Spabehandlingar är de mest avkopplande resorna för dig i världen idag, på grund av den ständiga belastningen på sinnet och den fysiska kroppen söker människor ständigt efter ett sätt att få vila eller ännu bättre, men ändå få den lugn de har letat efter. Även i ditt hem gränser nuförtiden kommer du inte få den lugn du önskar vad med den ständiga underhåll och familjeproblem du behöver lösa. Det finns inget bättre sätt än en spabehandling som hjälper dig att komma upp på fötterna igen och redo att ta sig an världen med allt det har att erbjuda.

spabehandlingar i Indien

Bästa spabehandlingar i Indien:

I Indien själv finns det flera tusen spabehandlingar tillgängliga nu är ditt enda problem hur man bedömer det goda från det bästa eftersom i slutet av dag 6 vill du ha dina pengars värde, så för att tydligt förstå vilka spabehandlingar som är bäst, toppen 12 spabehandlingar i Indien för både män och kvinnor listas nedan-

1. Wildflower Hall Spa, Shimla:

Detta spa i shimla är ett av de mest kända spaen i Indien. I århundraden har de mäktiga Himalaya inspirerat vördnad och vaknat i själarna hos alla som stötte på deras storhet. Denna sagaort erbjuder en lugn fristad i dessa mäktiga berg. Oberoi Spa på resorten erbjuder holistiska behandlingar baserade på Ayurveda, njut av jacuzzin eller lugna promenader i det stora utbudet av parker som finns på denna fantastiska resort. Det finns inget slut på den lugn och ro som du kommer att få från denna fantastiska plats. Det är verkligen det bästa spaet i Indien.

Spa trements 2

2. Ananda i Himalaya, Hrishikesh:

Hrishikeshbergen är hem för många olika och underbara varianter av natur och skönhet. Ett av dessa fantastiska områden i hrishikesh är hem för det välkända ananda -spaet. Det är verkligen ett stort under i Indien och många människor, inte bara i Indien utan från hela världen, besöker Himalaya för att bada i de tjänster som ananda erbjuder. Precis som wildflower -spaet handlar även ananda främst om ayurvediska behandlingar som får dig i kontakt med din själ. Så om du är på jakt efter upplysning och kanske vill bli ett med din själ så är ananda ett bra ställe att besöka.

3. Kaya Kalp, The Royal Spa. Agra:

Agra är känt för sin taj mahal och på grund av taj mahal har staden antagit en mer kunglig syn och för att matcha denna syn har kaya kalp royal spa skapats. Detta spa ger dig inte bara en inblick i Indiens arv utan erbjuder exemplariska spabehandlingar som helt läker alla stress och avvikelser som du kan ha. Detta kungliga spa är stolt en del av itc -hotell och är en del av itc -filialen i Agra.

Spa trements 3

4. Maya Spa Kumarakom, Kerala:

Maya -spaet är det mest kända spaet i Kerala och har en rad extremt hjälpsamma tjänster som håller dig frisk och hjälper dig att ta bort all världslig stress. De olika tjänster som maya spa inkluderar är Ayurveda, aromaterapi, hydroterapi och andra sådana behandlingar som får dig att känna dig som en ny och förbättrad människa när du lämnar spaet. maya spa är verkligen ett av de bästa spa i Indien när det gäller behandlingar och ger dig den bästa möjliga behandlingen du önskar. Personalen är erfaren och miljön är lämplig för stressavlastning. Tillsammans med alla dessa tjänster har maya spa en extravagant samling av trädgårdar och stugor där du kan bo och utnyttja de lyxiga tjänster som platsen har att erbjuda.

5. Jiva Spa, Udaipur:

Detta speciella spa är en del av taj -gruppen av hotell och det visar bara kvaliteten på tjänsterna som detta spa har att erbjuda. Jiva spa har en grupp professionella medarbetare som är där för att tillgodose dina behov och ge dig de bästa spabehandlingarna i Indien som inkluderar vatten- och aromterapi. Varje dag hålls meditationssessioner för att hjälpa människor att anpassa sig till sina själar.

Spa trements 5

6. Sereno Spa, Goa:

Många människor besöker goa för att komma bort från livets stelhet. Att låta förlora för att släppa taget och bara njuta av en bra paus. Men för vissa människor som kräver en tystare estetisk miljö där de bara kan lösa upp och släppa taget är då sereno spa i goa det bästa. Med ett brett utbud av behandlingar specialiserar sereno spa sig på behandlingar som aromterapi och har en mycket avslappnad rutin för alla sina kunder. Du kan stanna kvar och njuta av meditationssessionerna i gryningen eller bara boka en bra ayurvedisk session. Det finns inget som serenos personal inte är utbildad för.

7. Jiva Spa, Cochin:

En annan av taj -hotellgruppen detta är en annan gren av de många jiva -spaen och erbjuder samma högkvalitativa service som alla andra jiva -spa i Indien.

Spa trements 6

8. Amattra Spa, New Delhi:

Amattra -spaet är främst specialiserat på traditionella terapimetoder. Detta inkluderar ayurvediska sessioner, meditation och andra behandlingar. Amattraspa ger dig en känsla av att du är bortskuren från världen och ansluter till naturen.

9. Quan Spa, Mumbai:

Quan spa är en perfekt översvämning till den livliga staden Mumbai. Det är ett ganska känt spa i Indien och har ett stort utbud av extremt väldefinierade behandlingar som hjälper dig att behandla ditt sinne kropp och själ. Quan -spaet har sin förmåga att skapa fred i ditt liv. Det tar dig bort från ditt hektiska liv och introducerar dig till en lugnare värld, en värld som du tidigare inte kände.

Spa trements 4

10. Amarvilas spa, Agra:

Agra är hem för ännu ett spa som är känt på landet. Amarvilas har ett stort område fyllt med parker, lugna stugor i trädgården och viktigast av allt spa. spaet är den mest helgade delen av amarvilas och har ingen motsvarighet till de stora ayurvediska tjänsterna de tillhandahåller.

11. The Oberoi, Gurgaon: Golden Glow Facial:

Detta spa behandlar också den kosmetiska sidan av behandlingen. Ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr, massage och många fler. Listan fortsätter när det gäller de tjänster som detta spa har att erbjuda.

Spa trements 1

12. Myrah Spa, Mumbai: Jasmine And Caviar Body Spa:

Jasmin- och kaviarbads -spaet är inte bara landskänt, de är världsberömda. de behandlar två specialbehandlingar specifikt och detta inkluderar jasminkroppsbehandling och kaviarkroppsbehandling. Annat än detta kan du också använda deras andra tjänster som inkluderar hydroterapi, aromaterapi, ansiktsbehandlingar, fotmassage och så vidare. Ingen av dessa behandlingar skiljer sig åt i kvalitet och du är säker på att du kommer att få mer än vad du har betalat för.

Bildkälla: Shutter stock