Hur bli av med nariga läppar? – Bästa behandlingar

Du packar upp i ytterligare lager under vintermånaderna, eftersom vintern för med sig sprickor, allergier, vitaminbrist, torrhet och nariga läppar. Spruckna läppar som ofta kallas spruckna läppar är ett symtom på vintern som gör dina läppar så sköra genom expansion i små splittringar plus sprickor. Speciellt hos kvinnor är nariga läppar en stor vinterbesvikelse. Om… Continue reading Hur bli av med nariga läppar? – Bästa behandlingar

Published
Categorized as Hudvård

De åtta bästa sätten att naturligt lätta din hud istället för kemisk hudblekning

Numera kan du hitta många hudblekningsprodukter på marknaden. Problemet är att mer än hälften av dem är gjorda med kemikalier som också skadar din hud. Men om du vill uppnå en blekare ton kan du göra det med naturliga hudljusprodukter. Och du kan uppnå några nyanser ljusare utan de hårda biverkningarna som följer med kemiska… Continue reading De åtta bästa sätten att naturligt lätta din hud istället för kemisk hudblekning

Published
Categorized as Hudvård

10 fantastiska fördelar med kokosvatten för din hud!

Kokosvatten (nariyal pani på hindi) är en klar vätska som finns inuti kokosfrukten eller kokospalmen. Detta vatten har en söt och nötaktig smak och anses vara en uppfriskande drink som innehåller lättsmälta kolhydrater och elektrolyter. Dessa kokosnötter växer på stora palmer som vetenskapligt kallas Cocos nucifera. Vätskan inuti kokosfrukten bildas naturligt, vilket innehåller 94% vatten… Continue reading 10 fantastiska fördelar med kokosvatten för din hud!

Published
Categorized as Hudvård

15 måste-prova hemmagjorda ansiktstvättar för varje hudtyp!

Gör en vanlig tvål att ditt ansikte känns torrt och stretchigt? Vad sägs om att skapa en personlig hemgjord ansiktsrengöring som tillgodoser din huds unika behov? Det är rätt! Det är dags att släppa tvål med kemikalier och byta till naturliga rengöringsmedel som du enkelt kan förbereda hemma med enkla, vardagliga ingredienser. Den bästa delen-… Continue reading 15 måste-prova hemmagjorda ansiktstvättar för varje hudtyp!

Published
Categorized as Hudvård

10 enkla men fantastiska fördelar med Arganolja för hud och ansikte!

Arganolja, ofta kallad “flytande guld”, är en organisk produkt som extraheras från arganfrukternas kärnor. Denna arganfrukt finns på argan -trädet, som växer nästan uteslutande i sydvästra Marocko. Därför kallas denna olja också som marockansk arganolja. Arganolja finns främst i två former: den ätliga arganoljan som extraheras från de rostade argankärnorna och den andra är den… Continue reading 10 enkla men fantastiska fördelar med Arganolja för hud och ansikte!

Published
Categorized as Hudvård

10 fantastiska fördelar med mandelolja för din hud!

Mandel, som är känd som nötkungen, finns mestadels i länder i Mellanöstern. Idag har Kalifornien blivit en av de största producenterna av mandel i världen på grund av innehållet i den. Dessa torkade mandlar kallpressas med mindre värme för att extrahera olja ur den. I allmänhet är de kallpressade oljorna oraffinerade oljor med många näringsämnen… Continue reading 10 fantastiska fördelar med mandelolja för din hud!

Published
Categorized as Hudvård

10 lite kända men fantastiska fördelar med vitamin C för din hud!

C-vitamin i medicinsk terminologi kallas askorbinsyra eller askorbat, eller L-askorbinsyra (kemisk formel C6H8O6) är ett viktigt näringsämne som håller kroppen och immunsystemet fungerande. C -vitamin hjälper syntesen av kollagen i kroppen. Det hjälper till vid sårläkning, reparation och underhåll av ben, tänder, brosk och vävnader. Det är också en av de bästa antioxidanterna som bekämpar… Continue reading 10 lite kända men fantastiska fördelar med vitamin C för din hud!

Published
Categorized as Hudvård

9 bästa naturliga eteriska oljor för att minska cellulitehuden

Cellulit är en fettavlagring under hudlagren som tränger ut ur vävnader och har dimplade, klumpiga utseende. Denna formation betyder tydligt att kroppen påverkas av inflammatoriska tillstånd och kräver rengöring och avgiftning. Det observeras att överviktiga människor drabbas av celluliter, men det finns också andra orsaker som genetik, medicinering, felaktig cirkulation, muskelförlust, ohälsosamt kostmönster och brist… Continue reading 9 bästa naturliga eteriska oljor för att minska cellulitehuden

Published
Categorized as Hudvård