stor lettelse. Prøv dem, og du vil aldri klage på flekker igjen.