Jag kan försäkra dig om hur många gånger jag har drabbats av cancersår, att jag vaknade på morgonen och inte kunde tala för att läppen borstar ont mot tänderna, eller har problem med att tugga på grund av den runda vittiga vita såren låter inte maten tuggas. Vi letar alla efter enkla huskurer för att bota de problem vi står inför, om inte alternativet, besök en läkare.

huskurer för cancersår

Jag är säker på att många av oss har varit med om de smärtsamma dagarna då ett dumt litet öm förstörde hela din dag eftersom du inte kan prata ordentligt, äta ordentligt och till och med skratta ordentligt. Också känd som munsår, cancersår är sårtillstånd som ofta bildas i det orala området antingen på tandköttet, inre sidan av läpparna och till och med på insidan av munnen. Vanligtvis kommer de bara och går på egen hand men även då finns det tillfällen då de tar sin goda tid i blekning och de dagarna är ganska harmoniskt störande. Varje gång de händer måste du undra varför de återkommer igen? Orsaken beror främst på brist på specifik näring i din kropp, särskilt vitamin B-, järn- eller zinkbrister. Ibland kan stress eller vävnadscellsskada också vara en orsak. Ett svagt immunförsvar kan också vara en orsak till att sådana sår uppstår.

Men när dessa sår fortsätter att hända om och om igen, krävs definitivt ett strikt stabilt botemedel. Även om det alltid finns något medicinskt botemedel mot någonting och allt, så är cancersår något som lätt kan behandlas bara sittande hemma.

The Sit at Home Cure:

Var försiktig med vad du äter:

Ät ordentligt

Det första bör vara försiktig att äta. Speciellt undvikande av citrusfrukter som apelsiner eller druvor och till och med frukter som äpple eller ananas eftersom dessa förvärrar sårregionerna. Även din inre mun som omger kanske allergisk mot viss mat som nötter eller choklad eller grönsaker. Så innan du bryter dig in i ännu ett sår, fatta dina beslut rätt.

Håll en frisk frisk mun:

Nästa bör arbeta mot en frisk mun. Besök bara en medicinsk butik och köp lite munkräm eller munvatten för att hålla din munhälsa klar och ren. Men allt det här är innan cancers försiktighetsåtgärder.

Den våta tepåsen:

När du redan lider av ont, prova några praktiska föremål för att bota ditt öm. Till exempel en våt tepåse. Om du använder vanligt pulverte i behållare, lägg i en mjuk muslinduk eller bara köp några tepåsar från din matbutik och när du har använt det för te kan den våta tepåsen pressas mot kanken. Te innehåller garvsyra som tillsammans med att minska smärtan också botar såret.

Aloe Vera:

aloevera 4

Du ser aloe vera -växten dekorerad på din terrass. Det är dags att du klipper ett blad och använder det till någon nytta. Aloe vera ren gel har speciella egenskaper för att bota ditt sår direkt. Fortsätt bara applicera och applicera gelén från växtbladets inre kött på din inre läpp.

Bikarbonat:

bakpulver 854

Bakpulver, salt och väteperoxidblandning är också ett bra paket för att behandla såret. Blanda det bara i en förpackning, lite som en sked av allt och applicera det sedan på det drabbade området. Späd den med vatten om lösningen är för stark.

Lök:

Lök

En enkel lök är också ett bra botemedel mot den. En rå lökbit som hålls mot cancern kan bota den. Örtsalvia som vi använder i dressingar och till matlagning är också ett framstående botemedel.

Alun:

Annat än att en enkel is eller alun som kan hämtas från din närliggande butik kan hjälpa dig att bota din sår. Alum minskar omedelbart rodnad tillsammans med smärtan.

Mjölk av Magnesia och Benadryl:

Mjölk

Medan Benadryl har en mild bedövningseffekt, har båda komponenterna lugnande beläggningsförmåga som täcker såren och bildar ett lager ovanpå vilket också minskar smärta vid friktion och därmed hjälper.